Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 4 April 2016

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : SET MANDIAN MURAH DAN WANGI



CHERRY BAU YANG FRESH CHERRY BLOSSOM SET
1 SET MENGANDUNGI
Cherry Blossom Moisture Bath salt scrub 400gm 
Cherry Blossom Bath Moisten Shower cream 500ml 
Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 500ml



Bagi yang masih belom mencuba...SANGAT RECOMMENDED !!!!!
Set Mandian nih memang BEST 
Sudah la bau dia Sangat Wangi... Macam mandi dengan Perfume , ditambah plak Set Mandian nih boleh Mencerahkan kulit anda lagi....
Best kan 


Set Mandian Cherry Blossom merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan...


100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA 

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA 
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml


Senang cakap... 
Lepas nih, anda TIDAK PERLU lagi untuk membazirkan duit anda ke Spa lagi untuk membuat Whitening Treatment ....
Dengan Set Mandian Cherry Blossom anda kini boleh buat di rumah sahaja....
Jimat & Mudah kan 



KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Langsung tidak melekit
Tahan sehingga 3 bulan/set
Memberi kelembapan yg maksima
Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
Haruman yang berpanjangan & tahan lama
Memelihara Kehalusan Kulit
Menyegarkan Tubuh Badan
Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
No Mercury
No Paraben 
Wangian ada Aromaterapi


Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 

LANGKAH 1 :
Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :
Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :
Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :
Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :
Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;

LANGKAH 6 :
Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :
Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;

LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...

Mudah kan 
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol 
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....

Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom 




CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu

NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri 


TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM :



















BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN!!
1 SET RM 150.00 SM/RM 155.00 SS


HARGA KAMI!!
1 SET RM 99.00 SM/RM 110.00 SS



Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yang dibeli dengan harga jauh lebih murah..

LAKU KERAS !!!!

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

No comments:

Post a Comment