Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 13 June 2015

JUWITA DIVIDE SEXY FOUNDATION

JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION

PARUT JERAWAT HILANG dalam masa 7 hari.


Mula2 nak cuba2 je juwita ni. Rupa rupanya mmg meletop. Tak sangka PARUT JERAWAT semakin hilang dan kulit pun semakin glow - syasya

Hanya 1 tone... Sesuai untuk semua jenis kulit wajah...Boleh di bawa Solat
Tidak Bercapuk!!!
Tidak Berminyak!!!
Tidak Merekah!!!
ANTI JERAGAT 


Memperkenalkan JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION iaitu Foundation MESRA SOLAT dan'TREATMENT' untuk pelbagai masalah kulit muka.





KELEBIHAN JUWITA SEXY FOUNDATION:

 Menghilangkan PARUT JERAWAT 
✔ mENGHILANGKAN jERAGAT
 Tidak Berminyak
 Anti Penuaan
 Tidak Bercapuk ketika berpeluh
 Merawat Jerawat 
 Meredakan penyakit Eczema
 Sesuai untuk kulit sensitif
✔ Anti Kedutan
 Menegangkan Kulit



ANTARA KELEBIHAN LAIN JUWITA SEXY FOUNDATION:

√ Cuma 1 tona warna dan mengikut warna kulit
√ Tidak berminyak dan tahan lama (sehingga 18 jam)
√ Melindungi kulit dari sinaran UV (SPF50)
√ Melembabkan kulit
√ MESRA SOLAT dan mudah dicuci
√ 'Instant Flawless'
√ Tidak Bercapuk Ketika berpeluh
 Merawat, meredakan dan baik untuk penyakit kulit (eczema)
 Membantu bertindak sebagai krim siangWater based 
 Boleh di bawa sembahyang (wudhuk friendly)
 Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 5-10 minit selepas sapuan
 Mengecilkan liang roma
 Menutup cela dan parut jerawat dengan serta merta
 Sesuai untuk kulit sensitif 


BAHAN-BAHAN

√ Rumpai Laut (Kolagen)
√ SPF 50
√ Vitamin C
√ Ekstrak Biji Anggur
√ Ekstrak Limau
√ Berasaskan Air




Diformulasikan oleh kilang bersatus GMP.
KKM - NOT150101627K


TESTIMONI:


Juwita Foundation sbg bedak asas yg paling natural

foundation yg mampu merawat segala masalah kulit


Merawat Jerawat sambil memudarkan parut

 Merawat Jeragat dengan berkesan
Gunakan tanpa was2 utk merawat segala kekurangan 



 Sebagai bedak asas mekap sambil merawat segala cela


 Say No to Foundation * bercapuk*

 Merawat dan meredakan eczema





Jangan Percaya Dengan Mana-mana Produk Sebelum Anda Membaca Ini...

S: Berminyak tak muka?

J: Tak berminyak. Kalau rasa berminyak, boleh nipiskan sapuan di muka next time.

S: Kalau lepas pakai tu, taknak pakai bedak compact ok tak?

J: Ok sangat! Sebab bila pakai tesktur kat kat 


S : Apakah produk ini berkesan merawat jeragat?

J : SPF 50 di dalam Juwita berupaya menghindar daripada pembentukan jeragat yang baru. Walaubagaimana pun disebabkan Juwita Divine Sexy Foundation adalah treatment foundation maka penggunaan secara berterusan (istiqamah) akan membantu mengurangkan kesan jeragat sedia ada. 

S : Saya masih memakai produk lain tetapi jeragat tetap ada jadi adakah produk ini sama juga seperti produk-produk lain di pasaran?

J : Jeragat memang tidak boleh hilang serta merta kecuali dengan penggunaan treatment laser yang amat mahal kosnya. Jadi penggunaan secara berterusan (istiqamah) akan membantu

S :Berapa lamakah tahannya penggunaan Juwita Divine?

J : Lebih kurang sebulan setengah bergantung kepada kekerapan penggunaan 

S : Adakah saya boleh mencampurkan produk lain dengan Juwita Divine?

J : Boleh

S : Bagaimanakah cara penggunaan Juwita Divine yang sebenarnya?

J : Sapuan selepas pelembab. Bertindak seperti pelindung (shield) kepada kulit luar muka daripada dicemari habuk dan kotoran diudara dan sinaran UV

S : Apakah SPF 50 dapat membantu di dalam mengatasi masalah jeragat?

J  : Ya itulah fungsi utamanya

S : Perlukah saya berpantang dari sudut pemakanan ketika penggunaan produk Juwita Divine?

J  : Tidak perlu berpantang kerana Juwita Divine bebas daripada kandungan bahan kimia dan telah diluluskan oleh KKM

S : Berapa kalikah penggunaan Juwita Divine yang disarankan?

J : Juwita Divine boleh digunakan setiap kali selepas mencuci muka iaitu waktu pagi, tengahari dan petang ( lebih kurang 3 kali sehari).



BERMINAT:-



Harga :-
RM49 SM/ RM55 SS

______________________________

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441



tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu



PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

No comments:

Post a Comment