Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 8 April 2015

AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI

AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI


AZ COSMETIC SKINCARE PALING HANGAT DI PASARAN

anda ada masalah kulit ? 

Now,xpyh risau lagi..sy ada penyelesaian untuk masalah kulit anda.. 

az kosmetik BEBAS KIMIA,TANPA PENGELUPASAN DAN YANG PASTI KESAN SEAWAL 7 HARI !! 
Nak kulit cantik,shining,glowing gunalah az kosmetik.. 




PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…

KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic…



CARA penggunaan set AZ COSMETICS




DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

SABUN
~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.

NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C…..


CARA BEZAKAN TIRUAN DAN ORIGINAL



MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake
Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..

PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza


TESTIMONI AZ COSMETICS





AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…
NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..



Belum pun habis 1 set dh nampak kesannya,ramai yang bertanya padanya pakai produk apa sampai kulit nampak cantik glowing berseri2 dan kulit kusam serta parut jerawat pun tiada??

*azcosmetic 100% original bukn produk thaiii naaaaiiiiihhhh

Selamat tinggal!!!!!!!!!!!!!
-kulitkusam
-jerawat
-jeragat
-parutjerawat



Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi

AZ COSMETIC TERBAIKKKKK


 
Muka glowing? xperlu susah2 nak pergi inject hanya dengan AZ cosmetic sahaja..



.

Jerawat dan jeragat serta parut jerawat dah semakin hilang,kulit wajah semakin glowing,belum pun habis 1 set my lovely cus sudah jatuh cinta dengan AZ COSMETIC,diterbangkan khas ke bumi kenyalang,bertaut cinta dan bertambah yakin,‪‎original‬ produk 



Parut JERAWAT semakin hilang,baru pakai 1 minggu dah nampak kesannya,Az Cosmetic memang terbaikkkk..dapat menyelesaikan segala masalah diwajah anda,yang cantik bertambah cantik,so bila lagi??belum cuba belum tahu-pm atau whatsapp directly 100% ORIGINAL 



Makin ramai yang berpuas hati dan yakin dengan produk kami,tq dear yang cantik manis..‪az cosmetik‬ terbaikkkkk,100% GUARANTEE ORIGINAL FROM ME 


Mau kasi berapa bintang yaa,adik cantik manis ni bagi 10bintang,az cosmetic mmg terbaik tq dear,belum cuba belum tahu dah cuba pasti puas hati,satu set pun belum habis lgi dah puas hatiii azcosmetic 10bintangggg testimonilgi alhamdulillah





Testimoni lagi lagiii dan lagiiii kenapa anda semua xpercaya??? Sdh ramai yg dah berjaya dgn az cosmetic!!! Setiap hari semakin cantik jelita tau,wajah pun gebu gebas cam bby gi2,xpyh nk letak bedak asas byk2,hanya dgn az cosmetic jer sapu day cream&sunblock jer di waktu pagi,hanya sekali pakai je sampai ke ptg cantik glowing kannn tq az cosmetic 



 
Alhamdulillah.. Cust Sy Brpuas hti sgt2.. 4org skali Gus testimoni AZcosmetic.. 
Ingin nk kulit mcm ni.. Blh lh orda AZcosmetic yg original ok.. Cust Sy bpuas hti sgt2, kulit mkin cerah, parut jerawat, dh xde.. Dan brsinar g2.. Brkilat2 kulit dy kn.. Nk Comey mcm Cust Sy PILIH lh AZcosmetic 100% ori ok.. HnyA rm++ 1set..! Brbaloi2. Kesan seawal 7hri..









 
Feedback alhamdulillah.. dy amat bpuas hti dgn az cosmetic. .. dy ckp xpkai bedak dh skrng ni... kulit putih gebu g2.. pink2 kn kulit dy.. dy ckp g mna2 xpyh pkai bedak dh... kulit stail natural g2.. az cosmetic meletoppp.



Alhamdulillah.. hebat skali Az cosmetic. . Smua dh cntik jelita dgn az cosmetic. . Anda bagai mane..?? Jom pm2 k.. az cosmetic meme no1 d hti




hanya 1 kotak azcosmetic mampu buat kulit korang cantikkk!!!!! 

series! ini betul2!!!
jom cuba! 
harga berbaloi 
kulit cantik 
gebu
makin cerah...

-azcosmetic 
-cantik 
-putihgebu 
-bebasjerawat



HARGA PASARAN :
RM150

HARGA PROMOSI  :
RM 90.00 (SM) / RM 95.00 (SBH/SRWK)
Free Poslaju




tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

No comments:

Post a Comment