Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 9 March 2016

MASCARA CHE TA : MASCARA DOUYA ORIGINAL

MASCARA CHETA : GUNAKAN MASCARA DOUYA DENGAN GAYA ALIS ALA CHE TA!







Bukan taknak pakai Eyelash Pelesu tu. Tapi banyak makan masa. Nak cepat jadi lambat. Kadang2 tengah shopping tercabutlah pula... Hmmm.. Alternativenya MARI GUNA MASCARA CHE TA! Nampak ala Eyelash Pelesu tu. Tapi ORIGINAL eyelash awak je. Lagi senang MUDAH tak OVER sangat. Sekali Kelip Macam CheTa! Jom try fibre mascara yang Inash jual ni. Sapu 2,3 kali dh mcm pakai bulu mata pelesu! Harga mughahhh mak haihhhhh. 

JOM B'CHETA!👸


HARGA : RM55 POS SMNNJG / RM60 POS SBH SRWK

SILA WHATAPP /SMS /TELEGRAM
013-7674441



Sila fokus pada gambar brush tu. Nampak tak bulu2 halus tu? Haa tula fiber. Ape fungsi fiber tu? Fungsi fiber adalah untuk melebatkan, memanjangkan dan melentikkan bulu mata uols. Makanya, mascara ini tidak sama seperti mascara yang lain.
.
.
.
1 more yg ramai sgt org suka tanya WATERPROOF ke? Jawapannya YES waterproof ye. TIDAK AKAN TERJADI MATA PANDA bila kita nangis, ambil wudhu, hujan, panas dan faktor-faktor lain.
.
.
Another famous question, SENANG KE NAK CUCI? 
 Sangat senang sebab tak perlu susah2 pakai makeup remover. Korang cuci muka pakai air gosok2 sikit bulu mata tu dah tanggal.

Bila dengar FIBER. Pakai lagi banyak lagi lebat 
Bestnya MASCARA CHETA ni all in 1. Fiber dan vitamins ada terkandung dalam 1 MASCARA. So senang la. Tak payah susah2 nak pakai 3,4 ,5 brush..

TESTIMONI JOM!!






















BERMINAT  ?

HARGA : RM55 POS SMNNJG / RM60 POS SBH SRWK

SILA WHATAPP /SMS /TELEGRAM
013-7674441

No comments:

Post a Comment