Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 27 October 2014

BELEZZA ESSENTIAL

PANTANG TENGOK WANITA BERDAHI LINCIN!!! 
PASANGAN ANDA MULA LAH NAK MENGGATAL!!!!

BERTINDAK SEGERA SEBELUM TERLAMBAT...

Putih, Gebu, Sihat & Awet Muda...Melengkapkan Kecantikan Anda
Mudah & Senang dan Mampu Milik, 30 sachet untuk SEBULAN...

Hanya 2 langkah :
1) Koyak Sachet

2) Minum terus dari Sachet 
TESTIMONIAL 
 JERAGAT SEMAKIN PUDAR, TONA KULIT DAH SEKATA.
Kak Norma “ Lepas consume 10 sachet, Jeragat semakin pudar, tona kulit semakin sekata dan kulit menjadi lembab."

 MASALAH RESDUNG HILANG DENGAN 1 SACHET SHJ!!
Farina “ Sy baru ambik 1 sachet masaalah Resdung saya hilang terus"

 SUSU MELIMPAH-LIMPAH
Aida “ Aida baru consume 2 sachet, susu dah melimpah-limpah”

 SAKIT SENDI & SAKIT2 BADAN HILANG
Tikah “ Allhamdulillah, sakit sendi mak dah semakin berkurangan”

► JOM TENGOK APA LAGI KEBAIKAN BELLEZZA ESSENTIAL:
() Rasa yang sangat sedap.
(
) Di perbuat dr kolagen Ikan yg berkualiti tinggi (Ikan yg diimport)
(
) Mengandungi pemakanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Delima & Habbatus Saudah
(
) Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag)
Muka kusam, parut2 lama 
Akibat terlalu memakai make up utk modelling sebelum ni..
Alhamdulilah, selepas 3 bulan consume B.E. Kulit makin glowing & parut almost gone..
Cuba banding muka Duta Bellezza, 3 bulan sebelum mengamalkan BE, dan selepas mengamalkan BE.Ternyata berbeza..


Official MODEL FAREEDA pun dah mula consume B.E.

Model Fareeda & Pengguna Tegar B.E yang semakin gojes. 
Ibu kepada 3org anak yang comel.

FUNGSI UTK KECANTIKAN: 
(
) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah
(
) Mencerah dan pemutihkan kulit seluruh badan
(
) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
(
) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
(
) Mengecilkan pori-pori kulit
(
) Melindungi dari sinaran UV
(
) Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
(
) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
(
) Mengurangkan kesan parut-parut lama.

FUNGSI UNTUK KESIHATAN: 
(
) Anti Kanser
(
) Meningkatkat sistem imunisasi badan
(
) Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
(
) Mengurangi sakit radang dan sendi
(
) Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
(
) Baik untuk mata
() Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
(
) Meningkatkan kualiti tidur
(
) Mengatasi masaalah resdung
(
) Meningkatkan Kadar metabolisma dalam badan
(
) Menyah toksid dalam badan
(
) Membantu mendapatkan berat badan yang Ideal
(
) Sesuai untuk pesakit Diabetis
(
) sesuai untuk lelaki dan perempuan.

+ Produk Berstatus GMP Certified+ Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM (160614/06/152)+ Produk Muslim & Herbal+ Produk Selamat & Berkesan

CARA PENGAMBILAN
Kesan Cepat dan terbaik 
1 Sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
1 Sachet pada waktu malam sebelum tidur.  
➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
HARGA 
[] Semenanjung Malaysia —> RM150 
 
[] Sabah / Sarawak —> RM160
➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
  

















































berminat untuk order ?

sms/wassup 0137674441

No comments:

Post a Comment