Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 22 December 2013

BEAUTY SARA NIGHT CREAM

BS NIGHT CREAM



JOM CANTIKKAN KULIT DENGAN BEAUTY SARA NIGHT CREAM

PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KULIT BERJERAGAT/TOMPOK HITAM/JERAWAT/KUSAM/TIDAK BERSERI


BEAUTY SARA NIGHT CREAM khas utk semua jenis kulit. yg ada masalah kulit wajah@tak ada masalah.

Mudah aje kedua2 krim ni hanya dipakai waktu malam sebelum tidur.

Bangun pagi setiap hari dgn kulit makin licinnnn cerah lembab berseri2.
Iye betul...sila baca info semua sampai habis dan lihat bermacam2 testimoni. yg ada jeragat&tompok2 gelap? lagi bagus! sila2 tgk ya.

"Saya dah tak tahu nak guna apa dgn masalah kulit wajah sehinggalah saya jumpa krim hebat ni. cukup mudah.hanya pakai waktu malam saja..."
KATA SALAH SEORANG PENGGUNA

Siapa yg perlu ambil:

 korang yg dah bosan telan vitamin tp kesan berbulan2 tetap sama.
 kulit wajah berjeragat/bertompok.
 berjerawat
 Resdung
Kulit menggerutu
 Kulit kusam gilerrrr

Kesan seawal 2minggu! Jom cantik kulit licin gebu gebasss raya ni 



Haaa ni la dia rupa beauty sara night cream .Dalam kotak tu ada basic set bg beauty sara
1box night cream mengandungi:-

1) krim sarang burung
2) krim kunyit

Cara penggunaan:
Sapu secara nipis krim sarang burung dan sapu lg selapis krim kunyit.Gunakan setiap hari secara konsisten kalau nk kulit berseri mcm kakak kat bawah ni tau..jgn skip2.




Sekali guna dijamin repeat order..




 Apa kata mereka??jika anda dah mencuba pelbgai produk tp hampa.Cuba la BS NIGHT CREAM insyaallah xkan cari lain da..kita berusaha. Biar gambar berbicara.TANPA PENGELUPASAN dijamin SELAMAT

"Dulunya pakai produk XXX sampai perit mengelupas kulit. Niatnya nak hilangkan jeragat & kulit kusam saja. Tak tahan terus berhenti. 
Try mcm2 produk. Bukan senang nak hilangkan jeragat.Tak hilangpun. Ada kawan sekerja hingga rosak kulit wa
jah.

Sehingga jumpa Beauty Sara Night Cream melalui kwn2 sekerja juga. Dulu TAK PERCAYA LANGSUNG DENGAN PRODUK ONLINE. Bila dah try BEAUTY SARA NIGHT CREAM ni sekali...Memang terbaiklah! Yg paling best jeragat hilang,kulit kusam xde lg.pipi nampak pinkish! Alhamdulillah..Tq my fren. yang paling best TIADA RASA PERIT,PEDIH,MENGELUPAS @ RASA TERBAKAR.Alhamdulillah tiada langsung.
Bangun pagi setiap hari dengan kulit wajah yg besttt sangat! Lembut,cerah,lembab,bersih & licin je."

Beauty Sara Night Cream khas utk:
~Kulit kusam/tak berseri
~Kulit kasar
~kulit kering/berminyak
~Jeragat biasa/bertompok tompok hitam
~Jerawat batu/berpasir
~pori pori besar
~Tone kulit tidak sekata
~Parut jerawat
~Alahan makanan laut&kekacang yg mengakibatkan keluar jerawat/bintik berpasir di wajah.

Cukup mudah. kedua2 krim ini dipakai sebelum tidur. Rasai perbezaan selepas cuci muka keesokkan hari.memang terbaiklah♥






Photo: Masalah yg biasa dialami wanita berusia. Makcik Zarah konsisten dgn BEAUTY SARA NIGHT CREAM hampir 3bulan. tinggal sikit2 lg kesan lama. suka sangattt dia :)
Beliau peniaga warung dalam pasar Batu 6 kuala terengganu. peniaga2 dalam pasar duk tegur makcik pakai apa? habis org beliau rekemen BEAUTY SARA NIGHT CREAM :)
Photo: :)
Photo: Tak nak??? :)
Nak sila SMS terus ya
Photo: Doktor pun join sekaki :)
Nak? SMS terus ya
Photo: SMS utk harga borong tq..
Photo: KRIM MALAM BEAUTY SARA bukan untuk kulit bermasalah semata2!
yg xde masalah pun boleh pakai... kan dah ada org tegur :)
Photo: Sekali cuba insyaAllah memang akan sambung lagi... :)
bangun pagi setiap hari dengan kulit yg licin,lembut dan berseri...Siapa xnak???mesti nak kan??

so jgn tgu lagi boleh la order sekrang.

rujuk harga dibawah

SET KECIK BS NIGHT CREAM 14G RM79
SET BESAR BS NIGHT CREAM 24G RM140
* FREE POS SEMANANJUNG
* SS TAMBAH RM4

NAK ORDER?
boleh isi form kat atas
@
sms / whatsupp Azrena 0137674441

No comments:

Post a Comment