Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 23 May 2015

Bellezza Miracle Powder (Bedak Padat)

Bellezza Miracle Powder (Bedak Padat)

Bedak Mesra Solat , Halal dan Merawat kulit. 
.
Bedak yg boleh diguna dgn 2 cara  : kering @ basah . 
.
Didatangkan sekali dgn Bekas bercermin & Span yg berkualiti tinggi setanding dgn produk Jenama antarabangsa... 




Bellezza Miracle Powder dengan 2 tone colour :

✿ NATURAL BARBIE : utk ton natural
✿ WHITE FROZEN : utk ton putih 

Pengguna Bellezza Miracle Powder :
Natural Barbie : utk ton natural (kiri)
White Frozen : utk ton putih (kanan)



Kelebihan Bellezza Miracle Powder
✔ Sebagai Make up dan merawat kulit 
✔ Melindungi Kulit wajah anda dari sinar UV 
✔ Mempunyai SPF 
✔ Hasil makeup yang tahan lama
✔ Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 
✔ Memberikan kesan lembapan pada kulit wajah 
✔ Mengurangkan kesan merah di wajah akibat dari sinaran UV 
✔ Berfungsi sebagai rawatan kepada masaalah Jerawat & Jeragat 
✔ Menyuburkan kulit wajah 
✔ Mempunyai kandungan Vitamin E yang tinggi 
✔ Mudah dicuci dan boleh digunakan ketika Solat 
✔ Halal 
✔ Boleh digunakan secara sapuan kering ataupun basah


sebelum make up spray kan dulu miracle water treatment, apply sikit uv cream nour ain sebagai pelembab..sebab kulit ain jenis kering. .apply sikit cc cream nour ain dan last sekali touch up dgn bellezza miracle powder untuk nmpk flawless ..hehe byk sikit step  tp kesannya superb...! Nak cuba meh pm

Ain guna code color White Frozen


Flawless n Fresh

Sekarang sgt mudah dgn Miracle powder 

Tak perlu lg ambik masa yg lama utk bersiap, tepek2 dah siappp.... 

Nak solat tak perlu susah2 nak cuci muka lama2..mudah sgt dgn Miracle powder nie sbb based dia powder shj, Senang nak cuci.. 
Mesra solat Insyaallah.. 
Yang paling best Miracle powder nie siap dgn SPF & ada Treatment utk kulit kita jgk ye..



TIP PEMAKAIAN :

Bersihkan wajah dengan cleanser. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span BASAH pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Spray MWT sebelum atau selepas atau kedua2nya sekali untuk hasil yang menakjubkan

Pilihan cara penggunaan berdasarkan citarasa pengguna dan kesesuaian wajah pengguna


TESTIMONI : 






Harga Bellezza Miracle Powder : 

☆ Harga Promosi ☆
●RM60 semenanjung 
●RM66 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM69 Semenanjung Malaysia
► RM75 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage


Harga Bellezza Water Treatment (30 ml) :
☆ Harga Promosi ☆
●RM75 semenanjung 
●RM80 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM79 Semenanjung Malaysia
► RM84 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage

DETAIL PRODUCT : Miracle water treatment

Miracle Water Treatment nie bukan shj bertindak sebagai Penyegar, Pemulihan & penjagaan kulit, melembutkan & pencerahan kulit,♥

Tp juga sebagai pelembab kulit wajah selepas kita apply makeup.. Make up akan lebih tahan lama, nampak lebih natural, tidak kering dan makeup nampak lebih kemas.. Insyaallah

Cara penggunaan yg sgt Senang & Mudah dibawa kemana shj

Berminat utk.dapatkan? Whatsapp �� 0123528090



Harga Bellezza Essential Collagen (30 sachet) :
☆ Harga Promosi ☆
●RM140 semenanjung 
●RM145 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM150 Semenanjung Malaysia
► RM160 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage

DETAIL PRODUCT : Belleza Essential Collagen



Dapatkan set BELLEZZA ESSENTIAL! 

Bellezza Essential 
Miracle water treatment 
Miracle powder 

RM299
RM265 (sm) / RM270 (ss)
Free pos

------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441



tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

No comments:

Post a Comment