Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 18 June 2013

AURAWHITE PERISA COKLAT UOLSSS .. 1,000,000 MG =)


























NEW FORMULA..NEW LOOK.. NEW IMPROVEMENT....AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR
~1,000,000 mg~


Mari kita shake..shake AURAWHITE CHOCOLATE setiap pagi kerana ia memberi kita lebih tenaga dan yang pasti kulit wajah kita boleh nampak perubahan dalam masa 7-14 hari.

Hmmmm cara bancuhan 3 scoop dan 120 ml air sejuk yang pasti lepas uollss minum pasti nak lagi sebab tak puas minum hehe tak percaya cuba la hari ini. Wowww Passssti AURAWHITE CHOCALATE INDULGENCE menceriakan hari-hari anda. Try lah !!!

♥♥ Hmmm... Anda pencinta Coklat ? Terutama bila ia cair di mulut.. Hmmm..So Yummeeeh!!!

Tahukah anda coklat sangat baik untuk kecantikan anda ini kerana coklat bersifat antioksidan yang mampu melindungi kulit daripada kesan kerosakan berpunca daripada pendedahan kepada matahari atau elemen persekitaran yang lain.

Menyangkal mitos kononnya ia membuatkan kulit lebih mudah berjerawat, coklat sebaliknya dikelaskan sebagai makanan yang sihat kerana kandungan nilai antioksidan tinggi padanya.

Pemakanan berasaskan bahan daripada coklat juga mampu membantu menjaga kolagen dan melawan kerosakan akibat sinar matahari kerana ia kaya dengan zat baik iaitu flavanoid.

AURAWHITE Chocolate Indulgence 1 million mg concentrated dengan bahan lain :


- Dark Chocolate

- Tilapia Collagen
- L-Glutathione
- Co Enzyme Q10
- Pearl Powder
- Hyaluronic Acid
- Multivitamin























TIPS HEBAT:
AMALKAN AURAWHITE CHOCOLATE DI WAKTU PAGI & AURAWHITE LEMON BERRIES DI WAKTU MALAM. DAN RASAI KEHEBATAN YANG TERHEBAT DARI AURAWHITE !! 


DARK n YUMMY , SUPER CREAMY n MELTY

AURA WHITE WITH CHOCOLATE FLAVOUR READY STOCK NOW!



AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE :

Ia adalah dark chocolate 100% dari Cocoa Bean Organic yang di proses dengan teknologi nano dimana ketika dibancuh ia tidak berketul jadi penyerapan nutrisi pada tubuh lebih sempurna.
Flavonoid dalam coklat mempunyai sifat antioksidan yang kuat yang dapat melindungi terhadap penyakit-penyakit degeneratif.

Minuman ini sangat berkhasiat selain berperisa coklat yang lazat ia juga mengandungi protein yang tinggi , nutrisi optimum, tiada gula atau pewarna tambahan.
Bahan utama yang lain antaranya adalah L-Glutathione,Tilapia Kolagen, Co Enzyme Q10, Hyaluronic Acid, Omega 3 Salmon Fish, Pearl Powder,Pitera & sebagainya. Kesemua bahan ini di gabungkan dapat menbantu kecantikan & kesihatan anda dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Saranan adalah untuk mengambil AURAWHITE CHOC pada waktu pagi dan AURAWHITE LEMON BERRY 900000MG pada waktu malam untuk keberkesanan lebih hebat!Bancuh dengan air sejuk untuk rasa yang ummphh yummylicious!

Sesuai untuk lelaki & wanita.
























Beli Aurawhite Choc, FREE Aura Shine 10 tablet..apa itu AURASHINE ?

AURASHINE !! SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND !!
KELEBIHAN PRODUK AURASHINE :


- Menggunakan Teknologi Nano dimana tekstur 1000x lebih halus dan memberikan peyerapan yang sempurna


- Hasil gabungan Bahan utama Tilapia Kolagen, L-Glutathione, Pearl Powder d
engan inovasi bahan tambahan antaranya hyaluronic Acid ,Omega 3 Salmon Fish, Co Enzyme Q10 dll dapat mengekalkan kecantikan & kesihatan sebagai booster tambahan selain pengambilan Aurawhite Collagen.


- Mengandungi 26 vitamin & mineral membantu mengaktifkan sel kulit, melembap,mencerah serta menganjalkan kulit & awet muda.


- Berperisa ORANGE BERRY MINT yang sedap di kunyah iaitu gabungan mixed berries, ekstrak oren yang kaya dengan Vitamin C serta Pudina ekstrak untuk memberi kesegaran serta keceriaan untuk anda.


- Sesuai untuk lelaki & wanita
































PRICE OFFER:
RM150 WM
RM160 EM

FREE GIFT AURA SHINE!!!!
FREE SHAKER!!!


LIMITED TIME OFFER!!! GRAB NOW!!!





so, sape yg nak try , cepat2 isi order form kat atas tu yer
@
sms / whatsup Azrena 0137674441

No comments:

Post a Comment