Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 30 September 2013

Promosi Advance slim : Bakar Lemak 3x lebih pantas

Salam , hari ni sy nak perkenalkan kat korang  satu produk terbaru tengah hangat dipasaran…… ADVANCE SLIM. Ia boleh membakar lemak sebanyak 3 kali ganda…yang paling penting produk ini pantas dan sihat…100% ekstrak buah anggur.


Kalau sebut bab kuruskan badan.. Memang pompuan la yang paling sensitif bab2 ini.. Kan..!

Jangankan kata orang lain.. Admin pun sama.. Dah try produk A.. Pening2 smpi muntah.. Berdebar2.. Try produk B pulak.. Susu badan makin susut.. Try produk C Pulak.. Cirit birit.. Dah give up pun ada..!

Alhamdulillah.. Akhirnya admin bertemu dengan Advance Slim & admin serasi dengannya.. Sekarang dah hilang 12kg.. X der pening2.. X de berdebar2.. X der cirit birit pun minum advance slim.. Susu badan pun meriah jer..
Niat minum pun suka2..

Mana2 ibu yg lepas bersalin tu.. Nak langsing balik.. Boleh cuba minum Advance Slim..






MUDAHNYA NAK KURUS..

Minum jus ajaib ADVANCE SLIM ni pagi2.. Ambil air kosong 3 Liter sehari..
Cukup 10 hari.. Timbang.. Yeeeaaa! Turun 3kg..
Cukup sebulan memang hensem & cun kembali.


AJAIBNYA JUS ADVANCE SLIM NI SEBAB :

1) Bakar lemak 3x ganda lebih pantas
2) Tingkatkan kadar metabolisma
3) Menahan selera makan
4) Bertindak sebagai penghalang karbohidrat



Ramuan Rahsia ADVANCE SLIM Untuk Kurus!..
ramuan ini, direka khas untuk menhasilkan "advance slim"

GRAPE SEED EXTRACT ternyata memiliki fungsi efektif dalam merawat kulit selepas pecahan lemak. Gabungan ini merupakan antioksidan yang efektif untuk merawat kulit tetap sihat dan awet muda tanpa kendur. Didalamnya juga terkandung Vitamin C..

GOJI mengandungi Leucine yg merupakan amino asid yang perlu yang tidak dibuat oleh tubuh kita, kita hanya boleh mendapatkannya daripada diet kita. Ianya ada dalam kuantiti yang kecil dalam kedua-dua makanan tumbuhan dan haiwan dan ianya merupakan komponen semulajadi susu ibu.

Tetapi Leucine bukan hanya sebagai amino asid perlu, Ia juga menyokong fungsi imunisasi, membakar lemak dan membina otot.

GUARANA mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. guarana boleh merendahkan kolesterol dan asid lemak dgn menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegahkan penyakti kencing manis. System penjanaan darah yang diperkuatkan dapat memperbaiki aliran darah, melegakan anemia dan menghindarkan kesejukan kaki dan tangan, pening dan migraine

TEH HIJAU diketahui memiliki kandungan berupa polyphenois katekin dalam jumlah besar yang dapat meningkatkan tingkat oksidasi lemak. Berdasarkan jurnal tersebut diketahui bahwa kemampuan tubuh untuk membakar lemak meningkat sebesar 4% dalam waktu 24jam setelah menelan minum teh hijau. Teh hijau juga membantu mengatur glukosa, karbohidrat, dan menghambat peningkatan gula darah setelah makan. Teh hijau juga mengandung katekin yang menghambat sel-sel lemak dari menyerap glukosa


100% EKSTRAK DARI BUAH ANGGUR
RASA YANG PASTI SEDAP






































Mempunyai Kelulusan Dari Kementarian Kesihatan Malaysia




 ADVANCE SLIM EXTRA STRENGTH - Membakar Lemak 3X Lebih Cepat






































Normal Price R̶M̶1̶5̶0̶
HARGA PROMOSI
Sekotak RM120.00
2 kotak RM240.00 + percuma sekotak
4 kotak RM480.00 + percuma 3 kotak

* free pos semenanjung

Kelebihan & Kebaikan Advance Slim
★ Turun 11kg dalam 38 hari.
★ Bakar lemak & Kalori 3X lebih cepat
★ Mengurangkan selera makan
★ HALAL (JAKIM)
★ Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
★ 100% Herba terpilih
★ 100% Ekstrak Buah Anggur Tulen
★ 100% Tiada kesan sampingan
★ Ibu menyusu boleh minum

Kandungan Utama:
Grape Seed Extract,
Green Tea Extract,
Dandelion Extract,
White Kidney Bean Extract,
Ginger Extract,
Guarana Extract,
Goji Extract
Brindall Berry extract


Cara-cara Minum Advance Slim Dengan Berkesan :

1) Bancuh Advance Slim bersama-sama setengah gelas (200ml) air masak pada suhu sederhana atau air kosong dan minum serta merta.

2) Minum 1 kali sehari sebelum sarapan atau sebelum bersenam.

3) Berat lebih 85kg boleh minum 2 kali sehari..Pagi sebelum sarapan dan malam sebelum makan malam.

4) Bagi yang nak cepat turun boleh melakukan aktiviti berpeluh atau bersenam.

5) Timbang berat sebelum dan selepas habis stok Advance Slim anda.

PENTING!!!

Minum air masak/mineral 3-4 liter sehari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.



Question and Answer Berkaitan Advanced Slim
1- Ibu menyusu boleh makan ke?

Boleh =)

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum advanced slim ke?
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 2-3 jam.

3- Darah tinggi boleh minum ke?
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum:)

4- Apa bahan utama produk ini?
Ekstrak anggur dan beberapa herba yang lain.

5- Ada kelulusan KKM atau tidak?

Ada kelulusan dan HALAL.

6- Berapa lama baru nampak kesan?

Seawal 10 hari pengamalan advanced slim.

7- Betul ke berkesan?

Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak.

8- Ada effect pape ke?
Xde cirit birit.xde sakit perut.cuma peluh sahaja.

9- Siapa yang boleh consume produk ini?
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas.

10- Macam mana nak minum?

Sebelum bersenam,
Sebelum sarapan.
1 hari sekali.
(nak lagi cepat 2 kali sehari)

11- Berapa lama boleh makan 1 box?
1 box ada 10 sachet untuk 10 hari.
3 box untuk 30 hari.






































KENAPA DAPATKAN DARIPADA KAMI??

- Kami merupakan Stokis SAH untuk  ADVANCE SLIM 

- Barang DIJAMIN ORIGINAL

- FREE BEFORE & AFTER SALES CONSULTATION

- FREE Poslaju

P.s:
* FAST ACTION, FAST RESULT!
* Hari-hari ada Poslaju
* Bertindak hari ini atau ketinggalan selamanya!


Normal Price R̶M̶1̶5̶0̶
HARGA PROMOSI
Sekotak RM120.00
2 kotak RM240.00 + percuma sekotak
4 kotak RM480.00 + percuma 3 kotak

* free pos semenanjung



NAK ORDER ?

boleh isi form diatas
@
sms / whatsupp to : 013-7674441





No comments:

Post a Comment