Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 28 April 2014

Kaylena Beaute' By Leuniey Natasha

Assalamualaikum... ini produk terbaru dari Leuniey Natasha.. cantik kan dia...tak jemu mata memandang... admin suka sgt..

Pengasas produk yang very d gojes
 produk Leuniey ni dah lengkap  ye 5 in 1, 

2 in 1 Gel Cleanser (soap), Activating Toner, Treatment Moisturiser, Day Cream, Night Cream


 Kaylena Beaute' 5 in 1 set ni dirumus khas dengan estrak ROSE HIP OIL, ROSE HIP OIL ni membantu mengatasi masalah kulit, parut, lekuk dan lain2 kecacatan pada kulit. Kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih semula jadi ni.

Produk Kaylena dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak2 essential oil dari bahan alami *organik* yang dapat membantu membaiki sel2 kulit kita dari dalam.

Produk ini sesuai untuk:  
SEMUA JENIS KULIT
SEMUA JENIS MASALAH KULIT
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
TANPA PENGGELUPASAN
BERKESAN DALAM 2-3 MINGGU, bergantung pada jenis kulit & hormom (InsyaALLAH)
*ok bab tiada pengelupasan aku rasa ramai yang suka, sebab ramai yang kerja dia jumpa customer everyday, so kalau mengelupas macam malu sikit. Tak payah nak cakap jumpa customer la, kalau nak keluar rumah pun malu kan*

Produk ini juga dapat membantu masalah kulit dari segi:  
MASALAH TONA TIDAK SEKATA 
MENGATASI & MENYEMBUHKAN MASALAH JERAWAT 
MEMUDARKAN PIGMENTASI 
MENGATASI MASALAH PENUAAN KULIT 
MEMBANTU MENGHIDRATKAN SEMULA KULIT ANDA DARI DALAM
MENGURANGKAN KESAN TANDA REKAHAN & PORI TERBUKA
MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT

KAYLENA BEAUTE' 5 IN 1 SET mengandungi: 

 2 IN 1 GEL CLEANSER 30ML 
Pembersih khas ini diperkaya dengan bahan-bahan botani, membersih dengan sempurna namun kulit tidakberasa kering. Ia juga menyediakan kulit untuk rawatan lanjut.  
bahan-bahan:
Air Deionised, ekstrak enzim, polydecen, minyak jojoba, natrium askorbat fosfat, minyak putih, vitamin E &A, gliserin, asid hyaluronik, phygoceryl, ekstrak minyak rosehip & ekstrak susu kambing.


ACTIVATING TONER 30ML
A gentle alcohol free lotion dengan anti keradangan ekstrak Bisabolol, menenangkan kulit yang bermasalah selepas pembersihan, serta merapatkan liang terbuka, melengkapkan proses pembersihan, menyegarkan, membersihkan dan menyegarkan kulit anda. Jadi muka anda kelihatan halus, memutihandan rasa yang menyegarkan 
bahan-bahan:
Air Deionisedhazel sihir, lidah buaya, kalium, akar likuoris, azeloglicinaphygocerylgliserin, sodium PCA, asid hyaluronik, natrium askorbat fosfat
ekstrak minyak rosehip


TREATMENT MOISTURISER 15GM  
Kombinasi bahan-bahan yang unik dari tumbuhan semula jadiekstrak hidrat dan menyuburkan kulit.pelembap, memberi semula kelembutan dan keanjalan kepada kulit. 
bahan-bahan:
Aqua, myristate isopropylbetaglucanNatrium PCA, minyak teh hijau, lanolin, vitamin E & C, minyak jojoba, minyak rosehipgliserin & propyl paraben



DAY CREAM 15GM (spf 30++)
Kaya dengan krim emolien, menyediakan perlindungan yang sangat baik untuk semua jenis kulitIa mempunyai spektrum yang luas untuk menyekat keupayaan termasuk UVB, UVA, UVC dan sinaraninframerah, oleh itu ia mempunyai perlindungan maksimum dari kerosakan kulit dan penuaan pramatang.
 bahan-bahan:
Air Deionised, Propylene glycol, titanium dioksida, gliserol, protein terhidrolisis gliserol mono stearate,diazolidinylisopropyl palmate, elastin terhidrolisis, minyak biji anggur, propyl paraben

 
NIGHT CREAM 15GM
Berkesan melicinkan kulit anda dalam membantu meremajakan kulit pada waktu malam. Bahan-bahan aktifmembantu memulihkan kerumitan pada kulit dan meringankan tempat gelap / kulit, menambah/memperbaikikulit anda, dan mengurangkan garis-garis halusPenggunaan kerap akan menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan lebih cerah.  
bahan-bahan:
Aqua, alkohol cetearyl, Propylene gycol, titanium diaoxide, gliserol, natrium fosfat ascorbyl, minyak biji anggur, ekstrak minyak rosehip.


Cara Penggunaan:


 

Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
 

Testimoni :
by leuniey natasha:Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' leuniey skin leuniey
mmg dah okay,tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering,kusam,pimples
kecik2 kat dahi ,tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat
yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare ,alhamdulillah takde lah
terok sgt perubahan hormon tu,selepas 5bulan preggy leuniey try sample
skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri ,
so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada
kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah ,
alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. Now dah
ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena
Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka .Alhamdulillah.

By @frhnfafa Hyeee korang!!! Okay cop2, nak mintak korang bace jap jeee kita nak cerita ni. Hehe.
Ni testimoni kita, kita sendiri pun pakai tau produk Kaylena Beaute' ni. Yg gmbar before tu dah start pakai dlm 3-4 hari mcmtu. Yg after tu gmbar harini, which is tak smpai dlm masa 2 minggu pun kita pakai. Seriously nampak kan improvement? Ni takda edit2 gmbar pun tau, camera360 pun tak. Heee.
Before this kita mmg takda pakai apa2 skin care product pun. Tu yg mula2 pakai naik sikit laaa,
tp kejap jeee lepastu skrg getting better dah pun. And seriously produk ni best sgt!!! Gmbar after
tu mmg takda tepek apa2 pun, foundation ke compact powder ke bedak semua takkk. Best kan?
Takpayah susah2, cuma pakai day cream from Kaylena Beaute' sahaja. So korang apa tunggu lagi,
jom try Kaylena Beaute' Natural Skin Care by @leunieynatasha. Dia sendiri pun pakai produk ni tauuu.








by @adynazabidy okay I dah try scroll dlm gallery cari picture yg nmpk ketara
jerawat tapi tak jumpa sebab semua gambar dulu guna filter. biasa lah takda
keyakinan kan. gmbr nk bagi nmpk elok je semua. so I post balik gmbr tudung kuning tu
dgn latest pic. lightning lain sebab tu nmpk gmbr latest pucat sikit. korg jgn assume
yg skrg muka I dah flawless gila sebab takkan dulu muka teruk skrg dah terus baik xde
cela kan. still ada pimples but dlm proses recovery. I got my own opinion abt kaylena
and here I want to share abt thing I like the most about kaylena beaute. →the day
cream really suits my skin. kalau pakai tu xde nmpk tompok sgt, it looks natural. pastu
sgt saving, satu bekas tu boleh pakai more than 1month. →moisturiser nya pulak mmg
selesa pakai. biasa I sapu moisturiser before pakai day cream and ianya membuatkan
kulit nmpk lg smooth. →night cream pulak paling I suka gila! sebab dia rejuvenate
and smoothen skin masa kita tidur. and you can see the effect when you wake up
on the morning. lepas bgun pagi cuci muka kan, korg dpt rasa la bestnya pakai night
cream. kulit lembut sgt pastu nmpk seri nya lah senang ckp. kalau berterusan guna
insyaAllah skin korg akan lebih putih berseri. →skrg I dlm proses testimoni serum so
tak sampai sebulan lagi kot guna. nnt I update psl serum nya pulak okay? tu je laa nk kongsi
pasal kaylena beaute. takda benda yang serta merta pakai terus jadi cantik & elok.
kena laa sabar sebab biasanya product yg effect cepat ni byk guna chemicals. kaylena ni
one of natural organic skin care product so it wont harm your skin. you can trust
on it selamat mencuba!


berminat sms/wassup Azrena 0137674441


Harga
 Set 5 in 1
 RM183

HARGA PROMOSI  : 
RM175 
* FREE POS SEMENANJUNG
* SS TAMBAH RM5

No comments:

Post a Comment