Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 16 November 2014

BVR HOTTEST SHAPE LOTION

BVR HOTTEST SHAPE LOTION

Instagram media by kcolly_queenfreepos - HOTTEST SHAPE_perfume slimming lotion Harga RM59 Postage RM6 SM/ RM10 SS  Beri hasil yang sangat menakjubkan.. Ia bukan supplement, Bukan ubat kurus  So anda tak perlu bersusah payah nak bancuh minum bagai,ia adalah LOSYEN..losyen yg sangat wangi ,semakin anda berpeluh,semakin anda rasa HOT dan WANGI.. Peluh anda akan berbau segar seperti selepas mandi dan memakai perfuume.. Jadi,amda x perlu risau lagi.. Nak kurus adalah simple.. JANGAN MAKAN NASI DAN AMALKAN PAKAI HOTTEST SHAPE PADA TEMPAT YG BERLEMAK2.. NAK KURUS,ANDA HARUS NEKAD,  HOTTEST SHAPE adalah satu bahan utk membantu anda kurus dgn cara mudah,sihat dan selamat.. Jom sama2 kita KURUS sambil SEGAR,WANGI dan MENAWAN.. ^_^  SMS/WHATSAPP :  012 2657922  #bvrhottestshape  #hottestshape  #sayajualmurah  #sayajual  #bvrgoldscrub  #bvrc
Mahu losyen yang wangi membelai sambil buang lemak2 yang berlipat di badan?
Ingin kulit cantik tanpa kesan kering, selulit, parut dan gelebeh hodoh?
Jom cuba losyen transformasi terhangat masakini..
Guna secara teratur dan konsisten buat kulit persis remaja tanpa cela! 

BVR : HOTTEST SHAPE, losyen pelangsingan yang diformula khusus menggunakan bahan terbaik & terpilih untuk merawat dan memecah berinci2 lemak degil tubuh anda!


Kelebihan BVR : Hottest Shape - Perfume Slimming Lotion : 
  • Tak perlu bancuh sebab ia bukan supplement
  • Tak perlu telan sebab ia bukan ubat
  • Tapi ia losyen harum yg sgt wangi..Sumpah..Mmg wangi
  • Peluh kita yg keluar akan bau segar dan harum
  • Makin kuat berpeluh makin HOT dan makin wangi tauu
  • Yg mana lemak tepu, perut menggeleber, punggung lembik berlemak besar dan jatuh, lengan mengembang dan lembik, peha berlemak, dagu berlapis dan semua lah yg mana lemak-lemak tu wajib untuk anda sapu BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION ya
  • Uols yg diet tu, memang confirm badan jadi lembik2 sebab dah kurus, so dgn BVR HOTTEST SHAPE - PERFUME SLIMMING LOTION, ia mengembalikan shape2 badan anda supaya lebih hot, pejal, kurus, tegang dan kemas

Khasiat BVR : Hottest Shape - Perfume Slimming Lotion :
  • Menghilangkan selulit
  • Memecahkan lemak
  • Menguruskan badan
  • Mendapatkan bentuk badan yang ideal
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan rekahan akibat kegemukan atau lepas bersalin
  • Mencantikkan kulit 
  •  Melembapkan kulit
  • Memberikan haruman yang segar pada badan

BVR Hottest Shape Lotion amat sesuai untuk :

Peha Berlemak
Punggung Berlemak
Pinggul Berlipat
Lengan lembik berlemak
Perut menggeleber
Dagu bawah berlemak berlipat


Cara Guna : 
  • Sapu pada tempat yang berlemak seperti perut, lengan, peha, pinggul, bawah dagu dan dimana sahaja yang anda ingin kelihatan kurus dan kecil
  • Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja 
  • Untuk kegunaan remaja dan dewasa 
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan

** Makin kerap digunakan, makin cepat hasilnya

Testimoni 








Dapatkan Sekarang!

RM70 (sm) / RM74 (ss)
* free pos

100%ORIGINAL

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram  ke 

013-7674441

No comments:

Post a Comment