Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 11 September 2013

IBU PUTIH DAN FLAWLESS SKINCARE

Set skincare adira ada sabun (15 gram),krim siang  (20g)dan krim malam(30 gram)
Untuk krim boleh tahan sehingga 1-2 bulan. Untuk sabun boleh hiris kecik-kecik untuk jimat. Produk set skincare ni diguna sekali dengan krim ibu putin untuk kesan putih yang melepak-lepak  .


Produk ini diperbuat dari ekstrak tumbuh-tumbuhan dan jugak susu. Untuk krim ibu putih pula dibuat dari ekstrak biji anggur.

Produk ni sesuai untuk bagi kulit putih, selesaikan masalah jerawat, parut, kulit berminyak, dan lain lain. Kulit sensitif pon sesuai guna. Lelaki pon boleh jer pakai set skincare ni.

Untuk lebih cepat efek putih, saya sarankan amik krim ibu putih. Krim ibu putih ni boleh mixkan dalam night cream..kesan lebih cepat..bangun pagi tengok cermin dah cun
Boleh jugak kalau nak beli krim ibu putih sahaja dan mixkan dalam night cream yang anda tengah guna sekarang. Boleh dicampur dalam losyen jugak.






SET SKINCARE  + IBU PUTIH ( HIGHLY RECOMMENDED)
a) sabun susu15g
b) Night krim 30g
c) day krim 20g
d) ibu putih
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
* free pos

Kegunaan

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.

See... multipurpose kot!!! boleh jimat dah kat situ kan.... mana-mana celah yang gelap2 tue boleh buh..... mana2 kulit tak rata tue boleh rata, mana2 yang tak gebu tue boleh gebu!!! PASTU CAMPO PLAK NGN IBU PUTIH .....TRY LA KESAN SEAWAL SEMINGGU OK... 



Magical Cream / Krim ibu putih..

mencerahkan muka, badan, kulit bawah 

 lengan, celah peha, dll dengan 

BERKESAN!


HARGA KRIM IBU PUTIH SAHAJA:
RM45 (Semenanjung)
RM50 (Sabah Sarawak)
* free pos


KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

CARA GUNA :

Krim dwiguna IBU PUTIH  bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..


Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..









NAK ORDER FULL SET BOLEH NAK ORDER TRIAL BOLEH NAK ORDER IBU PUTIH SAJA PON BOLEH


HARGA RETAIL 

FULL SET  (FLAWLESS SKINCARE + IBU PUTIH) :  RM100SM / RM105SS

TRIAL SET (FLAWLESS SKINCARE) -  RM70SM / RM75SS

IBU PUTIH : RM45SM / RM50SS


berminat ??


boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp 013-7674441

No comments:

Post a Comment