Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 22 November 2015

Beauty Booster




Malu sebab payudara dan punggung kendur!! Tak ada keyakinan bila bersama suami.. 

Hanya amalkan 2 biji sehari pil ajaib 'BEAUTY BOOSTER' anda pasti berpuas hati dengan kesan seawal 7 hari

Bagaimana BEAUTY BOOSTER boleh menolong wanita wanita yang mempunyai masalah diatas?


Bahan bahan terpilih seperti MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA terbukti dan diakui dapat membantu wanita mendapatkan bentuk tubuh idaman disamping dapat memperbaiki dalaman dan menyihatkan badan. 

Fungsi utama BEAUTY BOOSTER
✔Memejal dan menegangkan payudara kendur
✔Membesarkan payudara yang kecil dan leper
✔Membentuk dan menaikkan punggung supaya nampak terletak dan menarik


Kelebihan BEAUTY BOOSTER 
Mengetatkan vagina bagi wanita 
Memperbetulkan kitaran haid
Melambatkan proses penuaan
Menaikkan seri wajah
Memelihara kesihatan rambut dan kuku
Mencerahkan kulit satu tona lebih putih
Menyegarkan badan 
Membaiki bentuk badan 





Gambar before and after.

Yang before tu beberapa bulan lepas deliver my second baby.
Tak tahu la banyak mana beza. Tapi ramai cakap sekarang lebih curvy. Kalau nak dikira pinggang lebih kecil dan secara automatik breast kita akan nampak besar. So dengan amalkan beauty booster breast akan tegang and padat. Punggung nampak padat dan terletak elok. Maklum la lepas beranak ni banyak urat yang putus tau. Masa pregnant tu pun body mengembang bukan main. Kakyus ni jenis berat badan yang cepat naik dan cepat turun. Makan kuat sikit je mula la naik badan. So nak senang ambik miracle slimming coffee supaya selera makan kurang. Lepas tu consume pula beauty booster untuk baiki dalaman sambil membentuk tubuh. Untuk yang suka gym lagi elok. Rasanya tak sampai seminggu kot result. Tapi klu malas nak gym just workout kat rumah pun ok. Kakyus buat squat je malam malam sebelum tidur. Result nya wow!! Happy tak payah cakap la bila husband tegur ehem ehem kan? Hahaha.

Cuba google khasiat MANJAKANI,HALIA,KAYU MANIS,KUNYIT,TUTUP BUMI,KACIP FATIMAH,HEMPEDU BUMI DAN MIRIFIKA. Semua bahan ni ada dalam beauty booster. Suka tak bila beli produk untuk tegangkan breast and booty tapi dalam masa yang sama dapat manfaat lain? Mestila suka kan. Beauty booster juga berkhasiat untuk mengetatkan vagina dan membaiki dalaman kita. Orang yang lepas bersalin elok sangat la amalkan beauty booster. Breastfeed mommy pun boleh. Tak ada bahan bahaya. Semua semulajadi, nama je agak mat salleh. Bajet sangat you alls. Hahaha.. Kakyus masih dalam proses percubaan. Ingat tak nak bagi testimoni lagi tapi ramai pula yang tegur dah kurus. So macam tak sabar je nak bagitau you all. Sebenarnya takde la kurus sangat tapi bila asset kita terletak elok dan dalam kita terjaga secara tak lansung boleh naikkan seri wajah kita dan nampak lebih anggun bertenaga.




Dah ambil BEAUTY BOOSTER ke belum harini??
I baru sempat nak consume ni tapi tak apa asalkan ambil ya.
BEAUTY BOOSTER ni bukan saja mampu mencantikkan bentuk badan (breast dan punggung tegang dan terletak cantik) malah dapat membekalkan tenaga dan menaikkan seri wajah. ( pinkish giteww)


Rm60 sahaja (60 capsule)

===================================== 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp 

013-7674441
(azrena)

No comments:

Post a Comment