Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 24 January 2015

SECRET SKIN KAWAI COLLAGEN ( SSKW)




Ready stock dgn harga promosi!!

Set Dr.Halina dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free miracle serum
RM136 (SM) / RM146 (SS)

Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water
RM156 (SM) / RM166 (SS)


Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.


3~ Cara minum:-
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)


b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Soalan yang biasa pelanggan tanya saya:

1. Macam mana nak guna miracle water dan brightening serum secret skin ni?

Brightening Serum ni, serum untuk kulit muka.
 Miracle Water ni pulak toner. 

Kalau korang beli set 1, lepas cuci muka, terus jer sapu brightening serum tu kat muka. Kalau korang beli set 2, lepas cuci muka, titiskan beberapa titis miracle water tu kat tapak tangan, pastu ratakan ke seluruh muka. Lepas tu baru pakai brightening serum tuh.

2. Bolehke saya pakai krim muka saya lepas pakai serum ni?

Boleh. Lepas pakai serum, korang boleh pakai krim muka korang. Tapi pastikan pakai serum dulu baru pakai krim muka tau. 

3. Bila nak pakai serum ni?

Saya rekomen pakai malam sebelum tidur. Tapi nak pakai siang dan malam pun boleh..tak ada masalah. Lagi bagus pakai siang dan malam, sebab lagi cepat nampak kesan dia.

Set baru ni lagi berbaloi-baloi untuk pengguna. Dengan set ni, korang dah jimat duit dah..sebab korang dah tak payah beli serum dan toner lain lagi.

 Sijil Halal


Testimoni Secret Skin White Kawaii Collagen:







Nak tahu Ori ke tak? Pastikan produk Zofea Beauty termasuk SSWKC ada label asli Zofea Beauty.



Cara Pengesahan Label Asli Zofea Beauty




Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water   
RM156 (SM) / RM160 (SS)

READY STOCK....!!! 



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
013-7674441

No comments:

Post a Comment