Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 16 July 2013

AYLAMYRA SKINCARE : PRODUCT OF SWITZERLAND

Jom Cantik Sebelum Raya !!!

TIDAK perlu dimakan
TIDAK perlu disuntik
HANYA PERLU DISAPU 2 x SEHARI


AylaMyra merupakan sebuah jenama produk kecantikan yang baru memasuki pasaran. Kami mengunakan bahan-bahan alami dan segar dalam produk penjagaan harian kami. AylaMyra mengutamakan kesucian dalam memilih sumber bahan dan produk kami halal lagi suci. Semua produk kami selamat dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun.


AylaMyra merupakan sebuah jenama produk kecantikan yang baru memasuki pasaran. Kami mengunakan bahan-bahan alami dan segar dalam produk penjagaan harian kami. AylaMyra mengutamakan kesucian dalam memilih sumber bahan dan produk kami halal lagi suci. Semua produk kami selamat dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Semua harga yg ditawarkan adalah sangat berpatutan dan jauh lebih murah dari salun.

Aylamyra Renewal Diamond Serum
-kasi nampak muda
-kasi naik seri wajah
-kasi hilang flek
-hilang kedutan

Aylamyra 24K Gold Serum
-kasi lembab kulit
-awet muda
-kulit kencang

Aylamyra Stem Cell Serum
-kasi kulit licin
-baiki kulit rosak
-bagus untuk bekas jerawat,muka spt kawah bulan,ada lubang2.

Aylamyra Clear Skin Serum
-kasi putih kulit
-kasi hilang flek

Aylamyra Soothing Serum
-kasi mereka yg kulit kering,kulit alergi,gatal dan mengelupas

Aylamyra Open Pore Serum
-kasi org yg pori2nya besar utk mengecil lagi

Aylamyra Purifying and Scar serum
-untuk sembuhkan jerawat akne
-untuk hilangkan parut-parut jerawat

Aylamyra Eye Serum.
-untuk lingakaran gelap dimata
-untuk mata bengkak
-untuk hilangkan garis halus tepi mata



 Saya Percaya, Tentu ramai yang mengalami masalah seperti ini, parut jerawat berlubang !!!  huh...mmg susah nak pulih, dah macam2 cuba, apa kata cuba AYLA MYRA serum, Produk berkualiti yang mampu memperbaiki masalah kulit anda

Stem Cell Peptide Serum untuk parut berlubang !!!




Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.




RANGKAIAN PRODUK AYLAMYRA : TEKNOLOGI SWITZERLAND
Masalah ini perlukan rawatan mendalam dimana ,sel perlu dibentuk semula untuk memenuhi kembali kulit wajah anda yang sudah berlubang-lubang dan stuktur kulit harus dibaiki semula.Adakah anda rasa proses ini boleh selesai dalam 7 hari ?
Jawapannya dah tentu tidak.Ini adalah kerana sel kulit manusia kitaran nya 28 hari dan semakin panjang bila meningkat usia.



Anda perlukan bantuan Aylamyra Stem Cell Peptide serum ,sapukan 2x sehari untuk menghasilkan kulit baru .Stem Cell yang kami gunakan adalah daripada buah epal ditambah dengan bahan-bahan alami yang lain mampu menjana dan mengalakkan pertumbuhan sel kulit baru.

Anda akan nampak perubahan ketara selepas 1 bulan pengunaan dan mestilah diteruskan untuk tempoh 2-3 bulan sehinggalah anda berpuas hati.

Anda juga patut menitikkan beratkan pemakaian cleanser,toner,dan sun block supaya wajah anda bersih dan bersedia untuk kulit baru,jika tidak dijaga kulit baru tidak dilindungi maka ianya sia2. Anda juga harus memakain mask bersifat collagen untuk membantu proses ini


1 box serum ada 10 botol kecil
1 botol kecil boleh guna 3x
so 1 box serum hanya untuk 15 hari .

Kenapa ia di pack dalam botol kecil sebab serum ni tak boleh kene udara , so kalau pack besar asyik buka tutup so kene udara maka khasiat nya kureng pulak nanti.

so anda digalakkan ambil lebih dari 1 box

Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum ???
1 box RM65 SM / RM69 SS





 AYLAMYRA STEM CELL PEPTIDE SERUM
KKM: NOT121100396K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Produk ini diformulasi dari Swiss Apple stem cell extract, campuran asid amino dan 2 jenis protein peptide 

untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Bahan-bahan ini mengaktifkan proses penuaan manusia dengan cara mengaktifkan stem cell manusia itu sendiri untuk meransang pertumbuhan sel dan sintesis kolagen untuk
mengurangkan garis halus, kedutan dan membuatkan kulit lebih muda.


KEBAIKAN:
- melambatkan proses penuaan sel kulit
- mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru
- mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
- meransang penghasilan kolagen secara semulajadi
- membantu melindungi kulit dari radikal bebas
- mencerahkan tona kulit
- membantu menghilangkan parut
- tampil lebih muda dalam 2 minggu

APA ITU PEPTIDE & APPLE STEM CELL?

Peptide adalah blok binaan protein merupakan bahan penting dalam produkpenjagaan kulit anti-penuaan. Peptide adalah rantaian asid amino yang diikat dengan nitrogen dan karbon.

Rantaian pendek peptide dapat menembusi epidermis dan menghantar isyarat kepada sel-sel, memberitahu mereka bagaimana untuk berfungsi.Peptide merupakan salah satu rawatan yang paling berkesan dalam membaiki kulit yang rosak dan mengalami penuaan.

Resultnya juga bukan bersifat segera, ia mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk mendapat kesan yang terbaik. Namun sekiranya anda berhenti mengunakan produk,keputusan akhirnya memang pudar. Cara yang terbaik adalah ketekunan dan konsistensi. Anda harus sentiasa kekal rajin mengunakannya.

Sel stem buah epal mempunyai potensi yang amat besar untuk membaiki tisu yang rosak dan organ-organ. Sel stem mampu memperbaharuinya selnya sendiri dan boleh mengubah sel sendiri kepada sel-sel lain yang berbeza.

Sel stem epidermis adalah penting untuk menambah sel-sel kulit yang hilang akibat kerosakan.
Apabila sel stem epidermis berkurang, bilangan sel-sel kulit yang hilang atau mati melebihi dari pengeluaran sel-sel baru dan mengancam kesihatan dan rupa kulit.

Seperti manusia, tumbuh-tumbuhan juga mempunyai sel stem. Saintis sangat berminat dalam ekstrak sel stem dari pokok epal Uttwiler Spatlauber.
Pokok ini pertama kali dikesan pada abad 18 di Canton Thurgau, di utara Switzerland.Ia merupakan epal yang paling tahan lama dimana boleh tahan 4 bulan, dimana kalau epal jenis lain dah lama berkedut kulitnya.

Ekstrak pokok epal ini dikenali sebagai malus domestica bertindak merangsang proliferasi sel stem manusia, melindungi sel stem terhadap kematian disebabkan cahaya ultraungu, dan mengurangkan penuaan yang berkaitan dengan perubahan dalam gen.

1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES





1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES




Ada masalah parut berlubang ??? Cara paling mudah dan Jimat adalah dengan mengunakan serum Mewah Stem Cell.

Harga Ayla Myra Stem Cell Peptide Serum ???
1 box RM65 SM / RM69 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Clear Skin Serum untuk whitening and jeragat !!!




AYLAMYRA CLEAR SKIN SERUM (WHITENING)

KKM: NOT111201568K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Membantu mengawal pembentukan melanin yang menyebabkan pigmentasi.
Juga membuang sel kulit mati, hasilnya kulit menjadi cerah dan tona kulit menjadi sekata. ia juga mampu menghilangkan jeragat.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan pada kulit wajah dan urut menghala keatas dan secara memutar sehingga serum serap sepenuhnya.
Gunakan pada waktu siang dan malam sebelum make up atau pelembab anda. Sangat bagus digunakan setiap hari.

KANDUNGAN:
Deionized water
Propylene Glycol
Glycerin
Allantoin
Sodium PCA
Urea
Trehalose
Sodium Lactate
Glycolid Acid
Sucrose
Sodium Citrate
Malic Acid
Tartaric Acid
Arbutin
Polyquarternium-51
Sodium Hyaluronate
Hydroxyethylcellulose
Phenoxyethanol
Methilisoti-azolinone
Lactose
Cellulose
Hydroxpropyl Methilcellulose
CI77289
Tocopheryl Acetate
PEG-40 Hydrogenated castor oil
Fragrance 

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES





Wajah muda putih berseri dengan Aylamyra Clear Skin serum.Serum ini kaya dengan Arbutin agen pencerah semula jadi yang selamat untuk kulit.

Serum ini mengawal pembentukan melanin yang menjadi punca tompok dan flek hitam pada kulit,ia juga membantu menyamaratakan warna kulit yang tidak sekata ,serta boleh mengurangkan jeragat.

Harga Ayla Myra Clear Skin Serum ???

1 box RM65 SM / RM69 SS

*********************************************************************************




AYLAMYRA PURIFYING & SCAR SERUM
KKM: NOT111201567K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Ia menghilagkan jerawat,mengembalikan saiz pori-pori ketahap normal, mencegah dan menghilangkan parut, mengurangkan jeragat dan mengurangkan kesan kilat kulit berminyak.

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan pada kulit wajah dan urut menghala keatas dan secara memutar sehingga serum serap sepenuhnya. Gunakan pada siang dan malam sebelum make up atau pelembab anda. Sangat bagus digunakan setiap hari.

KANDUNGAN:
Deionized water
Propylene Glycol
Glycerin Acacia Senegal Gum
Salicylic
Hydroliyzed Yeast protein
Pyridoxine
Niacinamide
Panthenol
Allantoin
Disodium Azetate
Biotin
Hydroxyethylcellulose
Sodium PCA
Urea
Trehalose
Polyquarternium-51
Sodium Hyaluronate
Phenoxyethanol
Methilisoti-azolinone
Lactose
Cellulose
Hydroxpropyl Methilcellulose
CI77289
Tocopheryl Acetate
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Fragrance 

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES



Dapatkan serum purifying/scar serum aylamyra jika anda ada masalah jerawat dan parut hitam yg membuatkan wajah anda yg jelita kehilangan serinya

Aylamyra purifying and scar serum ini boleh

- menghilangkan jerawat

- mengawal pengeluaran minyak
- menghilangkan white/blackhead
- mengecilkan pori-pori
- menghilangkan parut

Ia dijual dalam 1 box. 

Dalam 1 box ni ada 10 botol 3.5 ml setiap satu.

Dimana 1 botol ni untuk 3 kali penggunaan.


Untuk kesan cepat kene guna 2 kali sehari.
Bagi yang tak pernah pakai serum, serum ni dipakai selepas step toner dan sebelum pelembab.
Contoh
1. cuci muka
2. pakai toner
3. pakai serum AylaMyra
4. pakai pelembab/krim siang atau malam/makeup.

ok jika anda ada masalah jerawat atau parut, jangan berlengah lagi, dapatkan serum ini sekarang!

Testimonial Aylamyra Purifying and scar serum ( 1box )

Harga RM 65

KESAN SEAWAL 7 HARI !!!!

Fungsi Ia menghilangkan jerawat,mengembalikan saiz pori-pori ketahap normal,mencegah dan menghilangkan parut, mengurangkan jeragat dan mengurangkan kesan kilat kulit berminyak




Dah lihat testimonial, pelanggan kami ni hanya mengunakan purifying and scar serum Aylamyra selama 10 hari dan jerawat beliau berkurang dengan banyaknya.Sekarang beliau masih meneruskan memakai serum ini.



Ia dijual dalam 1 box.Dalam 1 box ni ada 10 botol.Dimana 1 botol ni untuk 3x pakai.Untuk kesan cepat kene pakai sehari 2 x.



Bagi yang tak pernah pakai serum , serum ni dipakai selepas step toner dan sebelum pelembab.

Contoh
1.cuci muka
2.pakai toner
3.pakai serum Aylamyra <<<<<<<<<
4.pakai pelembab/krim siang atau malam/makeup.
ok jika anda ada masalah jerawat atau parut ,jangan berlengah lagi ,dapatkan serum ini sekarang,


Harga Ayla Myra Purifying And Scar Serum ???

1 box RM65 SM / RM69 SS


~.~.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.~.~





















Aylamyra Open Pore Serum RM 65  KKMNOT121100399K

Serum ini mengawal pengeluaran sebum dan membersihkan kawasan pori-pori. Ia membersihkan kekotoran dan
dan sebum yang tersumbat menjadikan kulit lebih bersih dan sihat.Ia sangat sesuai untuk kulit yang sangat
berminyak, pori-pori terbuka dan banyak mempunyai bintik hitam (black head).



                            Masalah pori-2 terbuka ? Aylamyra Open pore serum adalah jawapannya !



Aylamyra Open pore Serum RM 65 

Liang pori-pori terbuka boleh menjadi satu masalah pada kita. Liang roma kita kelihatan seperti berlubang.
Biasanya ia terjadi di hidung,dagu dan pipi anda namun kat mana-mana area pun boleh terjadi.Ia menjadi liang pori 
sebagai pembukaan untuk bulu roma,saiz bulu roma kita bergantung pada saiz liang. Kadang-kadang campuran sel-sel kulit 
mati menyebabkan liang itu untuk kelihatan lebih terbuka atau tersumbat.

Sebenarnya kalau pori-pori anda dah besar kita tak boleh betul-betul hilangkannya tapi kita boleh menguruskannya dengan mencari produk yang sesuai untuk menutup liang-liang ini.Kita harus mengurangkan saiznya ,memang ia mengambil masa sedikit.

Produk yang anda pilih mestilah membantu dari segi
-mengecilkan saiz liang pori
-membersihkan liang supaya tidak tersumbat
-menghalang jerawat supaya tidak muncul akibat liang tersumbat

Perlu anda ketahui liang pori yang tidak dibersihkan dengan baik akan menyebabkang dinding liang pori menebal menyebabkan
kecacatan kekal.Sebab tu kalau korang nampak ada org muka dia lubang2 terlampau besar terutama lelaki.

Harga Ayla Myra Open Pore Serum ???

1 box RM65 SM / RM69 SS


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




AYLAMYRA RENEWAL DIAMOND SERUM

KKM: NOT121100393K

PRICE: RM65 WM / RM70 EM INCLUDING POSTAGE

Serum ini diperkayakan dengan serbuk berlian yang menyerlahkan penampilan dan keserian wajah yang meransang peredaran semulajadi kulit. Di formulasi daripada bahan aktif dan kaya dengan bahan 

pelembab Sodium Hyaluronate, Beta Glucan dan Cactus Extract. Ia memberikan kelembapan optimum dan perlindungan anti oksida untuk memastikan kulit wajah lebih berseri dan anjal.

KEBAIKAN:
- menghilangkan jeragat
- mencerahkan wajah
- mengembalikan keremajaan kulit
- memberikan kelembapan untuk masa yang lama
- meningkatkan kolagen
- mengurangkan kedutan pada wajah
- memberikan efek shininng pada kulit
- melindungi kulit dari sinar UV
- menghilangkan rasa tidak selesa kulit sensitif dan kering
- menyembuhkan luka pada kulit
- menyebabkan kulit tidak mudah didatangi jerawat
- menghaluskan kulit
- sesuai untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN:
Sapukan dua kali sehari pagi dan malam.
Boleh digunakan sebagai penganti krim malam.

1 BOX CONTAINS 10 BOTTLES
1 BOTTLE CAN USE 3 TIMES



Inilah serum berlian kami , cairan putih yang diperkaya dengan serbuk berlian yang mempunyai pelbagai khasiat yang tak dapat disangkal lagi. 

Kenapa serum ni kita pack kecil2 ,kenapa kita tak pack sebotol terus 35 ml ...sebab selagi ia tak terdedah pada udara selagi itu khasiat nya di tahap maksimum.jadi kalau nak guna buka sebotol demi sebotol....
sebotol ni boleh pakai 3x ...nak pakai 2x pun boleh nak pakai sekali pun boleh..

Collagen terbaik adalah collagen yg dihasilkan oleh bdn kita sendiri.tapi semakin kita tua semakin sikit bdn kita produce collagen.terutama kat bahagian muka.umur baru masuk 30 dah stat jatuh.ok serum berlian aylamyra boleh meransang kulit dan tubuh kita hasilkan collagen jadi kalau hari2 pakai lagi byk collagen semulajadi ini dihasilkan

Ramai tanya sy antara serum emas Dan serum berlian mana bagus.susah nak jawab ni. Dua2 terbaik. But mana yg lebih serasi. So cuba dulu. Mana yg buat anda nampak shining and brighterning. Itu jawapannya. Ia adalah soal keserasian .


kalau gold pakai hari ni, berlian pakai esok...jgn serentak

Harga Ayla Myra Renewal Diamond Serum ???
1 box RM65 SM / RM69 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Aylamyra 24K Gold serum
KKMNOT111201570K

Mengandungi kepingan daun emas 24 Karat yang sememangnya telah

diketahuiumum sangat berkhasiat dan mempunyai kesan yang menakjubkan

dalam kategori produk Anti Penuaan.Produk ini membantu membuang toxin

pada kulit,membuang sel kulit mati,menyembuhkan kulit rosak dan

mengantikan sel kulit baru.Manakala hyaluronic acid pula membekalkan

kelembapan optimum yang diperlukan oleh kulit kita.Acetyl Hexapeptide-3

pula ataupun dikenali sebagai komponen botox yang membantu

mengurangkan kedutan dan garis halus.


Wow ada 16 khasiat 24K Gold serum !!!!!


Anda yang rugi jika tidak mengunakannya sekarang.

1.Memperlahankan proses penuaan.
2.Menjadikan anda nampak lebih muda dengan segera.
3.Memberi efek wajah berseri-seri
4.Menganjalkan wajah

5.Kulit menjadi lebih tegang
6.Membaiki kerosakan kulit.
7.Mengurangkan kesan akibat sinar UV.
8.Mengurangkan garis-garis halus.
9.Menyamaratakan warna kulit.
10Melawan serangan radikal bebas.
11.Kulit lebih lembut dan halus.
12.Memperlahankan proses pemberhentian penghasilan kolagen kulit.
13.Mengelakkan kulit kendur.
14.Menggalakkan pertumbuhan sel
15.Bertindak sebagai pelindung matahari semulajadi.
16.Mengurangkan parut dan mengawal pengeluaran minyak.

Siapakah antara anda yang harus mengamalkan 24 K GOLD Serum.

Jika anda mengalami keadaan

-kulit kering dan kelihatan gelap.

-sudah mula ada kedutan disekeliling mata

-kulit kusam dan tidak bermaya

-warna kulit tidak sekata dan pudar

-mengendur dan lembik (tidak anjal)
 
-dah banyak garis-garis halus
 
-kalau ada parut lambat nak hilang
 
-semakin banyak bintik2 hitam dan pigmentasi
 
-jeragat
 
-kulit rosak sebab dari dulu tak suka pakai sun block
 
dan semua orang dan anda sediri tahu yang anda nampak tua sebelum waktunya.
 
Walaupun anda ada 1 dari perkara diatas anda harus ambil langkah segera.
 
Semua orang pun akan tua tapi biarlah tua tapi sentiasa cantik dan anggun.
 
Betul tak ?


Cara mengunakannya


Selepas cleansing dan toner , sapukan serum 24k gold ini ke seluruh wajah,
Urut sehingga semuanya diserap masuk boleh juga guna mesin. Lepas tu
boleh pakai pelembab malam atau siang seperti biasa.

Bahan-bahan.

Deionized water, Acetyl Hexapeptide-3,Palmitoyl Tripeptide-3.Glycerin,Butylene Glycol,Poysorbate 20,Carbomer,Triethanolamine,Phenoxyethanol,
Methylisothiszolinone,Gold,Sodium Hyaluronate,Aloe barbadensis Gel,allantoin.

Harga Ayla Myra 24k Gold Serum ???

1 box RM65 SM / RM69 SS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


AylaMyra Eye Serum RM 65   KKMNOT121100398K

Meransang sistem peredaran darah pada kulit di sekitar mata untuk meminimumkan lingkaran hitam dan kesan gelap
bawah mata.Ia juga dapat mengurangkan kepenatan pada mata dan kulit dan mata dalam keadaan yang lebih baik.
Kulit lebih halus dan cerah.


Bagaimana nak guna eye serum ini dan siapa yang patut mengunakannya ?


Aylamyra Eye Serum sangat senang digunakan,hanya perlukan beberapa titis dan sapukan di sekeliling mata anda.


Lingkaran gelap bawah mata atas banyak sebab termasuklah

-stress
-kurang tidur
-faktor genetic
-umur
-diet.

jadi pemakaian serum setiap hari untuk membantu mengurangkan kesan gelap bawah mata. Jika anda seorang yang sering berubah

jadual , atau selalu mengalami kesukaran tidur, atau ahli profesional yang sangat sibuk dan selalu ingin tampil terbaik di pagi hari anda
patut ada eye serum ini di meja solek anda.




Testimonial Produk Aylamyra












Harga
RM65
RM69
* free pos

nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp HOTLINE  013-7674441

No comments:

Post a Comment