Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 16 November 2015

Tati foundation

Tati Foundation

Menyerlahkan Wajah Sempurna Tanpa Cela!



Anda Malas asyik nak kena touch up mekap?

Belum tengahari bedak di muka dah cair serta bercapuk?

Muka tak fresh & hilang seri??

Cuba ‪Tati Foundation! Cela, garisan halus diwajah ditutup dengan sempurna, disamping merawat, mencerah dan mensekatakan tona kulit muka! Dengan perlindungan SPF50, pastinya membuatkan wajah anda kekal cerah, gebu awet muda! Tati Foundation juga tak berminyak, tak melekit malah ringan dan mudah dicuci untuk solat

Tati Glow White Foundation, rangkaian produk terbaru dari ‪‎Tati Skincare..

Membantu mengekalkan kelembapan, menghalus, merawat kulit wajah selain berkesan menutup cela dengan sempurna. Uolls yg pernah pakai Tati skincare sebelum ni, mesti teruja dengan Tati foundation Sebab kulit uolls bakal jadi 3x ganda lebih flawless!!

Ia menghindarkan kulit kita dari sinaran UV berbahaya & juga melambatkan proses penuaan. Kepada anda yang tercari-cari foundation yg ada banyak kebaikan utk kulit disamping tahan seharian tanpa berminyak, bercapuk @ bersememeh walau berpeluh…. Tati Foundation lah Jawapannya!



Kiri Code : Natural (Sederhana cerah), Kanan Code : Beige (Cerah) 

Tati Foundation Memang Best! Lepas pakai terus fefeeling cantik tau! Tapi bukan perasan, Insyaallah orang sekeliling pun akan tegur nanti! Hehehe...

Nak2 lagi kalau kulit dah cantik, bersih & sihat lepas guna Tati skincare tu. Sapu Foundation ni nipis2 je pun dah cukup. Dah nampak mcm make up pro tau. Harga murah je uolls..mampu milik! Tapi teksture dan coverage dia setanding dengan foundation branded mahal2 di pasaran~ Jom cuba, Pasti puas hati!


Kandungan Tati Foundation

Spf 50
Vitamin C
Rumpai laut - Collagen
Waterbased
Arbutin


Tati Foundation Ada 2 Pilihan Warna

No1- Beige : Sesuai Untuk Kulit Cerah
No.2-Natural : Sesuai Untuk Kulit Sederhana Cerah


Sekarang Dalam Packaging Lebih Elegant!!
Ada Cermin + Span Lagi~ 





KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE FOUNDATION

• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• Tak berminyak & tahan lama
• Berbentuk Cecair unik yang berkrim
• Melindungi kulit muka dari sinaran UV
• Anti penuaan & juga berfungsi sebagai alas bedak
• Melembabkan kulit
• Muka tak bercapuk apabila berpeluh
• Kulit flawless & glowing serta merta selepas sapuan
• Menutup cela & parut jerawat dengan baik
• Senang dicuci serta mesra solat
• Make up tahan lebih lama
• Mengurangkan ketidaksempurnaan & garis2 halus
• Meresap serta ‘blend’ mengikut warna kulit
• Mempunyai perlindungan SPF 50


Tati foundation ni under tati skincare…Uolls kalau pakai tati skincare pn dh meletopssss...yg ni lagi awesome...haaa jgn tunggu lagi..Jom Cuba sekarang~


TESTIMONI TATI FOUNDATION










HARGA
1 KOTAK RM60 SM
1 KOTAK RM65 SS
FREE POSLAJU

berminat 
sms/whapp/ telegram
0137674441

No comments:

Post a Comment