Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 27 February 2014

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3 IN 1 SUIT

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3 IN 1 SUIT 




Set Zirana 3 in 1 MEN Infrared (satu set ada Singlet/Boxer/Girdle )

• Korset (baju slim ) yg terbaru dari pulp buluh untuk lelaki.
• Berkualiti tinggi. 
• Jahitan terkini nanoteknologi. 
• Kain halus nanometer grade A mengangkat tubuh..
• Terkandung 'mega dots flip high seam strength nanotechnology'.
• Kain lembut, kain fleksibel
• Piece of mineral dalam kemeja


~~~~~~~APE TU INFRARED ~~~~~~~~~~~

• FIR adalah GELOMBANG TENAGA. 
• Ianya boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia dan juga boleh didapati dari cahaya matahari.
• FIR yang dihasilkan oleh tubuh badan sentiasa turun naik. 
• FIR adalah gelombang tenaga yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar, namun ia mampu menembusi jauh ke dalam badan manusia, di mana dengan perlahan-lahan ianya boleh menaikkan suhu permukaan badan dan mengaktifkan fungsi badan.




ALAMAK!!!! PERUT BUNCITLAH. ANDA BOROI? BUNCIT? GENDUT? TAYAR SPARE? MASALAH BERAT BADAN? Nak tubuh kelihatan SASA,CANTIK dan BERGAYA?


Puasa dah dekat boleh hilangkan BUNCIT dan RAYA nnt boleh kelihatan segak . Zirana for Men 3-1 semakin mendapat sambutan kerana kebekesanannya menghalang dan membakar pembentukan lemak di kawasan bermasalah seperti PERUT(buncit) peha dan punggung.

Dengan menggunakan SET ZIRANA ,ketibaan Ramadhan bukan sahaja membantu kita mengempiskan dan mencantikan tubuh malahan membantu memperbaiki peredaran darah dan menegakkan dan meredakan sakit tulang belakang.


ღ♥SET UNTUK LELAKI♥ღ

ZIRANA MAN SUIT ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.


ღ♥ KEBAIKAN : -
1) Memperbaiki peredaran darah
2) Mempercepatkan metabolisme
3) Membakar lemak berlebihan
4) Mengurangkan bau badan

ღ KELEBIHAN : -
1) Sangat elastik
2) Fabrik anti bakteria
3) Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
4) Gelombang magnetik

ღ Set ini terdiri dari: -
1) SET PEMBENTUKAN KONTUR BADAN (SINGLET)
Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur badan yang lebih menarik
2) SET PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG DAN ABDOMEN (LONG PANT)
3) SHORT PANT
Untuk mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.

ღ Fakta Tentang Arang Buluh (Bamboo Charcoal)
Arang buluh dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan.

ღ Kelebihan Arang Buluh:
a) Mengurangkaan Tekanan
Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
b) Menyahbau
Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.
ღ Kesan Sinar Far-Infrared:-
Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.

ღ WARNA : GREY

ღ FREE SIZE
( Sesuai Untuk Berat Badan 50-100kg )

ღ♥ CARA PENGGUNAAN
* Mulakan daripada bawah sarung ke badan
* Pakai selama 8 jam setiap hari utk dapatkan kesan yg cepat
* Minum air kosong banyak untuk mendapatkan kesan yg lebih baik
* Basuh pada waktu malam, jika diguna siang hari. Utk keselesaan yang maximum, gunakan 2 set

ღ♥ CARA CUCIAN
- Masukkan dlm air suam.. letak kan softlan atau downy.. kocak dengan air
- Biarkan selama 10-30 minit.. pastu jemur dlm bilik..
- Jangan terdedah pd matahari
- Kalau ada berbau.. masukkan sedikit shj sabun jenis cecair.
- Jangan guna mesin, jangan bilas pakai mesin

Component
1. 20% Macnetic power of far infrared ray 20% Magnetic power of far infrared ray.
2. 20% Lycra 20% Lycra.
3. 60% Polymed 60% Polymed.
The flexible comfortable to wear. Tolerance does not tear easily deforming standing vehicles


ღ♥ TESTIMONI PENGGUNA

Disini sy nak berkongsi tentang baju slimming Zirana Men 3 in 1. Mula2 isteri yg kenalkan ,sy cm xpercaya. Tapi sebagai angota polis sy kadang2 malu dengan perut yg buncit ..bila pki baju seragam nmpak da xkene,xseperti waktu bujang2 dulu,berat badan naik selepas kawin..biasalah senang hati..bila hari pertama pakai ada rasa loya sedikit,mungkin effect infrared tu. kemudian sy amalkan je selama sebulan..Cuma hari cutis y xpakai…kawan2 mula menegur kenapa makin hari nmpak makin kurus,sy timbang2 tgk dah turun 7kg…padahal sy x mengharapkan utk kurus,Cuma nak hilangkan buncit hehe..,sy ni mkn mcm biasa je..Cuma yg saya tahu baju ni dah jadi kemestian saya…dah mcm baju singlet,klu xpakai xselesa..


ღ♥ HARGA
-1 set RM100 bagi semenanjung
-1 set RM110 bagi sabah/sarawak
*harga TERMASUK PENGHANTARAN (POS LAJU)



Cara Order

1. Buat pilihan Item

2. Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 013-7674441

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun
Maybank : 155032365560
AZRENA SAHADON

5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment