Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 18 February 2014

HARUM MALAM



Fenomena Harum Malam

"Produk ni memang wajib ada untuk setiap wanita.. Hasil memang menakjubkan.. bukan saja boleh menghilangkan bau badan, tetapi dapat memperbaiki sistem dalaman wanita supaya lebih mantap!! 


PENUTUP COKLAT : Penutup warna coklat pengeluaran yg pertama..disebabkan customer complain bila dapat stok penutup pecah jadi kita tukar penutup warna putih..jadi penutup coklat tidak wujud lagi,..cuma gambar je ada..

PENUTUP PUTIH : Disebabkan penutup coklat selalu pecah jadi kita tukarkan kepada penutup putih yg lebih kuat dah lebih kukuh..memang x pecah bila customer dapat barang..tapi disebabkan harum malam semakin glamour dan berkesan tiruan pula muncul..tapi penutup putih masih ada yg ori ya..tetapi pastikan cek botol sebelum beli sebab penutup putih ada yg ori ada yg tiruan..

PENUTUP PINK : Untuk membendung masalah tiruan yg berleluasa pihak company Legacy Secret telah ambil tindakan untuk menukar semua penutup kepada penutup warna pink dan ada cop hologram siap! tetapi penutup pink ni kita keluarkan secara berperingkat2 pada minggu lepas..dan secara keseluruhan pada minggu ni..jadi sesiapa yang order awal / tengah bulan JAN semua dapat penutup putih!!
LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!


✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-
✔ WANITA BERKAHWIN
✔ ANAK DARA
✔ WANITA BERPANTANG
✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Bagaimana Rasa Harum Malam?
Kalau yang susah nak makan ubat tu jangan risau sebab rasanya memang sedap. Rasa MADU. Memang sedap. Cara nak makan pon mudah saja amik 2x sehari. So aku amik waktu bagi before breakfast dan sebelum tidur.

Cara penggunaan Harum Malam
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk


p/s; 

* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete


Apa saya rasa setelah menggunakannya?
Secara jujur,pada mulanya susah untuk minum atau ambik makanan tambahan.Tetapi apabila diberi peluang untuk merasai sendiri khasiat Harum Malam ini,tanpa berfikir panjang, terus minum sejak semalam. Pagi ni bila bangun,rasa kulit muka tegang sedikit. Macam cantik pulak rasa hari ni.Erkk =.=”(Sila muntah hijau sekarang). Rasa kedut-kedut bawah mata pun dah kurang sikit.Hehehe.Badan pun tak letih walaupun semalam dah tidur lewat.Jadi FA syorkan korang semua khususnya wanita,korang perlu cuba produk Harum Malam ini dan rasai sendiri kehebatannya!Lain orang,lain rasa dan kesannya bukan?


Selain itu Harum Malam juga boleh merapatkan hubungan intim suami isteri.



Harum Malam pemikat hati - Bau badan merupakan perkara yang mana tidak ada seorang pun yang sukakannya. Malah mereka sendiri tidak sedar samada badan mereka berbau atau tidak.Hanya orang disekeliling kita sahaja yang menyedari perihal ini. Mungkin orang disekitar kita berani menegur.Untunglah kalau ditegur.Kalau tidak? Macam mana kita nak tahu ye?


Kalau dah tak suka,baik tegur depan-depan dia.Tapi secara baik la.



Berikut merupakan penyebab badan berbau:
1.Kurang menitik beratkan kebersihan diri
2.Pengambilan makanan yang tidak seimbang
3.Gangguan genetik
4.Ketidakseimbangan hormon
5.Stress
6.Penyakit

Kadang-kadang akibat kuat bekerja dan peluh berlebihan juga boleh membuatkan badan berbau.Tapi takkan la kita nak pergi mandi 2 jam sekali semasa bekerja gara-gara badan berbau kan?Jadi dalam entri kali ini, kita akan kongsikan kepada anda produk yang boleh mengatasi masalah bau badan ini.

 


Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian.

KELEBIHAN HARUM MALAM :-

- membantu menyegar & menyihatkan badan.
- mencantikkan & menaikkan seri wajah.
- membantu menghilangkan bau badan & mulut
- melegakan panas badan.
- menegangkan payudara.
- memulihkan rasa rapat.
- mengencang otot kewanitaan.
- menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
- menambah keharmonian suami isteri.
- menyihatkan rahim.
- mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Kandungan Harum Malam

Membantu Mengatasi Keputihan
Pada mereka yang mempunyai masalah keputihan yang teruk sampai berbau boleh la try Harum Malam. Cuba dan tengok kesan dia macam mana. Insyaallah boleh membantu anda mengatasinya.





So sesuai juga untuk anak-anak yang remaja lebih-lebih lagi perempuan sebab bila diorang dah start akil baligh, selalunya diorang akan alami masalah bau badan. Al-maklum la hormon baru nak stabil. Macam kita dulu-dulu la hehehe.....


















AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!!

 AWAS PRODUK TIRUAN!!!!!!
CIRI-CIRI HARUM MALAM TIRUAN :-
GAMBAR 1 - Dibawah botol ada tulisan SIDNEY
GAMBAR 2 - Dibawah botol ada tulisan LIVE
GAMBAR 3 - Botol harum malam tiruan lembut dan boleh dikemekkan..Botol yg ori sangat keras dan memang x boleh dikemekkan langsung

Jadi semua ini ciri2 yg tiruan..sila la cek botol anda sekarang..kalau dapat yang tiruan sila la stop ambil sebab memang boleh effect kesihatan uolss..Semoga anda2 semua jangan tertipu lagi selepas ni..


HARGA:

1BOTOL HM : RM33
(Harga Belum Masuk Kos Pos)

HARGA COMBO:
1BOTOL HM + 1BOTOL HP : RM64
3BOTOL HM + 1BOTOL HP : RM120
3BOTOL HM + 3BOTOL HP : RM170
(Harga  termasuk Kos Pos SM)

*HM : Harum Malam
*HP : Hair Rose Perfume



1. Pilih barang yg dikehendaki 

2. Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 013-7674441

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun
Maybank : 155032635560

Azrena Sahadon

5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

No comments:

Post a Comment