Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 6 January 2014

Ramping & Tegap dengan ABTRONIX X2





Perut dah kedepan tetapi tak ada masa nak bersenam???

Selesaikan masalah anda dengan teknologi terkini.
Memecahkan lemak degil di perut, peha, lengan, dada & punggung anda dalam 14
hari.
Cuma 15 minit setiap hari & pakai bila-bila anda suka.
Produk ni memang best! Tak perlu senaman, tapi hasilnya sama seperti kita buat
senaman gila-gila. Guna teknologi Electro Muscle Stimulation. Boleh search di
youtube kalau nak lebih faham.
Asalnya teknologi ni di gunakan oleh pakar Fisioterapi untuk merawat kecederaan
otot, sekarang dah di komersialkan dan di jual hampir di 87 negara. Termasuk
Malaysia!


Memperkenalkan ==>> Abtronic X2 (Dual Mode)




-----------------------------------
APA YANG BEST DENGAN ALAT NI :
-----------------------------------
✔ Boleh hilangkan PERUT BOROI. Dah boleh berhenti tahan nafas cover perut
atau pakai baju cover boroi yang tak membantu tu.
✔ Boleh HILANGKAN Lemak lebih yang GELEBEH di Pinggang anda. Kawasan
tepi pinggang tak boleh nak cover. Tahan nafas pun still nampak tersembul
jugak!
✔ Boleh bentukkan LENGAN YANG BEROTOT. Baru la jantan. Bila lengan
cantik, kawasan atas badan pun nampak lebih tegap dan bidang. Pompuan tengok
pun cair.
✔ Boleh pecahkan lemak di kawasan dada. Akan jadi lebih tegap. Kalau lemak
dah berkumpul kawasan tu..
woo!
✔ Boleh di gunakan pada BANYAK ANGGOTA badan.
Lengan, betis, peha, pinggang, perut, punggung dan dada. Kiranya ALL-IN-ONE
lah
✔ 1 MINIT penggunaan, seperti melakukan 400 SENAM otot! Memang best, kena
cuba baru dapat rasa pengalaman ni.
✔ Berfungsi pada HADAPAN dan BELAKANG badan Serentak! Kita boleh adjust
ikut level yang kita nak. Depan kuat, belakang slow sikit pun boleh.
✔ Kesan di lihat seawal 2 MINGGU penggunaan!
Dah ramai yang berjanji nak bagi testimoni. Real punya dari malaysian, tak mau
tipu-tipu.
✔ Menggunakan kuasa bateri AAA saja.
Bateri saiz kecil, tapi tahan lama. Guna Energizer lagi best.
✔ Sesuai untuk LELAKI DAN WANITA (sekeluarga).
Suami Isteri, rakan sekerja, house mate, boleh kongsi-kongsi beli. Harga pun tak
mahal.
✔ Saiz BOLEH LARAS mengikut saiz badan anda
Dari size S sampai la ke XL , semua boleh pakai. Untuk lengan, betis, peha, ada
belt kecil disediakan.
✔ Di hasilkan dengan MATERIAL YANG SELESA di pakai.
Tak rasa rimas dan panas.
-----------------------------
SIAPA YANG PERLU MILIKI ALAT HEBAT NI
-----------------------------
- Anda yang mahukan badan yang cantik.
- Anda yang baru berjinak dengan senaman & Fitness
- Ibu baru (lepas bersalin, habis gelebeh semuanya)
- Anda yang sibuk tak sempat ke Gym
- Kaki GYM mesti kena cuba. Wajib!
- Anda yang ada sakit belakang. Tak boleh senaman berat.
- Siapa saja nak tampil lebih menarik, lebih yakin, lebih fit.
------------------------------------------------
SIAPA YANG TAK BOLEH MENGGUNAKAN :
-------------------------------------------------
- Mereka yang ada penyakit jantung.
- Mereka yang ada penyakit buah pinggang.
- Mereka yang ada penyakit kronik.
- Budak-budak 16 tahun ke bawah (tak sesuai)
- Ibu-ibu yang tengah mengandung









Electronic Belt ni boleh di pakai pada banyak kawasan... perut pinggang peha

lengan dada punggung semuanya boleh~
TEMPAT-TEMPAT YANG BOLEH ANDA PAKAI
--------------------------------------------------
Sebenarnya, tali pinggang elektronik yang saya jual ni boleh di gunakan pada
banyak tempat. Bukan sekadar kawasan perut / pinggang saja.
Dan saiznya boleh laras. Sekecil 24 inci sehingga 46 inci (dengan penggunaan
extender). Untuk kawasan yang lebih kecil seperti peha dan lengan, ada belt
khas.




TESTIMONI :










HARGA : RM150 FREE POSTAGE

NAK ORDER ?

BOLE ISI FORM DIATAS 
@
SMS/WASSUP AZRENA

0137674441




No comments:

Post a Comment