Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 27 April 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
TERHANGAT DI PASARAN !!
Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
First of all, yang buat i tertarik nak consume and jual sebab terbaca dalam blog DR.Harlina (wife DR.Sheikh Muszaphar Shukor) tu, salah satu regim kecantikan dia adalah melalui pengambilan supplemen ni. Dari situ lah, berminat nak cuba and terus nak jadi agen jualan.. sebab dia kan doktor perubatan, then tengok dia glowing je after dapat dua anak berturut-turut plus said nice things tentang supplement ni, rasa konfiden lah nak cuba..

Jom study produk ni.. hehehe

PENGENALAN 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract ( bahan utama SK II kan)

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Apakah kandungannya ??
Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI? 

☞ Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
☞ Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
☞ kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
☞ jerawat kecut dlm masa 3 hari..
☞ sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
☞ masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
☞ parut pudar dlm masa 7 hari..
☞ dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
☞ melawan kanser
☞ membuang toksin 
☞ berfungsi utk cuci darah kotor
☞ kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
☞ memudarkan stretchmark
☞ mengembalikan kemerahan bibir
☞ menambah susu ibu
☞ memberi kecergasan badan
☞ menaikkan HB bg wanita hamil
☞ penawar pelbagai peyakit
☞ bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( I paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. problem i masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was)

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DISEDIAKAN DALAM BENTUK SACHET 
(1 SACHET 15G)
✔ Tak perlu susah2 nak cedok dan sukat!
✔ Boleh tuang terus kedalam mulut!
✔ Boleh juga dibuat minuman harian!
✔ Mudah dibawa ke mana2!

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
☞ 1 sachet sehari sebelum tidur
☞ boleh dibancuh dgn air kosong @ jus / terus kemam di bawah lidah ( cara kemam lbh effectiv berbading bancuh)
☞ Diambil ketika perut kosong.
☞ Anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas.
Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
☞ SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

Berapakah harga sebotol SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Sebotol ada 60 sachet utk penggunaan 60 HARI berharga RM170 semenanjung, RM180 sabah sarawak.

Bagaimanakah cara pengambilan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?☞ Mulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.
Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?☞ Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.

Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
☞ Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?☞ Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.
Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
☞ Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.
ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
☞ Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.
Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.
Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas.
Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?☞ Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?☞ Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus
Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM


100% kilang muslim halalan toyyiban
Gunakan tanpa ragu-ragu

APA KATA MEREKA ?? 

DR HARLINA 
Her Azam tahun 2014 ( jom sesama korang) 

"Currently I’m taking this Secret Skin White Kawaii Collagen which has high content of anti-oxidant and stem cells"
FROM : http://barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes/

-(DR HARLINA ISTERI DR SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR)

and she's not even duta produk pun..just pengguna biasa je.. she made it upload on her INSTAGRAM,FB and BLOG UNTUK PRODUK NI
jom try korang..

CARA PENGAMBILAN
☞ SATU JAR MENGANDUNGI 60 SACHET 
 ( UNTUK PENGGUNAAN 2 BULAN YE-LAMA TU)
☞ SAMAADA ANDA MINUM TERUS OR BANCUH DENGAN SEGELAS AIR
MINUM WAKTU PAGI
HARGA SEKOTAK :

RM170
dan 
FREE POSTING!!
(bertahan untuk dua bulan ye- jadi cuma RM85 sebulan-murah gilee berbanding produk kolagen lain yang beratussss untuk pakai sebulan je pun)

ps 
☞ kalau ada masalah payudara kendur dan nak merapatkan Miss V. 
maka SECRET BUST UP adalah jawapannya.
Beli both kawaii and secret bust up ada ekstra diskaun.



TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN












"Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi."
"Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!"

"Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!"

PS- SURAT LULUS KKM BAWAH NI.. SO JANGAN RISAU YE. MEMATUHI AKTA PEMAKANAN.
KKM APPROVAL ON SSKWC



*******************************************
HARGA 1 BOX:
60 sachet
RM170
dan 
FREE POSTING!!

ORDER NOW!!
SMS/WHATSPP 013-7674441


Happy Shopping To All,Kalau Berkenan Isi Form Ye

No comments:

Post a Comment