Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 17 November 2013

FELINNA: VITAMIN-C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG

FELINNA: VITAMIN-C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG
PACKAGING DULU
                                                                            


PACKAGING BARU
WAJAH BARU DENGAN FORMULA YANG DIPERBAHARUI..
Hanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit..

Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, BODY LOTION (KURUS), kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.


Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!



KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.




DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari sebelum tidur (makan malam 3-4jam sebelum itu). Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR
MFG :1012
Exp.Date : 1015





1. Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
2. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
3. Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 4. Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
5. Anti penuaan dan anti kedut
5. Anti penuaan dan anti kedut
6. Mengatasi masalah resdung dan alahan
7. Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
8. Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
9. Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
10. Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
11. Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
12. Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
13. Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
14.Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
15. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
16. Merawat jangkitan saluran kencing
17. Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lainkorang jugak kena tau pasal fakta tentang Pure marine collagen with vitamin c nih;
 FAKTA mengenai VITAMIN c pure marine collagen.

♥ Mengandungi gluthathione iaitu master antioxident dan agen pencerah semulajadi, ekstrak sitrus yg merawat kulit akibat terkena pancaran UV dan lain2, serta PURE MARINE COLLAGEN untuk merawat kulit secara lebih intensif.

♥ Bersifat timed release iaitu, menyerap secara perlahan2 dlm drh supaya sebati, and bila dah sebati, anda perlu mkn untuk mainta
in saja .. Sebab apa kena mkn lg? Bayangkn, anda putih, tapi selalu duduk bwh matahari, lama2 jadi gelap jgk kn? mcm tu juga dgn vit ni, walaupun dah larut dlm darah, tapi bila drh tu direcycle semula, kndungan vit c, akn berkurang..

♥ Boleh menguruskan badan. How? Meh kita kaji punca bdn naik, first terlalu byk lemak, 2nd toksik banyak. Thus, dgn mkn vitamin c ni, toksik dpt disingkirkan dgn mmudah samada melalui jerawat dan sistem perkumuhan, dan ekstrak vit c ni, akn membersihkn saluran drh dgn lebih effisen, jadi, takdelah lemak stuck at one place :), sebab tu kulit felina flawless uools, sbb dia dah lama mkn vit c, jadi bdn xde toksik :),

♥ Ada halal dan KKM. Again, halal ni penting, sebab apa kita mkn, akn sebati dlm drh dan daging, So, halal ni first okay? KKM pun penting, sbb tnpa KKM produk ni xselamat :)

♥ Boleh memperbanyakkan susu ibu yg mengandung, dan mempercepatkan nifas, sbb kandungan vitamin c, merawat lebih cepat :)

♥ Boleh diamalkan seawal 15thn. Uools tgk, bdk2 mkn vit kan? Sama jugaklah sebenarnya, ni vitamin c untuk org dewasa. :) Tak sesuai untuk mereka yang ada alergic pada seafood..sebab main ingredient base on marine collagen.

♥ Mempunyai 5000mg, hasil combination ingredients ya, bukan purely vitamin c 5000 tu, bdn kita mmg xboleh tampung, nanti meletup mcm belon * ok tipu!

♥ Untuk cegah kanser dan macam2 manfaat.. .

# Ambil satu biji sehari, iaitu selepas makan malam. 2 biji pun boleh jugak, klu nk kesan lebih cepat, Double action la kira. :) Vitamin ni 5000mg, jadi dia bertindak bls lbh pnts, tu pasal bila uolls mkn, esk tu trus naik seketul kt muka. hehe. This is called healing crises, boleh refer kat notes :) So far, xpernah da kes muka bertambah teruk mkn vit c ni. Sbb vitamin ni mmg diperlukan utk bdn. thats why doktor suruh amik vit c, supaya bdn segar ! tak caya? tanya dokter 

♥ Mengandungi gluthathione iaitu master antioxident dan agen pencerah semulajadi, ekstrak sitrus yg merawat kulit akibat terkena pancaran UV dan lain2, serta PURE MARINE COLLAGEN untuk merawat kulit secara lebih intensif.
♥ Bersifat timed release iaitu, menyerap secara perlahan2 dlm drh supaya sebati, and bila dah sebati, anda perlu mkn untuk mainta
in saja .. Sebab apa kena mkn lg? Bayangkn, anda putih, tapi selalu duduk bwh matahari, lama2 jadi gelap jgk kn? mcm tu juga dgn vit ni, walaupun dah larut dlm darah, tapi bila drh tu direcycle semula, kndungan vit c, akn berkurang..

♥ Boleh menguruskan badan. How? Meh kita kaji punca bdn naik, first terlalu byk lemak, 2nd toksik banyak. Thus, dgn mkn vitamin c ni, toksik dpt disingkirkan dgn mmudah samada melalui jerawat dan sistem perkumuhan, dan ekstrak vit c ni, akn membersihkn saluran drh dgn lebih effisen, jadi, takdelah lemak stuck at one place :), sebab tu kulit felina flawless uools, sbb dia dah lama mkn vit c, jadi bdn xde toksik :),

♥ Ada halal dan KKM. Again, halal ni penting, sebab apa kita mkn, akn sebati dlm drh dan daging, So, halal ni first okay? KKM pun penting, sbb tnpa KKM produk ni xselamat :)

♥ Boleh memperbanyakkan susu ibu yg mengandung, dan mempercepatkan nifas, sbb kandungan vitamin c, merawat lebih cepat :)

♥ Boleh diamalkan seawal 15thn. Uools tgk, bdk2 mkn vit kan? Sama jugaklah sebenarnya, ni vitamin c untuk org dewasa. :) Tak sesuai untuk mereka yang ada alergic pada seafood..sebab main ingredient base on marine collagen.

♥ Mempunyai 5000mg, hasil combination ingredients ya, bukan purely vitamin c 5000 tu, bdn kita mmg xboleh tampung, nanti meletup mcm belon * ok tipu!

♥ Untuk cegah kanser dan macam2 manfaat.. .

# Ambil satu biji sehari, iaitu selepas makan malam. 2 biji pun boleh jugak, klu nk kesan lebih cepat, Double action la kira. :) Vitamin ni 5000mg, jadi dia bertindak bls lbh pnts, tu pasal bila uolls mkn, esk tu trus naik seketul kt muka. hehe. This is called healing crises, boleh refer kat notes :) So far, xpernah da kes muka bertambah teruk mkn vit c ni. Sbb vitamin ni mmg diperlukan utk bdn. thats why doktor suruh amik vit c, supaya bdn segar ! tak caya? tanya dokter 

in saja .. Sebab apa kena mkn lg? Bayangkn, anda putih, tapi selalu duduk bwh matahari, lama2 jadi gelap jgk kn? mcm tu juga dgn vit ni, walaupun dah larut dlm darah, tapi bila drh tu direcycle semula, kndungan vit c, akn berkurang..
♥ Boleh menguruskan badan. How? Meh kita kaji punca bdn naik, first terlalu byk lemak, 2nd toksik banyak. Thus, dgn mkn vitamin c ni, toksik dpt disingkirkan dgn mmudah samada melalui jerawat dan sistem perkumuhan, dan ekstrak vit c ni, akn membersihkn saluran drh dgn lebih effisen, jadi, takdelah lemak stuck at one place :), sebab tu kulit felina flawless uools, sbb dia dah lama mkn vit c, jadi bdn xde toksik :),
♥ Ada halal dan KKM. Again, halal ni penting, sebab apa kita mkn, akn sebati dlm drh dan daging, So, halal ni first okay? KKM pun penting, sbb tnpa KKM produk ni xselamat :)
♥ Boleh memperbanyakkan susu ibu yg mengandung, dan mempercepatkan nifas, sbb kandungan vitamin c, merawat lebih cepat :)
♥ Boleh diamalkan seawal 15thn. Uools tgk, bdk2 mkn vit kan? Sama jugaklah sebenarnya, ni vitamin c untuk org dewasa. :) Tak sesuai untuk mereka yang ada alergic pada seafood..sebab main ingredient base on marine collagen.
♥ Mempunyai 5000mg, hasil combination ingredients ya, bukan purely vitamin c 5000 tu, bdn kita mmg xboleh tampung, nanti meletup mcm belon * ok tipu!
♥ Untuk cegah kanser dan macam2 manfaat.. .
# Ambil satu biji sehari, iaitu selepas makan malam. 2 biji pun boleh jugak, klu nk kesan lebih cepat, Double action la kira. :) Vitamin ni 5000mg, jadi dia bertindak bls lbh pnts, tu pasal bila uolls mkn, esk tu trus naik seketul kt muka. hehe. This is called healing crises, boleh refer kat notes :) So far, xpernah da kes muka bertambah teruk mkn vit c ni. Sbb vitamin ni mmg diperlukan utk bdn. thats why doktor suruh amik vit c, supaya bdn segar ! tak caya? tanya dokter 




TESTIMONI CUSTOMER

 
caya x auntie (ibu kpd Pn Felinna) ni umo dy dah nak masuk 50?? gebu gebas kan kulit dy anak dara un kalah u'olls!!
Mdm. Felinna..natural look gebu kan kulit dy..


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG..

HARGA SEBENAR :
RM85(S), RM90(S/S)

HARGA KAMI :
1 KOTAK = RM75(S), RM80(S/S)
2 KOTAK = RM135(S), RM140(S/S)
-harga termasuk kos pos-

HOW TO ORDER

✉ sms/whatsapp:  0137674441
@
fill up the form :  akan reply mll email ya)

✍  www.facebook.com/azrena.sahadon

No comments:

Post a Comment