Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 28 February 2015

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC XTREME SOLUTION

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC XTREME SOLUTION

RASPBERRY KETONE

NEW IMPROVE

20 sachet x 14gram

ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

★ PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING PALING HOT DI MALAYSIA★

LAGI POWER...

JOM KURUS KEMBALI...

JOM TENGOK BAGAIMANA PERUBAHAN KETARA PN LIYANA (PENGASAS ROYAL SLIM)


‪#‎cabaranbuntal‬ asalamualaikum uols..dh lunch kan, arinie saya belanja lengan eh..dulu berlengan gak cuma lebar mcm peha ler, cara ambik gambar selfie tetap sama..org nye pun masih sama..cuma bentuk dh bertukar, kalau dulu nk smack down uols takde hal lah..stakat nk kepit kepala uols kat lengan i, sebelah mata je..skrg nie takde ler perfect lengan tue, tapi elok lah..sedap mata memandang, en suami pun boleh bezakan lengan dgn peha..penangan ‪#‎royalslimextremesolution‬ Formula tambahan dri ‪#‎royalslimlishuomagic‬ sahut cabaraaaannnn oitttt jgn tengok je gambo aku nie..blushingggg babeeehhhh




Gilerrr ko, aku sendiri tak percaya nie gamba aku masa montok, mantap, montel, mongol..2 bulan lepas..takde ler hodoh masa tue..tapi sakit ler mata memandang, mcm gengster kg dusun pun ada, versi pompuan..so kawan2 yg menunggu ‪#‎royalslimextremesolution‬, stock dah masuk ya..n uols boleh dapatkan dri seller besok, cz harinie HQ pos pada mereka.., aku owner aku jadi testimoni..kerana korang aku naikkan badan, n kerana korang aku turunkan balik..supaya korang boleh tgok dgn mata kepala sendiri ‪



Testimoni sendiri, penangan ‪#‎royalslimextremesolution‬ formula terbaru lebih power n cepat, formula nie mengambil masa 6 bulan untuk dptkan yg terbaik..kenapa 6 bulan? Cz aku sendiri naikkan berat badan aku sehingga 88kilo semata mata pasal nie..n now..belum perfect shape cz aku masih ada 8 kilo lagi kena turun kan.. 




UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!!

Anda mempunyai masalah obesiti?

Perut bucit akibat lemak tepu? air?

kami memahami masalah anda.

Dengan formula terbaru iaitu Royal Slim Xtreme Solution 

Akan membuatkan anda berkali-kali rasa keberkesanannya 

Royal Slim Lama diganti dengan ROYAL SLIM XTREME Solution (RSXS)

Formula Baru untuk kesan penurunan BERAT BADAN dengan cepat dan berkesan


Kenapa?

Sebab anda perlu perah keluar lemak2 yang tak sepatutnya berada di bahagian2 yang tidak sepatutnya ada..

Royal Slim Xtreme Solution telah diformulasikan untuk anda yang mengalalmi masalah berat badan

Royal Slim Xtreme Solution Langsung tidak akan beri lemak anda peluang melekat dalam tubuh anda.

Kandungan 

Rasberry Ketone sebenarnya terdapat dalam cranberry, Beri hitam dan rasbery merah dan rasberry ketone adalah kegunaan untuk

✔menurunkan berat badan.

✔metabolisme tubuh akan meningkat dan membolehkan tubuh membakar lebih lemak. 

FUNGSI ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

 ✔ Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.

✔ Membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan

✔ Mengalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

✔ Mengandungi Anti-Oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakkan barah.

✔ Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

✔ Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

✔ Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

✔ Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

✔ Mencegah dan mengawal selulit Dan menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit.

✔ Membantu mengekalkan berat badan yang ideal



Kandungan

Dextrose Anhydrose, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Vitamin C, Raspberry Ketone, Garcinia, Strawberry Flavour, Cranberry, Raspberry.


5 Syarat Utama Ketika Amalkan Royal Slim Xtreme Solution: 

1. Banyakkan minum air mineral sekurang-kurangnya 3 liter SEHARI.
2. Elakkan makan dan minum yang MANIS
3. Elakkan minuman yang BERKAFEIN
4. Kurangkan mengambil makanan BERMINYAK
5. Banyakkan makan SAYUR-SAYURAN

Kesan tidak sama untuk semua orang, bergantung kepada tahap metabolisma, usia, gaya hidup, dan diet masing-masing.




Cara pengambilan produk ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION 

Masukkan 1 sachet ke dalam 200ml air masak dalam shaker. 
Goncang sampai sebati dan minum. 
Sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast. 
Digalakkan minum 3 liter air mineral sehari

★★★ DIJAMIN 100% BERKESAN ★★★
BUKAN JANJI . TAPI PASTI !!



ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

HARGA :
1 kotak – RM 130.00
2 kotak – RM 240.00
Termasuk Postage



ROYAL SLIM XTREME SOLUTION

Kenapa Rasa Lapar dan asyik rasa nak makan je ketika mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic?


Ada sesetengah pengguna RSLM akan mengalami situasi dimana ketika mengambil produk RSLM, mereka akan sering merasa lapar dan rasa ingin makan.

Hal ini adalah disebabkan PEMBAKARAN LEMAK sedang berlaku pada badan anda. Produk RSLM ini juga meningkatkan kadar metabolisme yang menjadi punca kepada pembakaran lemak selepas anda makan. Dengan itu, jangan risau ye.Situasi yang berlaku ini normal dan bukannya kesan sampingan yang merbahaya,tapi situasi ini adalah situasi normal ketika pembakaran lemak berlaku.

Situasi ini hanya akan berlaku pada minggu pertama sahaja. Selepas minggu kedua atau ketiga selepas mengamalkan RSLM secara konsisten, anda akan rasa cepat kenyang .


Cara Mengatasi rasa lapar dan makan berlebihan

Di sini saya berikan tips kepada anda cara mengatasi anda sentiasa rasa lapar dan makan berlebihan.

1 – Minum air yang banyak ketika makan.

2 – Makan berkali-kali,tapi pastikan kuantiti makanan yang anda makan adalah sedikit. 

3 – Pastikan air masak/air mineral sentiasa berada disisi anda. Jadi,apabila anda merasa lapar, minum air bagi mengurangkan rasa lapar. 

4 – Sekiranya anda rasa lapar dan rasa macam nak kunyah sesuatu, makanlah buah epal hijau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


** DISARANKAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM EXTREM BERSAMA ROYAL DETOX UTK KESAN YG LEBIH OPTIMUM
ROYAL DETOX PLATINUM 
20 sachet

Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun-turun?… Ini merupakan salah satu solution/penyelesaian untuk menurunkan berat badan...


Memperkenalkan ROYAL DETOX PLATINUM berfungsi untuk melawaskan sistem pembuangan.. cuci usus dan seterusnya membuang segala toksid dalam badan. Proses ini di panggil proses DETOX. 

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM XTREME SOLUTION penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.


ROYAL DETOX PLATINUM amat sesuai untuk yang mengalami berat badan berlebihan 70KG ke atas sahaja!!!


Ingin dapatkan badan yang sihat, langsing & menawan? Boleh lah cuba‪‎Royal Detox Platinum. Rasanya sedap & ada kebaikan lain nya seperti mencuci usus. Membuang kotoran dalam badan. Badan jadi ringan & sihat..


Royal Detox Platinum untuk pembakaran lemak serta melawaskan sistem pembuangan air kecil atau besar.


Sangat sesuai untuk anda yang mengalami:
✔doublechin
✔lengan besar
✔peha besar
✔perut besar
✔selulit

Tak semestinya tubuh anda kecil anda tidak mengalami masalah diataskan… 
100% dijamin selamat
✔KKM approved.

★★Berita gembira untuk sesiapa yang mengalami kesukaran untuk menurunkan berat badan..★★



Fungsi Royal Detox Platinum:

• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN 
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN 
• MENCUCI USUS


Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia


Mengapa detox / mencuci usus penting..??

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. 


Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. 

Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.


Cara Pengambilan :

Ambil satu sachet RDP bancuh dengan 200ml AIR KOSONG.

Minum sekali sehari sebelum tidur , sebelah malam.



ROYAL DETOX PLATINUM

HARGA : RM 130.00
Termasuk Postage




Untuk KEBERKESANAN yang cepat;


Royal Slim Xtreme Solution + Royal Detox Platinum Gabungan hebat memberi kesan yang sangat efektif untuk turunkan berat badan



COMBO
ROYAL SLIM XTREME SOLUTION + ROYAL DETOX PLATINUM


CARA PENGAMBILAN ROYAL DETOX DAN ROYAL EXTREME

ROYAL SLIM XTREME SOLUTION 
1 sachet RSXS sebelah pagi
RM130

ROYAL DETOX PLATINUM 
(HANYA UTK YG MEMPUNYAI BERAT 70KG KE ATAS)
1 sachet RDP sebelam malam
RM130



COMBO
ROYAL SLIM XTREME SOLUTION + ROYAL DETOX PLATINUM

HARGA : RM 230.00 
Termasuk Postage



TESTIMONI




















ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION (RSES)
HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS) 
HARGA : RM110 (SM) RM115 (SS) 

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) 
HARGA : RM135 (SM) RM140 (SS) 
HARGA : RM115 (SM) RM120 (SS) 


COMBO SET RSES + RDP HARGA : 
RM220 (SM) RM225 (SS) 



CONFIRM ORIGINAL ....!!! 

READY STOCK....!!! 


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
013-7674441


1 comment: