Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 11 January 2015

INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER MURAH ORIGINAL

INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER MURAH ORIGINAL



INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER
SUPPLIMENT 3 IN ONE
CANTIK, SIHAT & LANSING

HARGA: 
1 BOTOL RM150 (sm) / RM155 (ss)
2 BOTOL RM285 (SM) / RM290 (SS)
KUANTITI : 30 KAPSUL / BOTTLE
FREE POSLAJU




Inayah kini berwajah baru !!!

Inayah Advanced dengan formulasi tambahan..


Inayah Advanced ialah improvised dr inayah BB iaitu add on ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat!


Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus.


Add on ramuan baru mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.
Utk boost kurus dan utk boost lg cepat bg kulit cantik



APA KELEBIHAN INAYAH BEAUTY BOOSTER??



BAGAIMANA INAYAH BERTINDAK?

Anda bakal cantik ,sihat dan lansing kerana kami menggunakan ramuan ajaib seperti dibawah;
























CARA MAKAN 

1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.


p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter sahaja





JAMINAN INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER

Alhamdulillah, setakat ini ramai pengguna berpuas hati dan memberi kesan yang baik kepada mereka. Boleh cuba untuk lihat kesesuaian dengan badan, lagi pun untuk guna produk kena percaya dan positif. Lagi pula kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi yang difomulasikan oleh pakar bertauliah sebab tu produk ni berfungsi untuk cantik, sihat dan langsing. Kami juga yg pertama menggunakan pure shark collagen di malaysia. Apa2 pun kita usaha, allah swt yang menentukan. Kami di HQ cuma mahu berkongsi produk yang bagus. 


Dottie dah cuba inayah tau selama 2 bulan:



Betul ke inayah advanced ni betul-betul berkesan?



apa kata dotie, kalau nak kurus..kene commit betul-betul. Mental kene kuat walaupun dihidangkan sepinggan nasi kandar depan mata. AWAK KENE KUAT!!!

BEST KAN INAYAH NI.. MASIH RAGU-RAGU?? 

JOM TENGOK TESTIMONI YG MELETOP NI!!

TESTIMONI


Mari kita lihat testimoni pelanggan yang telah berpuas hati dengan produk inayah.



"Loss weight with inayah advanced. 
Today nak share gambar before consume inayah and gambar latest. Hehe. 
Sangat recommended for those yang nak lose weight because inayah ini dapat control nafsu makan kita, bagi kenyang and burn fat jugak


Kalau dulu dot tak boleh tak mkn nasi tapi sekarang dah boleh. Tak kisah pon tak makan nasik. Even dihasut pon tak de rasa nak. 

So senang la nk control makan, diet kan. Nak cpt exercise la sekali.


Walaupun gambar yang latest tu tak de lah kurus tapi bagi dott kira okay la sebab dah nampak susut. Sangat susah ye sebab dot ni GEMUK DAGING. So bila dah susut sikit, sangat happy. Tapi ni pun kena rajin usaha lagi."- DOTTIE




"Sebab kan ramai tanya betol ke berkesan inayah ni? Betul laaaa. Dot tak pernah makan any suplement taw, ni my first suplement and memang serasi dengan dot. One of reason kenapa dot setuju nak try sebab cara consume dia senang jek.
1 hari makan 1 biji before breakfast


Effect yang dottie rasa lepas tu :
1. Kenyang so makan sikit2 dah penuh perut dah.
2. Dapat control makan, kalau tak mulut ni asyik nak mengunyah jek
3. Energy, biasanya cepat letih sebab selalu shooting tak tentu masa but bila consume ni rasa macam bertenaga, tak cepat letih maybe sebab ade function detox jugak.
4. Kulit tak oily, ni paling best. Boleh keluar rumah without mekap dah. Jimat masa. Hehe


Ok ni nak tempek gambar before after sepanjang dah consume 2 bulan ni.
Gambar ATAS tu BEFORE n yang gmbr BAWAH tu AFTER ye


ok..kalau korang baca betul-betul.. dotie bukan makan inayah je boleh kurus tau, tapi die diet sekali. Sebelum ni die diet jugak, tapi tak menjadi. so.. dengan bantuan inayah..memang senang nak diet. "- DOTIE














*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu



*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu



feedback inayah dari model zawara

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu



TIPS..Boleh follow diet INAYAH di bawah


kalau nak kurus, boleh follow cara akak ni


JAWAPAN BG STATUS HALAL DAN JAKIM


Untuk Halal Produk Kami Dikilangkan Di Gmp Muslim Yang Mendapat Pengiktiraan Halal, 100% Muslim Product.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA :
INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM NO : MAL06021286T

BOLEH CAMPUR SUPLEMENT

Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.

SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?

Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali


SAYA KENE PANTANG KE?

Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubat-ubatan.

PERIOD BOLEH MAKAN KE?

Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut

AIR BERAPA LITER

Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi


IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?

Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.




SESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH?

~ wanita 
~ lelaki 
~ pesakit yang menghadapi masalah sakit sendi, darah tinggi, hati dan jantung
~ pesakit Gastrik 
~ Ibu mengandung & Ibu menyusu juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi supplement yang menyokong wanita mengandung & ibu menyusu. 


~ wanita berpantang, Inayah bukan sahaja mencantikkan tubuh badan tetapi, sihat dan ramping. Kami pasti ramai yang menginginkan bentuk badan yang cantik dan sihat terutama selepas mengandung. 


~ Wanita yang semakin meningkat umur akan mengalami banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran hormon dalam badan. Maka, Inayah insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah anda semua. 


KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??


- Kami merupakan Stokis SAH untuk Inayah Beauty Booster
- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE POSLAJU


P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!

* ANDA mungkin TESTIMONI kami seterusnya!



HARGA: 
1 BOTOL RM150 (sm) / RM155 (ss)
2 BOTOL RM285 (SM) / RM290 (SS)
KUANTITI : 30 KAPSUL / BOTTLE
FREE POSLAJU



READY STOCK....!!! 


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

013-7674441
(Azrena)

No comments:

Post a Comment