Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 13 April 2014

MY SLIMMING HERBA BY NINA SKINCARE

MY SLIMMING HERBA BY NINA SKINCARE


MY SLIMMING HERBA BY NINA SKINCARE


My Slimming Herba 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : 
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!

ღ Kebaikkan My Slimming Herba - 
- Mengatasi kegemukan , Menurun & Menjaga berat badan , Membuat kita rasa sangat kenyang
- membakar semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan & bertukar menjadi otot. Jadi tiada masalah kulit mengeleber selepas dapat berat badan yang diidamkan :)
- boleh menurunkan berat badan 5-7kg seminggu & ada yang pecah rekod turun sebanyak 12kg hanya dalam masa seminggu lebih sahaja :)


Cara pengambilan :-

- bagi yang berat bawah 80kg (1biji) manakala yang lebih 80kg (2biji) sehari. Makan pada waktu pagi sebelum sarapan 
- semasa mengamalkan slimming herbal ni, elakkan dari minum AIR SEJUK, AIS, KOPI, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA. Ini kerana ais/air sejuk boleh menyebabkan lemak di dalam badan menjadi beku & berkumpul
- mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yang sedikit. Lebihkan makan sayur - sayuran & buah - buahan
- minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari


TESTIMONI MY SLIMMING HERBA







 Ini fakta ye uols.. Bukan auta.. 

Nak kurus cara cepat boleh try slimming herbal nie.. Sure uols berpuas hati.. 








 Untuk pengetahuan semua.. Slimming Herbal takde ape2 efek pun.. Ia nya hanya control mood makan uols je.. Tp depends pd hormon seseorang jugak yer.

Hanya makan 1biji sehari dan banyakkan mnum air masak utk proses yg lebih cepat. Rugi nyeeee sape tak try 







 OMG!
Penangan #myslimmingherbaldah 10kg turun! For sure uols rase kenyang jer if ambik kapsul nie .. tak pening & tak mual 
 Wowww! 15hari hiang 8kg dengan #MySlimmingHerbal .. Yang nie uols mmg kena jelesss  
Sape yang taknak kan kurus selim .. Kalau nak cepat-cepat order MSH okayy 

RM70/botol 30biji

 Perut dah kempis.. Yayy! 

Perut yang muncit-muncit pun leh amalkan #myslimmingherbal.. Bkn peha je kecik.. Perut pun kempis 
 Testimoni #myslimmingherbal by #ninaskincare 

Weewwiittt 
Dah slim meling dah uols. Taknak ke cmnie? After consume MSH dah takyah nak pening kepala fikir nak diet utk kurus. Consume MSH je dah berbaloi. Jangan lupa mnum air masak banyak2 yer 
 3minggu hilang 8kg dengan #myslimmingherbal ! Wow! Hasil yang sgt advanced 
 Weewwiitttt 

No more peha besauu.. No more lengan besau.. Jom nyah lemak uols dlm badan dengan #myslimmingherbal by #ninaskincare 
 Saiz perut & peha semakin mengecil after consume #slimmingherbal.. Alhamdulillah. Jom serbu semua! Sure selim melim 

 Thank you dear bagi testimoni! 

Cantik & slim meling uols uols .. Mohon jeles k uols .. Jom serbu#slimmingherbal 


HARGA
RM69 (SM) / RM74 (SS)
30 biji



CARA ORDER:


 Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 013-7674441

 Tunggu reply dari kami
penghantaran cepat dari kami 
by poslaju isnin hingga sabtu

No comments:

Post a Comment