Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 28 February 2015

SYMA BEAUTY SKINCARE

SYMA BEAUTY SKINCARE

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
RM66 (SM ) / RM72 (SS)

Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Serlahkan Keserian Wajah anda dengan SYMA BEAUTY SKINCARE!!
Memang tak menyesal punya!
SYMA BEAUTY SKINCARE telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!



AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 PCS RM480

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE

✔ Menghilangkan jerawat 
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi 
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih


SYMA BEAUTY SKINCARE

1. SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
2. SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
3. SYMA NIGHT CREAM - 5G



SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
(NOT140905186K)

Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya.

FUNGSI SYMA BEAUTY SOAP

✔ Meneutralkan PH kulit
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Memberi kesegaran kulit wajah
✔ Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
✔ Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing)
✔ Melembapkan kulit 
✔ Tidak akan menghakis permukaan kulit

✔ Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn


CARA PENGGUNAAN SYMA BEAUTY SOAP

✔ Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
✔ Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
✔ Elakkan daripada terkena bahagian mata
✔ Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
✔ Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
✔ Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA BEAUTY SOAP

✔ Cocos Nucifera (Coconut)
✔ Oil
✔ Glycerin
✔ Gluthathione
✔ Momordica Charantia Fruit Extract
✔ Fragrance


SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)

Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan

✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax


SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.

FUNGSI SYMA NIGHT CREAM

✔ Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
✔ Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
✔ Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
✔ Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas

✔ Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


CARA PENGGUNAAN SYMA NIGHT CREAM

✔ Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
✔ Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
✔ Oleskan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
✔ Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
✔ Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
✔ Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam sebelum tidur
✔ Tidak sesuai digunakan pada waktu siang

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA NIGHT CREAM

✔ Deionised Water
✔ Cetyl Alcohol
✔ Cetearyl Alcohol
✔ Glyceryl Stearate
✔ Mineral Oil
✔ Isopropyl Palmitate
✔ Licorice Extract
✔ Mulbery Extract
✔ Aloevera Extract
✔ Arbutin
✔ Gluthathione
✔ Germall Plus
✔ Sodium PCA



Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare ni.
Orang kelantan mek syima. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri.
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima.

Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai.





Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 



Syma Beauty Miracle Toner 
 RM25 
(tak termasuk kos pos)

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice 
Lain lain ramuan semulajadi 



Syma Beauty Miracle Whitening Lotion 
 RM 27
(tak termasuk kos pos)

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.
.
.
Berat: 80 ML
.
.
Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna



SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.

Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan

Diperkaya dengan;
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat
7. Collagen


Kami Juga ade menjual produk SYMA BEAUTY secara LOOSE :



LOOSE ITEM : 

SABUN RM23

TONER : RM25 

LOSYEN : RM27 

SERUM : RM35 

KRIM MLM 5GM: RM25

KRIM MLM 10GM: RM46 

KRIM SIANG : RM25


HARGA LOOSE ITEM BLM TERMASUK KOS POS 

KOS POS RM6 (SM) RM10 (SS)


















So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.
Harga : 

RM66 (semenanjung) 

RM72 (sabah&sarawak)

* free pos






READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL


KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
013-7674441

No comments:

Post a Comment