Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 1 September 2014

Mini Brow Class

Mini Brow Class


BUY 5 GET 1 FREE!!!!



Nak mekap bahagian kening tapi tak pandai? 

nak mekap kening tanpa perlu cukur/cabut??

Pakai jer Brow Class ni, senang jer guna!

Especially kpd mak andam sekalian, senang nak mekap kening pengantin yang memilih untuk tidak mencukur atau mencabut kening. Guna Brow Class ni mesti senang bentuk! Tak payah nak tertilik2 kening tu dah sama ke belum kannnn.. Tak payah nak susah payah berimaginasi kat mana nak letak line untuk kening dah. Kalau tak mak andam pun boleh beli jugak kaayyyy...

NAK UKIRAN KENING YG CANTIK DAN TERATUR ????

TADAA NI ADA UKIRAN NYA


1SET ADA 3BENTUK KENING!


Product Specs: 
• Comes complete with three different easy to use eyebrow stencils
• The soft plastic material is comfortable when pressed against skin and wont smear existing makeup
• Choose the eyebrow style that suits you most or matches the occasion best
• A great way to achieve two perfectly matching eyebrows!
• Materials: EVA
• Size: 8.5cm x 3cm
• Content: Three Stencils




 So that's how to use the brow guide. At least just draw the outline first, and then you can fill the inner part easily. :)


1
"comb eyebrow and then choose one of ur style"
2
"set the hollow part of nose to the dotted line straight and fix to the heart shape with the thumb and index finger"
3
"draw from the front to the middle and draw the rest before checking the end of brow"

Easy, right? You don't have to waste a lot of time just to achieve a clean and perfectly looking brows.

http://prumseima.blogspot.com/2014/04/etude-house-mini-brow-class-drawing.html
here is the three different looks with three different brow shapes



How To Use ??

 

BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..


Harga  : 1 set

RM15 (SM) / RM19 (SS)
* free pos

************************************************************************

STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..

**************************************************************

Untuk Order : 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

013-7674441

No comments:

Post a Comment