Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 7 December 2014

LAROME SLIMMING SERUM MURAH

LAROME SLIMMING SERUM MURAH



HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING 

hanya dengan sapuan 

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
X perlu diet, makan saja apa yng nak makan
X perlu menghabiskan wang ribuan ringgit di slimming centre
X perlu telan ubat kurus
X perlu tahan sakit pembedahan nak kurus
X perlu senaman 3-4 kali


KENAPA PILIH LAROME SERUM ??
Ianya serum bukan lotion, yg bertindak jauh ke dalam epidermis kulit
Hanya SAPU 2 kali sehari
KKM Approve
Boleh di bawa solat
Berasaskan tumbuhan
Tiada kenaikan semula berat selepas berhenti penggunaan



L'arome Slim Serum ni bukan saja bole membantu menguruskan badan 
ia juga bole...
- memecahkan Lemak
- membuang selulit
- mencantikkan dan menghaluskan kulit
- menghilangkan parut/luka aelepas operation
- membuang scretchmark wanita selepas bersalin
- membuang angin dln badan / lenguh badan
- mengurangkan senggugut dan melancarkan darah 
- menyelesaikan masalah kulit
- melawaskan....
- X perlu berlapar...



Bagaimana Penggunaan Larome Serum utk dapat kesan terbaik : 
CARA CEPAT... FAST result...

1. Pump....brapa pump nak guna setiap kali pakai ??
Ikut saiz badan:
S - M ...... 4 -6 pump
L - XL .... 8-12 pump

# boleh pakai ...
★ Selepas mandi
★ thari sekali..
★ ptg... selepas mandi
★ mlm..sebelum tidur

# x payah JIMAT kalau Nak Slim..
Guna 1 botol 1 minggu... Lihat hasilnya....

2. ↪�� CARA Sapu larome lawan arah jam... tekan sedikit..
bukan setakat sapu di permukaan... tenyeh tenyeh... pukul pukul manja....

3. Bole juga ambil alternatif.. Minum KOPI MINERAL
...3 - 4 SACHET sehari... 
juga dicadangkan utk ambil GARLIC... gabungan 2 product ni dgn 
Larome Slim Serum... pasti membuahkan hasil yang HEBAT.....!

4. MINUM AIR panas...paling kurang AIR SUAM... 
ketika makan... sebaiknya MINUM DAHULU 1 GELAS.... baru MAKAN....

5. JAUHI ais... kurangkan makanan berlemak. ....

6. Exercise... walaupun x perlu....JIKA MAHUKAN fast result... 


SENAMAN / Sweating Activity akan bantu LEBIH CEPAT proses...kalau suri rumah jalan sana jln sini..kemas rumah sana sini pun kira exercise jugak...

7. SAUNA kalau anda NAK LAGI CEPAT... 
mandi.. sapu Larome pas tu masuk dlm sauna... try hari hari buat...VERY FAST RESULT..

8. Be POSITIF... ukur perut atau bahagian yg hendak dikecilkan.... 
srbelum penggunaan dan ukur lagi dlm beberapa hari... kekadang kita ada perubahan..dari segi ukurlilit badan kita.... tapi..kita nak Kg kita berkurang sedangkan..makan x control... penurunan 1cm sehari pun dah jadi kejayaan sebenarnya... harus kita bersyukur...


Fungsi LAROME SERUM
✔ Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
✔ Tanpa risiko kesihatan.
✔ Tidak perlu berlapar.
✔ Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
✔ Dapat bakar lemak anda dalam masa 24jam. 
✔ Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
✔ Dapat mengempiskan perut anda.

L'AROME APPLE STEM CELL SERUM
✔ Formula hebat – Swiss Quality Product
✔ Lemak – pembakaran serta merta
✔ Selulit – Tiada lagi masalah
✔ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
✔ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
✔ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
✔ Tak panas dan tak melekit


Dato Dr Mashitah dan Sheera Iskandar antara mereka yang berpuas hati dengan 
keberkesanan produk L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.


KEBAIKAN L'AROME
✔ Membakar lemak secara berterusan.
✔ Menghilangkan stretch marks
✔ Menghilangkan selulit
✔ Menghilangkan double chin
✔ Menghilangkan parut lama
✔ Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
✔ Boleh membantu untuk mendapat kan six pack



ANTARA FUNGSI L’AROME 

~ LEMAK : pembakaran lemak berlaku sangat pantas 

~ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu 

~ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari 

~ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan 

✎Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 

✎Menghilangkan selulit, orange peels,strecth marks & parut selepas bersalin. 

✎Boleh disapu pada double chin 

✎Menghaluskan tekstur kulit 

✎Mengeluarkan angin2 dalam badan 



KANDUNGAN

Methyl Nicotinate, PytoCellTech(TM) Mulus Domestica, Actin Heat,

Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Lemon Grass Essential Oil.






LAROME DIJAMIN SELAMAT, KKM APPROVE !!!



CARA PENGGUNAAN L'AROME

✔ Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam* (selepas mandi ) pada bahagian 
bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).

✔ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada
bahagian yang telah disapu)

*UNTUK MENAMPAKKAN KESAN*

** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM 

GUNA PRODUK INI **



TESTIMONI BERJAYA LAROME, ANDA BILA LAGI !!!



Percaya @ Tidak ???

Kak Ina mampu turun sehingga 7kg dengan hanya penggunaan 
2 botol LAROME SERUM

Taraaaa....one of success customer. She reduced 8kg. Wanna to be like her? 
Grab 4bottle L'arome slimming serum @ RM350 only. 
Sapu je kat area yg byk lemak. U will amazed with the results. 

Customer ni pkai 4 bottle je uolls. Bila kita kurus definitely kita akn npk younger frm our previous appearance. Kita akn more confident di khalayak ramai. Cepat bertindak ...nak tunggu apa lagi. Roger kita kat 012-3528090..

























L'AROME SLIMMING SERUM


BERMINAT??

JOM ORDER.

HARGA PASARAN

RM 160.00 SM/RM 165.00 SS

HARGA KAMI!!
1 BOTOL RM 130.00 SM/RM 135.00 SS
2 BOTOL RM 250.00 SM/RM 255.00 SS
4 BOTOL RM 350.00 SM/RM 355.00 SS
* FREE POS


P/S : MULAI 2015 BERLAKU KENAIKAN HARGA UNTUK PRODUK
L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.. CEPAT DAPATKAN 
SEGERA 
SEBELUM KENAIKAN HARGA.. TQ 


READY STOCK....!!! 

100%ORIGINAL

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

013-7674441

No comments:

Post a Comment