Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 13 May 2014

WIS PUTIH SKINCARE FREE HYDROKINON

WIS PUTIH : KULIT TERSERLAH BAK TELUR DIKUPAS




-Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?
- Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
- Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?
- Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?
- Anda patut cuba WIS PUTIH ini..
- Memang berbaloi2..

KULIT WAJAH ROSAK KERANA SALAHGUNA SKINCARE BERBAHAYA?
DETOX KAN SEMULA KULIT ANDA DENGAN TONER WIS PUTIH..
BERSIH DAN SEGAR KAN SEMULA SEL2 KULIT YANG BARU..


MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?

✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah





Parut hilang dalam masa satu hari ! Hehehhehe . Ada nampak kan perubahan walau x berapa byk . Ye la , baru 1 hari pakai . Kalau sebulan xtau la kulit licin cmne kan . PRODUK KAMI ADA KKM ! Pakai secara selamat ya 

✔ PRODUK BUATAN MALAYSIA
✔ DIJAMIN HALAL
✔ BEBAS DARI BAHAN KIMIA dan HYDROQUINON
✔ KANDUNGAN ASASNYA DARI STEMCEL BUAHAN
✔ TIADA PENGELUPASAN
✔ TIDAK MEMEDIHKAN KULIT MUKA
✔ MEMPUNYAI KKM

✔ SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI



KULIT WAJAH ROSAK KERANA SALAHGUNA SKINCARE BERBAHAYA?
DETOX KAN SEMULA KULIT ANDA DENGAN 
TONER WIS PUTIH..
BERSIH DAN SEGAR KAN SEMULA SEL2 KULIT YANG BARU..


KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?

* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM (20GM) - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM (20GM) - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.


UNTUK CARA PENGGUNAAN SKINCARE WIS PUTIH, BOLEH RUJUK
GAMBAR DI ATAS..


Produk Wis Putih diluluskan KKM. 
Selamat. Tidak mengelupas. Bertaraf GMP.

Tunggu apa lg?? 
Gunakan tanpa was-was. 
Bebas hidroquinone dan mercury!!



TESTIMONI MELETOP WIS PUTIH SKINCARE !!!!




Kulit sensitif pon boleh pulih sekelip mata ?? Betul-betul menjadi ke ?? Semestinya DIJAMIN ! Jadi apa anda tunggu lagi ? Fenomena baru produk penjagaan kulit , Wis Putih menjanjikan kulit licin bagai telur dikupas seawal 5 hari . 

Alhamdulillah . Satu hari satu testimoni diterima. Wis Putih adelah pertama di Malaysia menggabungkan kepakaran 3 negara iaitu Filipina , Korea dan Switzerland . 

Mesti anda tertanya kan , sama sahaja mcm produk lain . Tunggu dulu ! Siapa kata sama ? Baca ini dulu .

1 . Sabun Herba - ada 5 herba terpilih . ada GLUTA !
2 . Toner - 17 Stem Cell terbaik dunia termasuk epal
3 . CC Cream - ringan dengan 200,000mg agen bahan pemutih
4 . Night Cream - gabungan herba terpilih dan ada SUNBLOCK




[PARUT PUDAR]

U all ada tak alami parut hitam kat muka ? Parut jerawat yang lama2 tu dah jadi hitam dekat muka u all dan susah gila nak hilang ?? Dulu warna merah parut tu . Sekarang warna hitam .

Alhamdulillah . Wis Putih membuktikan parut hitam pon boleh hilang walaupun sudah lama menempel di muka . Ini kitarannya : PARUT BIASA --> PARUT MERAH --> PARUT HITAM .

Customer ni parut hitam dah bertukar menjadi merah . Ini maksodnye nak hilang dan pulih lah tu . Wis Putih mengandungi bahan2 perangsang collagen semulajadi kulit yang hebat . Parut hitam terjadi kerana lapisan epidermis kulit gagal membekalkan collagen . Ini terjadi kerana proses FIBRINOLYSIS gagal terjadi . Apa itu FIBRINOLYSIS ?? Heheh , tu baca sendiri di google nnti terang panjang2 u all tak faham . 



[NAMPAK MUDA]

Haaa ni dia . Siapa kata umur berusia penghalang untuk cantik ?? Dapatkan Wis putih . Mengembalikan keremajaan kulit u all . Makin putih . Kulit bebas daripada JERAGAT DEGIL . Semakin hari semakin cantik  

Kulit anda mampu diputihkan , mampu dicantikkan dengan penggunaan teratur Wis Putih .




 Baru seminggu guna kulit semakin putih licin ?? 

==> Ya betul ! Ini hasil daripada penggunaan Wis Putih . Hehhe . Hebat kan u all ?? 

Mana tak hebat , produk ada GMP , ada KKM , dan mengandungi 200,000mg bahan agen pemutih .

Antara kebaikan Wis Putih yang anda perlu tahu secara umum sebelum anda rasa TERCABAR nak beli :

✔ PRODUK BUATAN MALAYSIA
✔ DIJAMIN HALAL
✔ BEBAS DARI BAHAN KIMIA dan HYDROQUINON
✔ KANDUNGAN ASASNYA DARI STEMCEL BUAHAN
✔ TIADA PENGELUPASAN
✔ TIDAK MEMEDIHKAN KULIT MUKA
✔ MEMPUNYAI KKM
- NOT140403933K
- NOT140403934K
- NOT140403900K
- NOT140403901K
✔ SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI



[JERAGAT HILANG]

Di bawah mata tu bukan tahi lalat . Tp jeragat ya . Dan jeragat makin pudar selepas 10 hari pakai Wis Putih secara teratur . Alhamdulillah . Kebanyakan org anggap kene pakai produk mghakis untok mslh jeragat , tp bagi sye , itu la punca jeragat berlaku . 

Jeragat terjadi apabila lapisan kulit (epidermal) menjadi nipis akibat penghakisan bahan kosmetik . Kulit nipis ini hilang antibodi kulit yg asli dan mghasilkan sebum yg banyak . Bila kene je cahaya matahari , sebum bergumpal dan hangus , menjadi seolah olah lava panas yg akhirnye tertempel di lapisan paling atas kulit . Hasilnye , jeragat terjadi .

Beralih kpd wis putih untuk kulit bebas JERAGAT dan PARUT 

Wis Putih mengandungi SPF tinggi yg melindungi kulit anda 


[LANGSUNG TAK BERMINYAK]

Ya , pemakaian CC Cream memang langsong tak berminyak u all . Walaupon customer ni angkat barang pindah rumah . Kulit segar bugar sampai ke petang . 

Wis Putih CC Cream diperkaya dengan 200,000mg agen bahan pemutih . Terkandung didalamnya juga 5 bahan pemutih terbaik dunia . Tekstur nya sangat halus menggunakan KOREAN POWDER . Alhamdulillah

Dapatkan set lengkap Wis Putih - Set Pemutihan Kulit hari ini 


 [BUKTI KUKUH]

Ini dia bukti kukuh betapa hebatnya Wis Putih Set Pemutihan kulit . Mmg berkesan hilangkan parut2 dan jerawat . Alhamdulillah . Wis Putih semakin mendapat tempat di hati pengguna .

Produk ada KKM , dikilangkan bertaraf GMP , selamat dan suci . Satu hari satu testimoni . Hebat dan hebat ! 

Teruskan menyokong 


[PINKISH]

Ya kulit semakin pinkish hasil pemakain seminggu Wis Putih secara teratur . Hebat bukan ??

Untuk pengetahuan anda ye , Wis Putih mengandungi 500,000mg agen bahan pemutih termasok M-tranexamic serta Glutathione . Mmg hebat bahan2 dalam Wis Putih ini .

- 17 stem cell terbaik dunia
- 5 agen bahan pemutih terbaik dunia
- SPF80 PA++
- texture lembut
- tidak menghakis

Semua produk dalam Set Pemutihan Wis Putih adelah lulus KKM . Boleh cek di bpfk.gov.my 




[INI MEMANG SUPERBB]

Ya memang superb . Baru sekali memakai CC Cream Wis Putih , jerawat semakin kecut dan kulit muka kurang berminyak . Kalau dia pakai one set macam mana ?? Hehehhe . Saya tak dpt bayangkan .

Wis Putih kini semakin menjadi fenomena ye u all . 10ribu kotak habis dijual walau baru 2 minggu pelancaran . Ratusan testimoni diterima .

Produk hebat tanpa pengelupasan . Mendapat kelulusan KKM :

- NOT140403932K (SABUN HERBA)
- NOT140403934K (STEM CELL TONER)
- NOT140403900K (CC CREAM)
- NOT140403901K (NIGHT CREAM)


Tungguu . Jaga2 . Wis Putih kini boleh jadikan kulit anda pinkish2 gitu . Licin berseri tanpa sebarang cela ya .
Memang best dan pasti best . Wis Putih hebat ! 

Kenapa hebat ?? 
- produk ini ada KKM (sila cek di Bpfk)
- produk ini tidak mengelupas
- produk ini kesan cepat
- produk ini selamaT

Jom share skrg testimoni hebat ini 




Ye u all mari baca . Rugi sapa x baca . Customer ni cakap pakai Wis Putih punye CC Cream dari pagi smpai petang tak berminyak u all . Wow !

CC Cream wis putih memang hebat . Sebab tesktur nya yang halus dgn teknologi KOREAN POWDER . Bukan tu aje u all , dalam CC Cream ni ada 200,000mg agen bahan pemutih termasok Glutathione dan M tranexamic . 

Jom 

FUYOOO ! Memang hebat u all . Parut habis semua hilang sekelip mata lepas pakai Wis Putih Set Pemutihan Kulit 2 minggu . Wow ! Tanpa pengelupasan itu yg penting . 

Wis Putih memang hebat kesan menakjubkan . Kalau dah rasa putus asa pakai semua produk tak jalan , cuba Wis Putih dan Insyaallah anda bakal menyukainya 


Baru lima hari pakai dah nampak pinkish..
Bestkan,wis putih kesan seawal 5hari,jagan risau ye selamat dan ada kelulusan KKM.
Tanpa mekuri dan hydroquinon.

[LINGKARAN GELAP BAWAH MATA HILANG]

Alhamdulillah . Wis Putih ternyata terbukti merawat masalah mata letih dan lingkaran gelap bawah mata . Wis Putih mengandungi sehingga 500,000mg agen bahan pemutih , 17 stem cell terbaik dunia serta 5 agen bahan pemutih terbaik dunia ya termasok Arbutin dan Mtranexamic acid .

Jom cuba hari ini . Tips : pakai krim malam 3 kali seminggu sahaja selepas anda merasakan kulit semakin mulus dan putih 


Kulit putih licin dalam masa 3 hari sahaja ?? Biar betul ?

Fuyoo Wis Putih , semakin hari semakin banyak testimoni digoda . Alhamdulillah . Produk penjagaan kulit wajah yang PERTAMA di Malaysia yang mana mendapat testimoni paling ramai dalam masa 2 minggu pelancaran .


[TIPS KECANTIKAN]
.
.
Ok uools nak cita ni. Ramai suka pakai krim malam kan ? 
.
.
Tapi sbnrnye pakai krim malam ni selalu tak bagus . Sebab pH nya agak tinggi . So, saya sarankan kepada pengguna Wis Putih ,uolls pakai krim malam 3 kali sminggu je . Senang cita harini pakai , esok takyah pakai , lusa pakai balek . dan untuk pengetahuan u all , dunia sains membuktikan yang pakai Serum setiap malam mamang bagus untuk kulit . Kerana serum membaiki DNA kulit . So pada anda yang pakai Wis Putih , dan kulit dah putih lawa gebuss . Pakai krim malam selang2 ya 


BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..




Harga Pasaran Wis Putih Skincare:

RM110 .00 (SM) / RM115 (SS)



Harga Promosi:

RM100 .00 (SM) / RM105 (SS)

* FREE POS
* 1 SET UTK 2 BULAN PENGGUNAAN



Wis Putih Simen Serum:

RM65 .00 (SM) / RM70 (SS)
* FREE POS
* 30 ml


kami sarankan anda guna Wis Putih bersama Simen Serum, terutama bg yg mengalami masalah parut berlekuk..KESAN SUPERB DIJAMIN !!!





Harga Combo Wis Putih Skincare + Simen Serum :


RM150 .00 (SM) / RM155 (SS)

~ free postage~

STATUS PRODUK :
READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..


Untuk Order : 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441

No comments:

Post a Comment