Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 19 November 2014

Glowing Foundation Dnars Skincare

Glowing Foundation Dnars Skincare

Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja. Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita.. Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
Ia ringan dan x berminyak. Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai megic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.


Glowing Foundation produk terbaru keluaran Dnars Skincare.Glowing Foundation adalah foundation yang tahan lama serta mampu menghilangkan kesan-kesan gelap dimuka dengan sekata.Glowing Foundation ini adalah vitamin CC krim atau Colour Correcting Cream boleh membantu menghasilkan tona kulit sekata,sesuai digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan,kusam dan lain-lain.Krim ini lebih ringan dan kulit akan menjadi lebih cerah dan lembut setelah diaplikasikan pada wajah anda serta mampu memberi kelembapan dan melindungi cela di wajah.


Keistimewaan Glowing Foundation Dnars Skincare


1) Dapat bertahan sehingga 10 jam

2) kulit tidak akan berminyak serta tidak akan melekit

3) Glowing Foundation bertekstur ringan dan senang digunakan.Dengan hanya sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah

4) Dikeluarkan hanya dalam 1 warna sahaja.Bila dah pakai, akan ikut warna kulit

5) Wajah akan menjadi semakin cerah,glowing sert natural

6) Selain dari mencerahkan serta melembapkan juga dapat menutup cela dan parut pada wajah

7) Dengan penggunaan tidak akan menyebabkan masalah jerawat,tidak menyumbat pori serta masalah lain.


Cara Pemakaian Glowing Foundation

1) Sapukan day cream di wajah terlebih dahulu.

2) Kemudian aplikasikan Glowing Foundation dengan hanya sedikit sahaja di wajah.

3) Oles rata dengan lembut serta ratakan dengan rapi

4) Biarkan sebentar kemudian rapikan dengan bedak compact.


Soalan Berkaitan Glowing Foundation


1) Sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif tak?

Untuk kulit sensitif juga sesuai menggunakan Glowing Foundation


2) Jika guna Glowing Foundation kulit akan mudah berminyak serta comot tak?

Glowing Foundation tidak akan menyebabkan kulit wajah berminyak serta comot


3) Lelaki boleh guna Glowing Foundation ini

Lelaki juga sesuai menggunakan produk ini


4) Berapa lama boleh tahan jika guna Glowing Foundation ini?


Boleh bertahan sehingga 10 jam




Harga 
RM45.90 (SM) / RM49.90(SS)
* free pos


100%ORIGINAL


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram  ke 

013-7674441

No comments:

Post a Comment