Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 29 June 2015

Shake N Take Blender Juicer Murah

Shake N Take Blender Juicer Murah

nikmati jus segar & ice blended di rumah setiap hari !!!



Memblender tidaklah akan menjadi sulit apabila Anda menggunakanShake N Take. 
Shake N Take Blender Cup adalah satu-satunya blender dual fungsi yang berfungsi sebagai blender atau juicer sekaligus sebagai cup atau gelas. 

Jadi, dengan Shake N Take, Anda hanya perlu memblender di dalam cup juicer lalu boleh terus meminumnya dari cup juicer tersebut. Senang kan? 


SHAKE N TAKE adalah cara terbaru dalam membuat jus di dalam satu bekas dan boleh meminumnya terus dari bekas yang sama. 

Menggunakan shake n take ini akan menambah perlengkapan rumah tangga dan dapur anda. Membuat suami makin sayang pada istri dan sebaliknya, serta anak menjadi lebih gemar minum jus di rumah. Dapatkan Shake n take dari kami


Kelebihan menggunakan Shake N Take 

✔️ Shake N Take mampu memberikan kemudahan untuk Anda untuk membuat jus dan terus minum dari dalam cup juicernya 
✔️ senang kerana anda tidak perlu menggunakan gelas lagi untuk minum 
✔️ Sangat sesuai untuk Anda yang suka olahraga dengan membawa botol minum 
✔️ Ukuran shake n take yang minimalis sehingga tidak memakan tempat yang terlalu banyak 
✔️ Tersangat menjimatkan masa dalam membuat jus menggunakan shake n take 

Sekelip mata boleh buat juice,smoothies,ice blended.

kalau pakai blender biasa kat rumah mesti rasa jus xsedap..ada rasa bawang lah.macam2 lagi.

gunalah shake & take....khas untuk buat jus,Boleh blend dgn ais sekali
Lepas blend cabut terus minum.
Tak payah nak tonggeng2 blender.
Boleh bawak gi mana2 malah muat letak dalam drinks holder dalam kereta.
Tak payah nak basuh banyak2.



Shake n take dilengkapi dgn : 
✔️ 2 PC Bottle blender dgn ukuran 9inch x 2.5 inch
Volume : 600ml
Voltage : 180W
✔️ 1 motor blender : 5, 5inch x 4inch
✔️ Bahan bottle : Plastic aman makanan
✔️ Pisau blender : stainlestel



Carrot susu
Jus tembikai 
Anggur + yogurt
Siap dlm 5 minit dgn shake n take


Cara paling mudah utuk buat jus..
Masukan buah yg dipotpng bukan sebiji sebiji
Masukan sedikit air
Air gula(bg yg suka manis)
Ais cube( yg nk suka ais)
Pusing bg rapat..DAN mesin

Boleh minum dlm botol yg sama atau masukan dlm cawan..
Mudah kan..cpt je nk buat pg2..paling best sy buat strawberry shake..best..anak2 suka oreo....


SHAKE N TAKE

HARGA PASARAN: RM80.00

HARGA OFFER: 
RM70.00 (SM) / RM75 (SS)
 (FREE POSTAGE)


------------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

No comments:

Post a Comment