Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 15 November 2014

BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel

BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel



Sape terasa nak Mandi Bunga ???
Intan Pasti la... Semua wanita kalau leh hari-hari nak mandi bunga kan ???
Sekarang... U Olls tak payah lagi dah nak kutip bunga banyak-banyak semata-mata nak mandi bunga tau...

U Olls hanya perlua dapatkan BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel aje....
BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel nih ibaratkan U Olls mandi bersama 1001 Kelopak Bunga Ros tau.. Bau jangan cakap.. Memang Wangi....

Intan memang Recommended sangat-sangat Supaya U Olls Bertukar sekarang kepada BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel ... 
Ini merupakan Satu-Satunya Shower Gel yang Sangat kaya dengan kelopak Bunga Ros Asli dengan Haruman yang Sangat Memikat & Menggoda 

Lepas U Olls bangun tidur... Mesti Tak sabar nak mandi bersama haruman Bunga Ros segar, BVR : Rossy Gold Perfume Shower Gel ..

Kandungan Dalam BVR : ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL : 
  • Milky Spa 
  • Aloe Vera 
  • Perfume 
  • Micro Gold Powder 
  • Collagen 
  • Hip Rose 
  • Vitamin C 
  • Moisturiser
Kelebihan  BVR : ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL :
  • Melembutkan kulit 
  • Mencerahkan kulit 
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Mengurangkan bau peluh yang kurang menyenangkan 
  • Membekalkan vitamin dan collagen pada kulit 
  • Menghilangkan daki mati dan kotoran 
  • Memastikan badan kekal harum dan segar 
  • Merawat masalah jerawat badan
Khasiat Extract Bunga Ros Dalam BVR : ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL :
  • Mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. (Berdasarkan penyelidikan saintis Jerman) 
  • Meredakan kebimbangan dan kemurungan (anti -depressi)
  • Menenangkan ketegangan saraf dan emosi.(menenangkan perasaan)
  • Sebagai antiseptik dan merawat kulit yang luka ,terbakar , ruam dan ekzema.
  • Memberi kesan penyejukan pada badan – merawat demam dan selsema.
  • Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen (awet muda)
  • Mengandungi bahan pengantioksida – Flavonoid yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular.
  • Mengurangkan keradangan dan kesakitan sendi seperti pesakit osteoarthritis.
  • Mengandungi vitamin A ,B3, C, D dan E.
  • Menghilangkan keletihan
  • Menghilangkan sakit kepala dan pening



Sangat disarankan penggunaan ROSSY GOLD bersama GOLD SCRUB...bau wangi, daki pon hilang

GOLD SCRUB merupakan lulur emas digunakn masa mandi.mmg sgt2 terkenal utk kecantikan dan kecerahan kulit..menghilangkan daki2 mati,sel2 mati pada kulit,masalah kulit dan mencerahkan kulit..
Gosok kat mana yg anda nak putih,celah peha,celah ketiak,bawah leher dan mana2 je okay,.
Hasil dia x yah dok cite lah,mmg berkesan dan dah pun terbukti.,!!

Cara penggunaannya sgt mudah.guna 3 kali seminggu je..kalau nk cepat cerah guna hari2.
.
ROSSY GOLD PULA merupakan sabun mandian yg sangat wangi


" Hah,biasanya sebelum ni m0mmy guna GOLD SCRUB je kalau mandi,sekarang ni dah jatuh hati dgn ROSSY GOLD..shower gel keluaran amerieyha enterprise. 

Fuhh,ya allah,,wangi dia melekat2 kat badan..
Mana yg ketiak tak berape nak fresh,
Peluh tak brape nak wangi tu,meh sental GOLD SCRUB + ROSSY GOLD shower gel ,mmg fresh la..tak yah pakai deodorant pun tubuh tak berbau..

Keharuman dia mmg sgt2 menggoda lah..
..haa bkn mommy jer tau boleh pkai, ank mommy si eyl pn mndi dgn mndian Rossy Gold ni tauuu.. tu y mommy btmbah2 skeeee sgt2 peluk cium eyl ni tau !! Hehe "






Dapatkan Sekarang!

ROSSY GOLD SHOWER PERFUME SHOWER GEL

ISI KANDUNGAN : 400 ML / BOTOL

HARGA SEBENAR : RM79 (S), RM85 (S/S)

HARGA PROMOSI KAMI : RM70 (S), RM75 (S/S)



BVR GOLD SCRUB

ISI KANDUNGAN : 200 gram

HARGA SEBENAR : RM70 (S), RM75 (S/S)

HARGA PROMOSI KAMI : RM65 (S), RM70 (S/S)


DAPATKAN COMBO BVR SCRUB DAN ROSSY GOLD PERFUME SHOWER GEL !!!


100%ORIGINAL


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441

No comments:

Post a Comment