Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 17 June 2014

GLITTERS BY RADIGLOW (RECOMENDED)

Glitters By Radiglow Booster Terhebat !!


Alhamdulillah sempat jugak luangkan masa untuk update blog hari ni.. Pernah dengar RADIGLOW.. Ramai artis-artis malaysia sekarang kita tengok sentiasa Cantik.. Berseri.. Muka bersinar Licin Mulus.. Malah tak perlu pakai mekap tebal pun cantik.. Natural beauty orang kata.. 

"GLITTERS by RADIGLOW" yang mana lagi Product yang berjaya  MENJADIKAN UOLLS CANTIK MENAWAN..... Ini juga merupakan Adik kepada Radiglow la senang cakap hehe.... 

Jom kita review Product HEBAT ini...


Apa Itu GLITTERS .... ??

GLITTER mengandungi formula kepekatan yang sangat tinggi (BOOSTER) untuk memastikan keberkesanan dan kesan seawal 3 HARI.

Oleh kerana produk ini sangat berkesan anda hanya perlu MINUM supplement ini seminggu 1 kali sahaja.

GLITTERS merupakan product yang Dijamin Halal , Selamat & mendapat kelulusan KKM

GLITTERS merupakan supplement beauty booster utk mempercepatkan proses pencerahan kulit agar licin, lembab dan berseri2. Senang ckp nak semua cepat wajib ambik glitters....

Khasiat GLITTERS 10000 x ganda keberkesanannya..

GLITTERS sangt bagus utk kecantika kulit dan kesihatan dalaman.. 


Malah GLITTER By Radiglow juga merupakan satu satunya produk PERTAMA yang mengabungkan 7 campuran bahan dan kandungan aktif yang TERBAIK di dunia...


7 Bahan utama yang terdapat didalam GLITTERS

Fungsi Collegen Peptide
  • Dikenali sebagai bahan antioksida yang paling hebat yang mampu membuang radikal bebas yang menjadikan kulit bermasalah. 
  • Protein yang terdapat pada kulit, tulang, gigi dan otot yang membantu menyokong struktur kulit. 
  • Berfungsi sebagai penyokong utama kulit agar kekal anjal dan tegang. 
  • Membantu pengeluaran kolagen semulajadi agar kulit kekal anjal dan tegang. 
  • Kulit kelihatan lebih muda,meningkatkan kelembapan kulit dan melicinkan kulit sekaligus kulit akan menjadi lebih lembut. 
  • Ini telah terbukti secara saintific



Fungsi Astaxanthin :  
  • Meningkatkan kualiti kulit, menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV serta membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari dalam. 
  • Mengurangi kedutan halus dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan seterusnya menjadikan kulit tampil cantik sihat berseri. 
  • Memiliki kekuatan 550 kali ganda lebih kuat dibandingkan dengan Vitamin E dan C 
  • Mampu menanggani radikan bebas dalam jumlah yang banyak – sehingga digelar sebagai “raja antioksida”.
  •  Memutihkan kulit dengan membantu menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan) 
  • Merawat masalah kulit (jerawat & jeragat) 
  • Melambatkan penuaan (berfungsi sebagai agen anti-oksidan dan juga anti-penuaan)
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan sistem imunisasi badan
  • Merawat masalah rambut gugur
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah,termasuk kolestrol
  • Merawat masalah ketagihan rokok (Menyahtoksin nakotin) 
  • Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan bilangan sperma




Fungsi L-Glutathione : 
  • Memutihkan kulit dengan membantu menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan)
  • Merawat masalah kulit (jerawat & jeragat)
  • Melambatkan penuaan (berfungsi sebagai agen anti-oksidan dan juga anti-penuaan)
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan sistem imunisasi badan
  • Merawat masalah rambut gugur
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah,termasuk kolestrol
  • Merawat masalah ketagihan rokok (Menyahtoksin nakotin)
  • Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan bilangan sperma

Fungsi Vitamin C : 
  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
  • Melembab, melicin serta mencerahkan kulit
  • Menganjal, menegang dan menjadikan kulit segar berseri
  • Mengatasi masalah kulit kering, bibir merekah dan kusam
  • Menjauhi demam selsema
  • Mengurangi masalah resdung
  • Sesuai untuk semua jantina ( termasuk perempuan mengandung dan menyusu badan)

Yana Samsudin pun dah amalkan Glitters By Radiglow ... Wahhhh Smakin cantik la Cik Adik manis kita nih anti....Yana merupakan Pengguna Tegar Radiglow tau... Sebab tu dia memiliki kulit yang SUPERB :D


Fungsi Biotin : 
  • Sangat bagus & Baik unt Pertumbuhan rambut 
  • Menguatkan Folikel Rambut
  • Mengurangkan Keguguran Rambut
  • Ia juga membantu mendapatkan kulit yang kekal sihat
  • Mempercepatkan proses penyembuhan kulit.
  • Menguatkan Kuku
  • Membantu merawat penyakit Canser (Otak , Payudara , Colorectal & Linfoma)
  • Merawat penyakit Diabetik , Jantung pesakit yg mengalami gangguan Neurologi
  • Mempercepatkan proses Penyembuhan Luka
  • Kekurangan BIOTIN dalam tubuh akan mengakibatkan 
★ Conjunctivitis
★ Eczema
★ Ichthyosis
★ Leiner Disease
Fungsi L-Argininie : 


  • Meningkatkan aliran darah
  • Membantu menurunkan tekanan darah
  • Meningkatkan kadar Vaskular Pesakit Angin Angina
  • Membantu meningkatkan sistem Imun Badan
  • Meningkatkan Penyembukan aktif & sbagai bahan bakar lemak serta Pembentukan otot
  • Membantu menambah kandungan Sperma , Air Mani & Meningkatkan tahap Kesuburan Lelaki
  • Mengurangi risiko penyakit Jantung
  • Mengurangkan kadar sel tumor

Fungsi Seaweed Extract : 

  • Ini merupakan "Bahan Utama" dalam Glitters By Radiglow iaitu Extract daripada Rumpai Laut (Seaweed) 
  • Membantu mengurangkan Selulit
  • Membantu melegakan batuk
  • Menghilankan rasa lesu , tidak bermaya
  • Mencegah penyakit Cancer & Asthma
  • Mengatasi masalah Sakit Perut , Sakit Kepala, Gangguan Menstrual (Senggugut) & mengurangkan radang.


Cara Penggunaan :

  • 1 Box ada 4 Tube unt kegunaan slama sebulan...
  • Bukak tudung tiub & terus minum aje & sangat-sangat mudah... Tak perlu nak bancuh-bancuh dahh...
  • Rasa yang sangat enak ... Malah kalau uolls nak sedap lg.. Boleh masukkan dlm Peti Ais & esok sblom Bfast amik 1 tube & terus minum (SEMINGGU SKALI AJE YE :)
  • Unt effect yang SUPERB, Amik bersama dengan RADIGLOW...
  • Amalkan Radiglow setiap hari 2 kali sehari (2biji skali makan) + Amalkan Glitters by Radiglow Seminggu Skali dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.

Harga Glitters : 
1 Box (4 Tube Kegunaan unt Sebulan) : RM140 (SM) ; RM150 (SS)
2 Box (8 Tube Kegunaan unt 2 bulan) : RM250 ; RM260 (SS)
* free pos


Harga Combo Radiglow + Glitters : 
RM280 (SM) ; RM290 (SS)
* FREE POS


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441


3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560 ( AZRENA SAHADON)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment