Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 13 August 2014

AURAWHITE BUBBLY


JENG..JENG..

NEW PRODUK DARI AURAWHITE BEAUTY!!


Sesuai untuk remaja 12 tahun – 25 tahun tau.. Yang umur lebih dari tu 

boleh minum Aurawhite Berry , Coklat or Stemcell ! Nie untuk REMAJA je tau ! 
Sesuai untuk Jejaka & Gadis-gadis Somel yang minat dengan 
KOREAN COLLAGEN. & NAK CERAH GEBU PERSIS RETIS KOREA !


Siapa tengok RINDU AWAK 200%
 mesti kenal PELAKON KECIL MOLEK SOMEL Ayda Jebat kan kan… 
Mantap gila lakonan sheollss !

 Jom Kita Bongkar Rahsia Cantik Somel dia dengan AURAWHITE BUBBLY 
yang diformulasi Khas untuk Uollss Yang fefeeling REMAJA gitu ! So Sweet !!!! 


Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER NI ye uolls !! 
COME COME LET ME EXPLAIN :
*Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT ! 
(P/S : JANGAN TELAN SATU BOTOL SUDAH )
 *Harga RM80 jer uolllss mampu milik dengan Khasiat yang super AWESOME !
 *mencerahkan kulit & melembapkan kulit 
 *meransang penghasilan kolagen untuk remaja
 *memberi tenaga
 *baik untuk daya ingatan terutama pelajar
 *atasi kulit jerawat & berminyak normally remaja tak terlepas ada 
problem kulit berminyak sebab hormone berubah apabila usia meningkat
 *di perkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, 
vitamin C,E & A.
 *kurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
 *menyerlahkan aura wajah 
 *kulit yang bersinar sinar !
 *tubuh badan yang sihat

CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY

✔ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan 
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.

✔ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan 
sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa 
perlu dibancuh dengan air.
Baca je rugi taw..huhuhu mai2 jom lah dapatkan Aurawhite Bubbly


 



Sooooo…. Baca je rugi Jom lah dapatkan Aurawhite Bubbly ! 

HARGA :
RM80/SS RM90
FREE POSTAGE

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 

✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa



CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441
@

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560 (azrena sahadon)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment