Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 25 November 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)


Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal 
mahal untuk membeli alatan kosmetik?

INGIN KETAHUI RAHSIA UNTUK SERLAHKAN KESERIAN KULIT WAJAH ANDA? 
JOM ALAMINYA BERSAMA SYMA BEAUTY SKINCARE HARI INI! 
Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Jom kami kongsi rahsianya! Sila baca ya! 
'Inilah Syma, pengasas Syma Beauty Skincare. Cantikkan dia? Sebelum ini Syma juga mengalami masalah kulit yang serius, jerawat dan parut serta kulit yang terlalu sensitif. Alhamdulillah, selepas 5 bulan Syma apply Syma Beauty Skincare, kulit Syma jadi cantik sangat! Makin putih & halus & gebu!

Bagi sesiapa yang nak jadi cantik macam Syma atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, tona kulit tak sekata dan parut, jom sama-sama gunakan Syma Beauty Skincare hari ini! Memang tak menyesal punya! 



BERITA GEMBRA BUAT PENGGUNA SETIA SYMA.. NOW DAH ADA SET BARUUUU YANG LEBIH JIMAT 


SET BARU UOLSSSS

SYMA PREMIUM 4 IN 1


1 SET MENGANDUNGI :

SABUN
DAY CREAM 5G
NIGHT CREAM 5G
SERUM






HARGA RM 76 SHJ TERMASUK POS SMNJUNG
SBH SRWK ADD RM10

Berminat sms/whatapp/telegram :
0137674441


Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Selain set di atas, Syma Beauty Skincare ada keluarkan produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan. Takkan nmuka putih tapi berminyak? Takkanlah muka je putih tapi, tengok tangan hitam? Tak seimbang. Malu kokrang. Gitu kekdahnya ye. 



Syma Beauty Miracle Toner 
 RM25 
(tak termasuk kos pos)

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice 
Lain lain ramuan semulajadi 



Syma Beauty Miracle Whitening Lotion 
 RM 27
(tak termasuk kos pos)

Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.
.
.
Berat: 80 ML
.
.
Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna



SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.

Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan

Diperkaya dengan;
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat
7. Collagen


Kami Juga ade menjual produk SYMA BEAUTY secara LOOSE :



LOOSE ITEM : 

SABUN RM23

TONER : RM25 

LOSYEN : RM27 

SERUM : RM35 

KRIM MLM 5GM: RM25

KRIM MLM 10GM: RM46 

KRIM SIANG : RM25


HARGA LOOSE ITEM BLM TERMASUK KOS POS 

KOS POS RM6 (SM) RM10 (SS)



Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..



Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :-
http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. 
Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K

So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja

Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja

Kita belanja awak semua testimoni dulu ye...




cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..
umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P...semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..

JOM LAYAN LAGI TESTIMONI DEBOOM .....




































Kami adalah stokis sah berdaftar dengan Syma ye. 

Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.




Harga : 


RM66 (semenanjung) 


RM72 (sabah&sarawak)


* free pos


NOW KAMI BUKA UTK SYMA BORONG


HARGA :

RM65 (SMNJUNG) / RM70 (SBH & SRWK)

SMS/WHATAPP : 0137674441




 
READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
Kami adalah stokis SAH SYMA BEAUTY , 
mencapai rekod jualan 
500 set dalam masa kurang sebulan sahaja
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

013-7674441

2 comments: