Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 22 June 2014

MOLLY DOLL FOUNDATION



Mencari foundation sekaligus mampu merawat masalah kulit anda ??


kini, tiba masanya anda bertukar kepada molly foundation, bukan sekadar foundation biasa , tapi molly mampu merawat masalah jerawat, jeragat , parut dan kulit kusam




Dah guna bermacam-macam jenis bb cream tapi tak tahan lama?

berminyak?
mudah cair dan merekah? 

Dengan bb doll anda tidak perlu risau lagi, dengan formulasi baru iaitu pertambahan collagen dan almond oil serta mempunyai SPF50++ dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda. Ia bukan sahaja menegangkan kulit, malah menjaga kulit dari sinaran uv yg boleh merosakkan kulit yang menyebabkan kusam,berminyak,tidak sekata, tompok hitam serta berjerawat. Ianya sesuai digunakan oleh pelbagai jenis kulit termasuk kulit sensetif. Struktur cream yg padat, dapat memberi kesan solekan yg tahan lama serta menutup hampir seluruh cela. 


Ianya bukan sekadar cream biasa yg hanya utk solekan semata-mata, ia sesuai utk kegunaan harian serta tahan sehingga 18jam dan mampu merawat kulit secara konsisten. Satu bekas tahan sehingga 3 – 4 bulan mengikut kekerapan guna. Ia juga mempunyai dua pilihan warna iaitu utk kulit cerah serta gelap. Jadi anda tak perlu ragu-ragu utk menggunakannya.





WAJAH BARU MOLLY BB DOLL CREAM KEGEMARAN RAMAI !!
BB CREAM anda berminyak, bercapuk, tidak tahan lama dan merekah?
Bertukar lah kepada MOLLY BB DOLL hari ini..
Kini formulasi diperbaharui dengan pertambahan kolagen dan minyak badam, ia bukan sahaja menutup cela dan parut, tapi membantu menghalus, menyemaratakan tona malah mampu meremajakan semula kulit si pemakai!
-

Apa itu MOLLY BB DOLL CREAM ?

Berbeza dengan foundation lain, Molly BB Doll bukan sahaja krim asas solekan yang tahan lama malah ia mampu menutup cela secara keseluruhan, mengecilkan pori2 terbuka dan mengurangi kesan parut secara lembut dan semulajadi agar kulit kekal sihat dan terawat walau pun anda sedang mekap Ia juga bertindak sebagai agen anti penuaan, membantu merawat jeragat dan kedutan halus serta lingkaran gelap di bawah mata. Ia sesuai dengan pelbagai jenis kulit, termasuk kulit sensitif.

KEISTIMEWAAN MOLLY BB DOLL CREAM :

~ Tidak berminyak dan tahan sehingga 18 jam!
~ Semua dalam satu krim. Tidak perlu lagi pelembab, krim jerawat, pelindung UV dan krim pencerah lain untuk wajah
~ Penambahan KOLAGEN membantu kulit anjal dan tegang sentiasa.
~ Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit
~ Bertekstur halus. Hanya sedikit calitan mampu menyamaratakan tona kulit, dan tampil segar bermaya.
~ Mengekalkan kelembapan kulit yang optimum, mengurangi minyak, jerawat, parut dan kesan penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat.
~ Meningkatkan keanjalan kulit, mengurangi lingkaran gelap dan kantung di bawah mata.
~ Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~ Anti rekahan dan anti penuaan.
~ Tidak perlu pakai bedak untuk kesan glowing.
~ Membantu mengecilkan pori-pori terbuka dan merawat tekstur kulit.
~ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~ Mempunyai SPF50 untuk pelindungan UV, punca kulit rosak, kering dan kusam.





FORMULA DIPERBAHARUI DENGAN KANDUNGAN SWEET ALMOND OIL :

1. PELEMBAP
- Badam berupaya memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa. 

2. ANTI-RADANG
- Minyak badam terbukti berkesan merawat alahan kulit dan keradangan. Ia turut melegakan luka-luka kecil dan jangkitan kulit lain.

3. ANTI-PENUAAN
- Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam di bawah mata.

4. PERLINDUNGAN UV MATAHARI
- Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari .




CARA GUNA MOLLY BB DOLL CREAM :

- Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat, cepat dan memudahkan.
- Cuci dengan span basah atau mekap removal untuk membersihkan wajah.

Tips:

** Bolehkah MOLLY BB DOLL di pakai bersama produk lain?
- Ya anda boleh menggunakan sebarang skincare, toner, serum, pelembab atau sebagainya yang sedia ada. Caranya : Sila guna krim / skincare anda terlebih dahulu mengikut aturan yang sesuai, kemudian selepas 3 minit baru anda sapukan MOLLY BB DOLL CREAM.

** Untuk mereka yang kerap berada di bawah cahaya matahari atau dalam hawa dingin (air-cond), pemakaian Dolly BB Doll akan membuatkan wajah anda tampil lebih glowing. Ia mengelakkan kulit kering. Untuk kulit berminyak, lebih cantik jika anda pakai Dolly BB Doll sebelum berbedak/mekap.kerana kulit tampak halus dan gebu.






Mengandungi bahan tambahan istimewa iaitu SWEET ALMOND OIL:

Kelebihan almond oil (minyak badam):
1. Moisturizing
Badam mempunyai cara utk memerangkap kelembapan pada kulit dan mengekalkan kelembapan pada setiap masa.
2. Anti- radang
Minyak ini juga telah terbukti mempunyai kesan pada orang yg mempunyai alahan kulit dan keradangan. Ia mempunyai kedua-dua keupayaan untuk melegakan serta merawat alahan kulit . Luka-luka kecil , kulit luka, dan jangkitan kulit lain juga boleh dirawat dengan menggunakan minyak badam.
3. Mengurangkan Kedutan dan menghilangkan eye bag.
Minyak badam mengandungi vitamin yang membantu ia melambatkan kemunculan kedut dan merawat kesan hitam bawah mata.
4. Perlindungan dari matahari
Sinar ultraungu yang berbahaya menyebabkan kedutan , selaran matahari , penuaan dan kanser kulit. Minyak badam boleh membantu membaiki kerosakan disebabkan oleh pendedahan matahari .

Kandungan bahan:


-Sunblock SPF50++,Collagen,Sweet Almond Oil,Titanium Dioxide, Alumina, Triethoxycaprylylysiline, Diisostearyl Malate, Petrolatum, Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Cocyl Adipic Acid/Trimethylolpropane Copolymer, Phenylpropyl-Dimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, CI 77492, Simethicone, Mica, Aminopropyl Dimethicone, Triacontanyl PVP, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Iron Oxides, Talc, Microcrystalline Wax, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Beeswax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite Wax, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT, Gold, Methylparaben, Propylparaben.

Cara penggunaan:


Sapu bb doll cream pada dahi, pipi, dagu, leher dan bawah mata. Basahkan span dan lembapkan lalu ratakan seluruh wajah.Untuk kesan glow tidak perlu guna bedak, untuk kesan gebu sila guna bersama bedak dgn cara basahkan span bedak, sapu sedikit bedak dan dap dap kan pada wajah.

Siapa yg boleh menggunakan bb doll cream?


-Remaja dan dewasa.kanak-kanak berumur 12tahun ke bawah tidak di galakkan kerana faktor kulit yg masih muda.
-Jurusolek pengantin atau apa-apa sahaja yg berkenaan dengan solekan. Selain dapat mencantikkan wajah ia juga memberi perlindungan kepada kulit.
- Orang yang mempunyai masalah penuaan, jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan pori terbuka. Formula di dalam bb doll cream dapat membantu mengatasi masalah tersebut.

Bolehkan bb doll cream di pakai bersama cream lain?


-Ya boleh, jika anda ada menggunakan sebarang skincare,toner atau sebagainya boleh di pakai bersama bb doll cream. Caranya: sila guna cream/skincare/toner anda terlebih dahulu, selepas 3 minit baru anda apply bb doll cream.

Boleh tak jika digunakan oleh seorang yg bekerja di bawah pancaran matahari?


-Ya boleh, kerana bb doll cream mempunyai spf50 yang bertindak sebagai pelindung UV dan dapat mengelakkan kulit anda sunburn. Selain itu, terbaru kami kami telah menformulasikan dgn bahan yg baik iaitu glutathione iaitu untuk mencerahkan kulit wajah. Selain di gunakan utk solekan, ia juga bertindak sebagai perawatan.




Boleh di guna ketika solat?


-Seeloknya cuci sebersihnya kerana dalam solat kita perlu bersih dari sebarang cream.

Waktu yg sesuai utk guna bb doll cream:


-Bila-bila masa d mana jua kecuali waktu tidur. Kerana bb cream lebih sesuai di guna utk solekan.

Bagaimana cara nak cuci?


-Sebaiknya gunakan makeup remover atau tisu basah kerana bb cream mempunyai tekstur yg agak pekat, jadi anda boleh menanggalkannya seperti yang di nyatakan.






Ada berapa color bb doll cream dan kulit yg macam mana sesuai utk guna?

- Bb doll cream mempunyai 2 color iaitu 1 untuk kulit cerah dan 1 lagi utk kulit gelap. Jika anda berkulit cerah spt cina, kulit sawo matang, kuning langsat serta sederhana anda boleh gunakan soft light. Jika anda mempunyai kulit sawo matang atau gelap boleh gunakan sweet beige.
- Kulit yg kering/berminyak/sensetif boleh menggunakannya





Bagaimana? Teruja tak..
Kecil molek saiz nya, mudah dibawa ke mana2, tapi tahan berbulan2 tau..
Fungsi nya yang hebat berbaloi dengan harga..





TESTIMONI MOLLY DOLL FOUNDATION












HARGA MOLLY DOLL FOUNDATION :

RM55 (SM) / RM60 (SS)
* FREE POS
* 10 GRAM / PACK


PENGHANTARAN: 



KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



(Dropship diperlukan)

(Dibuka juga untuk borong 'best price')

CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 


2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441


3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment