Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 6 August 2016

JEMAIMA WHITENING PILLS - BOOSTER KECANTIKAN SEMULAJADI

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!




Apa itu Jemaima Whitening Pills?


Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 



Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..


7 HARI JERAWAT HILANG!


Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat


Khasiat Jemaima Whitening Pills


- Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
- Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
- Membantu mencegah penyakit alzheimer
- Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa





JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!


"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."


BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ Vitamin c
♠ Collagen sisik ikan merah
♠ Astaxanthin


Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?


✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 
✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat



Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!


Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
❤ Kulit makin putih
❤ Jerawat beransur hilang
❤ Kulit menjadi sihat
❤ Menambahkan tenaga

Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah


Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.

Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??

Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya

Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls... Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!




Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”

Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan


Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna


Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.


Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.


Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit


Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat

Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)


Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww...Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 


Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!





"BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM"


"Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!"

Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!


ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN

Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.


Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!

Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!


Kenapa? 
Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!




Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~


JEMAIMA WHITENING PILLS
KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!


✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya

✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..

✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C - yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.

✔SELAMAT - Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga

✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.

✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana


Anda Kini…

✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan

TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!


Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM





CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS

♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
♥ Boleh diambil semasa period


- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

Tips mengambil Jemaima Whitening Pills
Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.



TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS





























HARGA ASAL
RM120 

HARGA PROMO
RM100 




 Fast Respond 
#Whatsapp013-7674441


PENGHANTARAN



KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

No comments:

Post a Comment