Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 8 April 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN



TERHANGAT DI PASARAN !!

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..




SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

First of all, yang buat i tertarik nak consume and jual sebab terbaca dalam blog DR.Harlina (wife DR.Sheikh Muszaphar Shukor) tu, salah satu regim kecantikan dia adalah melalui pengambilan supplemen ni. Dari situ lah, berminat nak cuba and terus nak jadi agen jualan..  sebab dia kan doktor perubatan, then tengok dia glowing je after dapat dua anak berturut-turut plus said nice things tentang supplement ni, rasa konfiden lah nak cuba.. 

Jom study produk ni.. hehehe

PENGENALAN 

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract ( bahan utama SK II kan)

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Apakah kandungannya ?? 

Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon

APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI? 

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..

- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin 
- berfungsi utk cuci darah kotor
- kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( I paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. problem i masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was) 


Paling penting ialah ... 
HALAL
LULUS KKM

100% kilang muslim halalan toyyiban

gunakan tanpa ragu-ragu



APA KATA MEREKA ?? 

DR HARLINA 


Her Azam tahun 2014 ( jom sesama korang) 



"Currently I’m taking this Secret Skin White Kawaii Collagen which has high content of anti-oxidant and stem cells

-(DR HARLINA ISTERI DR SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR) 

and she's not even duta produk pun..just pengguna biasa je.. she made it upload on her INSTAGRAM,FB and BLOG UNTUK PRODUK NI 
jom try korang.. 



CARA PENGAMBILAN

SATU JAR MENGANDUNGI 60 SACHET  ( UNTUK PENGGUNAAN 2 BULAN YE-LAMA TU) 
SAMAADA ANDA MINUM TERUS OR BANCUH DENGAN SEGELAS AIR
MINUM WAKTU PAGI


HARGA 

RM170
dan 
FREE POSTING!!

(bertahan untuk dua bulan ye- jadi cuma RM85 sebulan-murah gilee berbanding produk kolagen lain yang beratussss untuk pakai sebulan je pun) 


ps - kalau ada masalah payudara kendur dan nak merapatkan Miss V. maka SECRET BUST UP adalah jawapannya.
Beli both kawaii and secret bust up ada ekstra diskaun.



TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

"Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi."


"Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!"

"Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!" 


JOMM CUBA AZAM TAHUN BARU.. JAGA KECANTIKAN!!! 

PS- SURAT LULUS KKM BAWAH NI.. SO JANGAN RISAU YE. MEMATUHI AKTA PEMAKANAN.



KKM APPROVAL ON SSKWC
HARGA 1 box
60 sachet

RM170
dan 
FREE POSTING!!



ORDER NOW!!

SMS/WHATSPP 013-7674441

No comments:

Post a Comment