Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 5 July 2014

SABUN ALPHA ARBUTIM MURAH : BORONG DAN RUNCIT

" eee... muka je putih, tangan dan badan macam dayang senandung...hitam mak aiiiii...."

ha, kalau dah terkena ayat spt di atas, seharusnya anda memang patut mencuba produk terbaekkk ni ...
Sabun Alpha Arbutin , sabun pemutih badan dari negara Thai




 ALPHA ARBUTIN SOAP LabDee dari Negara Jiran , Thailand memang Sangat HOT sekarang... 
Kalau uolls nak tahu, Sabun ini dapat membantu menghalang Tirosinase Enzime..
Apa tu Tirosinase Enzyme ?
Tirosinase Enzyme nih bertindak balas dengan Melanin dalam kulit... Ia berfungsi untuk mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. ALPHA ARBUTIN SOAP ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat. 
 Bau sabun nih Sangat Wangi tau... Bau Aroma Fruity yang SUPER Fresh.


Sabun Alpha Arbutin Ladbee dari Thailand yang sedang laris dan hangat di pasaran. Sabun Alpha Arbutin ini dapat membantu menghalang tirosinase enzim yang bertindak balas dengan melanin di dalam kulit. I a berfungsi mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. Sabun Alpha Arbutin ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat. Saiz seketul 70g.

KELEBIHAN SABUN ALPHA ARBUTIN SOAP

  1. Menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
  2. Menjadikan kulit semakin lembap
  3. Di formulasikan dari SWITZERLAND
  4. Mengurangkan bintik-bintik hitam, jeragat, jerawat serta parut-parut
  5. Kulit semakin pulih dan sihat
  6. Menjadikan kulit licin dan gebu
  7. Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari/dengan penggunaan secara konsisten





Kelebihan Sabun Alpha Arbutin : 
  • Dapat memudarkan & menghilangkan Pigmentasi , Bintik Hitam , Jerawat , serta Jeragat di Wajah / Badan
  • Dapat menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
  • Menjadikan kulit semakin lembap
  • Di formulasikan dari SWITZERLAND & Lulus FDA di Thailand
  • Sangat EFFECTIVE untuk mendapatkan Kulit yang Cerah berseri & akan sekatakan Tona Kulit
  • Menjadikan kulit licin dan gebu
  • Boleh digunakan pada Wajah & Badan
  • Selamat digunakan & Tiada Side Effect
  • Effect yang akan Memuaskan Hati & ianya Kekal
  • Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari dengan penggunaan 
  • secara konsisten



Cara guna : Macam guna sabun mandi biasa,biarkan beberapa minit kemudian basuh.


Kelebihan Tambahan Sabun Alpha Arbutin:
  1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.Dipakai untuk badan dan wajah.
  2. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.
  3. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.
  4. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.
  5. Meratakan tona warna kulit.
  6. Lulus FDA di Thailand


Selamat digunakan, tiada kesan sampingan



HARGA PASARAN :
RM30 (SM) / RM35 (SS)

HARGA PROMOSI KAMI :
1 KETUL RM20 (SM) / RM25 (SS)
3 KETUL RM50 (SM) / RM55 (SS)
* FREE POS
* 70 GRAM / PCS

HARGA BORONG  :
10 PC RM6.50/PC
30 PC RM6.00/PC
50 PC RM5.50/PC
* FREE POS SEMENANJUNG (SKYNET)


PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 


2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441


3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560
Acc : Azrena Sahadon

5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment