Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 27 October 2013

Fat2Fit ~ MZ SECRET BODY SPRAY


Dibahagian perut banyak lemak? Boroi? Peha besar?


Produk keluaran Terbaru MZ Secret, Produk ni bukan pil kurus, lotion atau krim kurus. Tapi Fat2Fit adalah berbentuk SPRAY! Dan apa yang anda perlu buat adalah hanya spray di tempat yang BERMASALAH. Semburan minyak ini akan menyerap terus kedalam kulit dan darah dan memberikan efek yang maksimum untuk mencairkan lemak-lemak degil. Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan semulajadi..

-------------------------
APA ITU FAT 2 FIT ?
-------------------------
✔Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano.
✔Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari cara lain.
✔HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

---------------------
HASIL NYA ?

---------------------
✔Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.
✔Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.
✔Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

★Harga asal hanya RM90 sebotol.
★DISKAUN RM20 


MZ Fit2Fit Mist Spray

✔ Penggunaan yang sangat mudah! Hanya SPRAY!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI!
✔ Diformulasi Khusus Untuk Menurunkan Berat Badan
✔ Menyekat Selera Makan
✔ Meningkatkan Kadar Pembakaran Lemak
✔ Membuang Toksin
✔ Melancarkan Penghadaman & Pencernaan Badan
✔ Membaik pulih Struktur 
✔ Mengempiskan Perut
✔ Mengecilkan Peha, Lengan dan Lemak Di Bawah Dagu
✔ 100% HALAL & Selamat Digunakan
✔ Diperbuat Daripada 100% Bahan Semulajadi

► TERBARU!! CARA KURUS PALING MUDAH!!
Ya! Hanya Spray sahaja dan CAIRKAN lemak pada mana-mana bahagian badan walaupun ketika tidur!!
DIJAMIN 100% BERKESAN atau wang anda dikembalikan.
sms "FAT2FIT" ke 012-9616228 sekarang untuk dapatkan harga promosi.

► ya !! spray sahaja untuk membuang lemak di badan anda!
Bukan senam,bukan lotion, bukan pil atau makan minum......dan bukan mesin..!!!

Spray sahaja dimana anda suka, lemak dengan mudah akan cair. Dijamin 100% berkesan!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya spray Fat2Fit, untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim selepas raya inii!

Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Mendapat kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)
✔Purata 9 dari 10 orang pengguna F2F bersetuju ianya berkesan!

DIJAMIN 100% BERKESAN atau WANG anda dikembalikan.

* FAST ACTION FAST RESULT!

* Hari-Hari Poslaju!
* Anda mungkin TESTIMONI kami seterusnya!



Anggota Yang Boleh Di'SPRAY'kan :
✿Perut
✿Peha
✿Pinggul
✿Leher
✿Pipi
✿Lengan

Kelebihan dan cara penggunaan MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray.

Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan alami dan semulajadi.





Almy Nadia juga pernah GEMUK!!!!

Rahsia Almy kembali langsing..

MZ Fat 2 Fit Slim Mist Spray..

Ternyata masalah gemuk boleh melanda sesiapa sahaja tak kira artis terkenal, org biasa, yang muda, yang sudah berusia...



Hanya SPRAY untuk KURUS!!!

Semudah, Sepantas & Selamat!!


Mudah kerana cuma Spray di bhgn lemak-lemak degil secara konsisten setiap hari.

Pantas kerana minima 2inchi akan susut seawal 14hari..malah testimoni pelanggan Fat2Fit dapat kesan lebih awal dari itu

Selamat kerana Fat2Fit diperbuat dr 100% bahan semulajadi seperti Ginger Oil, Olive Oil, Capsicum Oil, Pepermint Oil, etc, rumusan-rumusan bahan inilah yg akan mengaktifkan lemak-lemak tepu & menukarkannya kpd bentuk tenaga, hasilnya anda akan kelihatan lebih LANGSING!!!

Almy yg mampu nak pergi ke slim centre yg mahal pun tak pergi, dia lebih rela pakai Fat2Fit kerana ternyata BERKESAN!!!




Gambar: Ready Stock Ready stock!!!!!
MULAKAN DENGAN HARGA PROMOSI !!

KAK TON dah mula komplen kenapa seluar dah longgar,
Kak peoh dah kne tegur kt ofis kenape muke dah panjang,

semua gara2 Fat2Fit!!

pm pm pm harga kasih sayang.
NAK KURUS tapi TAK NAK makan ubat & minuman? TAK NAK senaman? TAK NAK sapuan? TAK NAK SAUNA? Dengan Fat2Fit Mist Spray Kurus, hanya 'spray' dan 'tidur' sahaja tau..!!

DULU BADAN BERISI, SEKARANG BADAN DAH BETUL2 SLIM. APA YANG DIGUNA OLEH ALMY NADIA!! Nak Tahu?
-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA MENCUBA PRODUK INI?

✔ Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.

✔ Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.

✔ Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

Fokus utama FAT2FIT Mist Spray adalah untuk mengecilkan ukur lilit badan anda, bukan berat semata-mata.

Itulah fungsi semburan FAT2FIT Mist Spray!
----------------------------------------------------------------------
Ada apa-apa fungsi HEBAT FAT2FIT Mist Spray yang lain?

✔ Ada! Formula semburan FAT2FIT Mist Spray juga bakal membantu anda menghilangkan selulit hasil dari pengecilan saiz anggota badan secara ketara.

✔ Ini adalah masalah ramai mereka yang semakin kurus, selulit begitu banyak di anggota badan.

✔ Dengan FAT2FIT, anda kini boleh kurus dan kulit anda juga semakin cantik tanpa masalah selulit!

TESTIMONI - TESTIMONI FAT2FIT

KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??

- Kami merupakan Stokis  SAH untuk fat2 fit

- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- FREE BEFORE & AFTER SALES CONSULTATION
- FREE Poslaju

P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!


HARGA 
RM70 (sm)
RM75 (ss)
* free pos


NAK ORDER ?
boleh isi form diatas
@

sms / whatsupp  to : 013-7674441

No comments:

Post a Comment