Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 7 December 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH (SBS)



SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH (SBS)



Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM60 (sm)
rm66 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE



Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif

Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 


sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare


pengasas syma beauty 

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi

Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe



Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream

1) Syma Beauty Soap (Facial Cleanser) - 50g [KKM : NOT40905187K]

[✔] Menghilangkan jerawat & jeragat pada wajah
[✔] Menjadikan kulit berseri-seri & tidak kusam
[✔] Menghilangkan parut & masalah kulit berminyak
[✔] Menjadikan wajah kelihatan segar & bermaya
[✔] Menjadikan kulit gebu, awet muda & bercahaya

2) Syma Day Cream With SPF 35 - 5g [KKM : NOT40905187K]

[✔] Membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit
[✔] Membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit
[✔] Menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan
[✔] Membantu menghilangkan masalah kulit wajah

3) Syma Night Cream - 5g [KKM : NOT40905188K]

[✔] Mengatasi masalah serius akibat penggunaan produk lain berasaskan merkuri
[✔] Memelihara kulit wajah agar kelihatan awet muda
[✔] Menjadikan kulit gebu & mengembalikan seri wajah

Kalau tengokkan harga pula, harga satu set Syma Beauty Skincare yang terdiri daripada 3 produk terbaik ni cuma RM66 termasuk kos penghantaran. Sangat berpatutan dengan kebaikan yang kita dapat. Kulit jadi sihat. Kulit jadi putih. Kulit jadi cantik. Semua dapat. Berbaloi-baloi senang cerita.

Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan 2 produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Dua produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 

1) Syma Beauty Miracle Toner - RM25 SM RM27 SS (tak termasuk kos pos)


beauty miracle toner, syma beauty skincare, set penjagaan wajah murah terbaik, set penjagaan wajah syma beauty skincare, set penjagaan kulit terbaik

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner

  • mengecilkan liang pori dalam kulit
  • membasmi kuman dan bakteria
  • melembapkan kulit
  • melembutkan kulit
  • mencerahkan kulit
  • menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi 

2) Syma Beauty Miracle Whitening Lotion - RM 27 SM RM29 SS (tak termasuk kos pos)

syma beauty miracle whitening lotion, Set Penjagaan Wajah Murah Terbaik, Syma Beauty Skincare

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
  • soy protein
  • Licorice extract
  • Mulberry extract
  • Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
  • melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
  • mencegah kulit kering
  • memudarkan tona kulit kusam
  • membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion


testimoni syma beauty miracle body lotion, miracle body lotion, losen pencerah badan terbaik



" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^

" jeragat pudar "

kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty




" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"


dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare

" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"




Hanya Dalam 3 Hari

Wajah dah tak kusam lagi



" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk



" serius terkejut gila"

" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"


Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..


Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.



Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/



Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.


Harga : 



1 Set Syma Beauty Skincare Cuma..





RM60 (SM) RM66 (SS) Sahaja!



* free pos







READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL


KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

0137674441

No comments:

Post a Comment