Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 13 April 2014

EGF SERUM NINA SKINCARE

EGF SERUM NINA SKINCARE

EGF Serum adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.

Activators Selular adalah protein yang penting untuk penyenggaraan dan pembaikan sel-sel kulit. Dengan usia tahap ini activators selular dalam kulit kita berkurangan. Kulit kita memperbaharui diri kurang kerap, dan mula kelihatan kurang berseri dan lebih berkedut. Biasa, penggunaan sekali atau dua kali sehari. EGF Serum membalikkan proses ini dan memberikan peningkatan dramatik dapat dilihat dalam beberapa minggu.



The best serum! Egf Serum kini mendapat sambutan dari pengguna. Alhamdulillah syukur.. 
Kulit uols rosak or rashes? Jom try Egf Serum now.. Nmpk oily tp hakikat nye bila pakai terus resap ke dlm kulit. Sure kulit rse lebih lembut.. Mcm kulit baby je rse.. Mmg best!
Kulit sunburn pun kejap je pulih after apply egf serum. Spe nak? Cpat2 order skrg.


100% tidak mengandungi bahan kimia. Kat kulit baby pun boleh apply.

RM85/botol 30biji

KELEBIHAN:
Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk muka dan leher. Juga boleh digunakan pada badan jika dikehendaki. Hanya memohon satu penurunan kepada setiap kawasan yang dikehendaki anda ingin merawat.

- Membalikkan tanda-tanda penuaan.
- Mengurangkan pigmentasi tidak sekata.
- Menambah seri dan kilauan.
- Melembapkan mendalam.
- Menghapuskan tempat-tempat kering.
- Memperbaik.
- Diluluskan oleh Dermatologi.
- Satu-satunya tumbuhan yang diperolehi EGF dalam penjagaan kulit.



Nak parut hilang cepat ke.. Nak skin halus dan flawless ke.. Nak jerawat kecut ke.. Boleh je uols dgn egf serum nie. Dh ramai yg jatuh cinta.. Cepat2 place order now 

Egf Serum:
Dapat menyelesaikan segala mslh kulit.
-Melembutkan kulit
-Menghilangkan jerawat
-Memudarkan parut
-Menghaluskan kulit
-Memudarkan bintik-bintik hitam
-Pigmentasi pun boleh diatasi dengan Egf Serum
-Mengecilkan liang pori yg terbuka
Egf Serum juga dapat mencerahkan kulit.. Nak lagi superb boleh pakai sekali ngan Oxygen Cream.

Kelebihan Egf Serum Gold:
-Kulit jauh lebih whitening
-Lebih pekat
-Menghaluskan/melembutkan kulit wajah
-Tona kulit lebih sekata
-Menghilangkan kedutan
-Memudarkan garisan halus
-Minyak dimuka berkurangan
-Membaiki sel-sel kulit mati
-Sesuai utk semua jenis kulit



Cara guna:

Gunting sedikit dihujung softgel, dan picit sedikit demi sedikt. Apply kat muka or tempat yg diperlukan. Nampak mcm oily, tapi bila sapu terus resap. Guna 3kali/seminggu sahaja.


Testimoni EGF Serum :

 
Testimoni 1minggu EGF SERUM 

Semua org perlu ada serum nie.. The best serum! No more kulit merah ke.. Pedih ke.. Berparut ke.. No no no. Hehehe.



Ohsem! Jerawat yang teruk mampu diatasi dengan produk yang superb nie.. See the result.. Alhamdulillah. Pimple dh makin susut



Umur akak kita nie dah 35tahun.. Tapi skin mcm anak dara. Still gebus & berseri. Akk cute comey molek nie amalkan #SkinwhiteAdvanced #Egfserum & #Oxygencell by #Ninaskincare

Sape nak awet muda mcm akk kita nie? Cepat order

Hari ke-4 guna #EgfSerum jerawat dah kering! 
That's why semua org suka guna serum nie .. Kulit pun lembut mcm baby jer 
Atasi mslh jerawat skrg juga dengan #egfserum & #oxygencell by#ninaskincare 



Selepas 5hari mengguna #oxygencell & #egfserum by#ninaskincare
Wow! Miracle 
Dah takde kulit2 merah pedih2.. Lagi gebu adalah. Jom usaha utk cantik.. Jgn jeles k.. kalau kulit org lain dah cntik 


Lelaki pun kena jaga taw uols 

See this uols.. Perubahan yg sgt ketara. After amalkan Egf Serum + Oxygen Cell + Ibu putih.
Jerawat & kesan jerawat makin hilang. Meh place order today.. Kulit muka kena jaga k.. Tambah2 yang girls .


HARGA EGF SERUM ( 30 biji)
RM85 (sm)
rm90 (ss)
* free pos


CARA ORDER:


 Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 013-7674441

 Tunggu reply dari kami
penghantaran cepat dari kami 
by poslaju isnin hingga sabtu

No comments:

Post a Comment