Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 3 February 2014

BLINQ BEAUTY DRINK



Alami kehebatan produk Muslim Bertaraf 5 bintang khas untuk kecantikkan & kesihatan anda...


> Ramai dah yang berjaya mengandung dengan Blinq.


> Ramai pesakit SLE dah tak perlu makan ubat setelah minum Blinq


> Ramai dah period kembali normal setelah minum Blinq.


> Ramai dah muka licin setelah minum Blinq.


> Ramai dah mendapat badan Ideal setelah minum Blinq.


> Ramai dah pesakit tyroid tak perlu bergantung dengan steriod setelah minum Blinq.


> Ramai dah makcik2 kelihatan muda setelah berBlinq.


> Banyak dah cyst yang hilang setelah berBlinq.


> Ramai dah wajah berseri setelah berBlinq.


> Malah makin ramai Suami menyayangi isteri mereka setelah berBlinq.



---------------------------------------------------------------------------


Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah

"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Habbatus
Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia."

Apa itu 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen
Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"
..............................................................................................

GET FREE BLINQ BEAUTY BAR WITH PURCHASE BLINQ BEAUTY DRINK
................................................................................................


Blinq Beauty Bar (100gm)
NOT130804358K

Fungsi Lumpur Gunung Berapi :-

* Detoksifikasi Kulit
* Meningkatkan Sirkulasi Darah
* Menghaluskan Kulit
* Menghilangkan Racun Dalam Kulit
* Bersifat Terapeutik
* Mengurangkan Stress
* Kandungan Mineral Yang Tinggi

Disamping Lumpur Gunung Berapi, terdapat jugak stemcell epal, vitamin A,C dan E dalam Blinq Beauty Bar.

Sangat rugi jika anda tidak mencubanya, 300% Keberkesanan dan kepuasan.

Fakta : Jika di KOREA orang ramai sibuk mengambil kesempatan untuk berendam dalam lumpur gunung berapi. Kini kami bawakan untuk anda dalam bentuk Bar yang senang dibawa kemana-mana. Ia juga boleh digunakan untuk seluruh tubuh tidak semestinya muka sahaja
...............................................................................................




TERUJA KULIT GEBU, BEBAS JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI?
TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT SEKALIGUS!

KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran,

yg nak maintain berat badan ideal

& yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...
HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 


JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!




KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?

✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!

✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!

✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!

✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!

✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!

✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!

✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!

✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!

✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!

✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!

✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!




Kini, BlinQ menjadi rebutan dan fenomena baru pengamal collagen yang ingin kulit kekal cantik, sihat, cerah malah keistimewaan BlinQ Beauty Drink yang mampu mengekalkan kesihatan dalaman anda!!!

---------------------------------------
HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400
HARGA TERMASUK POS SEM. SS ADD RM5

1 kotak : 30 Sachet (1 Bulan)
Cara pengambilan: 1sachet sehari sebelum tidur atau sebelum sarapan


DIANA AMIR
DUTA BLINQ BEAUTY DRINK


Kenapa Blinq Beauty Drink didatangkan dalam bentuk serbuk dan dalam sachet?

1. Kadar serapan khasiat Blinq Beauty untuk tubuh badan lebih cepat dan efektif berbanding tablet atau kapsul. Ini kerana serbuk yang larut dalam air lebih mudah dicernakan untuk serapan badan kita.

2. Blinq mengandungi banyak gabungan ramuan terbaik untuk tubuh kita. Sebab itulah setiap sachet ialah 15000mg berbanding dengan tablet atau kapsul yang hanya boleh menampung 5000mg sebiji.

3. Dengan menggunakan sachet, campuran & sukatan ialah yang telah ditetapkan.. Tidak kurang atau lebih. Sachet yang tertutup akan memastikan serbuk di simpan dengan baik dan tidak terexpose atau terdedah..

~ Cantik luar dan Dalam,
~ Cerah dalam masa 7hari ??? Cantik dalaman dan luaran ?????
~ Ibu yang menyusukan baby nk dapatkan susu yang byk untuk baby anda ????
Waoooo...Memang BEST....


Ini jalan PENYELESAIAN nye....


BlinQ Beauty Drinks



Jangan pandang remeh masalah sengugut / ketidakstabilan hormon.. Ia mungkin dianggap normal bagi wanita tapi AWAS ia berkemungkinan boleh menyebabkan penyakit "Endometriosis" yang boleh menyebabkan mandul, keguguran atau kesukaran mengandung..

Mencegah lebih baik dari merawat. Dengankan khasiat Habbatus Sauda yang tinggi dalam Blinq Beauty Drink, Insha Allah ia dapat membantu merawat masalah ini. Alhamdulillah walaupun baru 3 bulan Blinq Beauty Drink berada di pasaran dengan izinNya ia telah membantu ramai yang mempunyai masalah period tidak teratur, masalah sukar mengandung dan masalah sengugut.

Cubalah Blinq Beauty Drink hari ini, Insha Allah ia boleh membantu anda...







DJ Radio yang mengamalkan BBD...



Kan penyakit berjangkit dah merebak! Cuba lihat.. siapa yang baru mencuba Blinq Beauty Drink?? Penyanyi, Pelakon dan DJ Era, Dina Nadzir pun dah Berblinq2 uolsss....



Sedarkah anda?..

250,000 wanita mati setiap tahun di seluruh dunia kerana penyakit ini?.. Kanser serviks adalah pembunuh senyap kaum wanita... Jom kita mengambil langkah terbaik bagi menghindari / mencegah sel-sel kanser daripada menjadi aktif dan merebak...

Mahukah anda dibantu mengatasi / mencegah kemungkinan ini. Amalkan Blinq Beauty Drink 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah yang menggabungkanramuan anti kanser terbaik iaitu Soursop, Delima & Habbatus Sauda..

Rasa ekslusifnya enak seperti epal, mudah dibawa dan disediakan. Sangat sesuai untuk semua golongan.

Oppss.. Blinq Beauty Drink bukan sahaja anti kanser malah dapat membantu merawat masalah kulit kusam, jerawat, jeragat, mencerah secara sekata, sakit sendi, memberi tenaga serta mendapatkan berat badan yang ideal... Insha Allah kami boleh membantu.

Berikut ialah testimoni pesakit "cyst" ketumbuhan di dalam ovari. Setelah mengamalkan Blinq Beauty Drink 2 kotak "cyst" beliau telah kecut (daripada 2 ketumbuhan kepada 1) kiri sebelum | kanan selepas..

Blinq Beauty Drink bukanlah ubat tetapi ia pemakanan lengkap yang dapat membantu.









BlinQ bukan supplement utk isteri saja, suami pun boleh minum jugak.. yg mana time tido tu dengkur.. cepat2 minum BlinQ ni.. terbaik.


BLINQ BEAUTY DRINK

mahu makin jelita dan menawan..
mesti cuba Blinq Beauty Drink produk keluaran bumiputera dan dijamin halal..kulit anda pasti makin glowss..makin gebu..makin berseri2..


HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 

1. Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 dimana produk ini memutihkan kulit, mengandungi pemakanan sunnah seperti habbatus sauda, madu dan kurma untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-Caritine yang bertindak sebagai fat burner untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan Collagen, Glutathione dan Vitamin C dalam produk kita lebih tinggi daripada yang ada di pasaran.

3. Blinq Beauty Drink juga mengandungi L-Taurine untuk memberi tenaga dan Chito Glucan untuk menyerap minyak dari makanan. Ini juga dapat membantu dalam proses slimming.

4. Kandungan ramuan Guarana dapat memberi kita rasa kenyang dan Fibre untuk menyenangkan pelawasan.

5. Khasiat Soursop merupakan agen terbaik untuk anti-kanser juga merupakan antara ramuan aktif Blinq Beauty Drink.

6. Buah Delima sebagai anti oksida yang kuat.

7. Kami juga menggunakan Apple Extract yang asli sebagai perasa dan tidak menggunakan perasa aftificial yang biasa.

8. Kesan terbaik yang jelas anda dapat lihat dalam masa 2minggu.

7. Untuk perasa pula kita menggunakan Apple Extract yang asli

































HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 


JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!


BERMINAT BOLE SMS/WASUP 

0137674441


@ ISI FORM ORDER DIATAS

No comments:

Post a Comment