Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 12 May 2013

WAIST TRIMMER (BENGKUNG MODEN)


TESTIMONI


"my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot… pakai 12 jam… 8am – 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan…pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing … chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit…kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!"

"malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan"

"malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..
pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill…mmg sedap je rasa…cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa…abis jogging terus buka WT sapu slimmimg hot mud…masuk sauna..rehat jap..mandi..
lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai…zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke.."


PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT @ RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT !!!!

MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

· TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebiha
n untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat


4 STEP SHAPE Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa.

Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari ..

**Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
**Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
** Fabrik tahan lasak;
** Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;
** Sesuai utk ibu selepas bersalin.

Color : Black only

1. Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

Tips memakai WT untuk anda:

**cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.

** Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.

** Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.

**Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .

Cara untuk membasuh Waist Trimmer 
ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.

** Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.
** Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)


Korset ini mengandungi 4 lapisan
lapisan atas dan bawah: nilon 100%
lapisan tengah: chlorophrene rubber 100%
far infrared ray, ceramics



Kepada pembeli WAIST TRIMMER, sila check saiz pinggang terlebih dahulu sebelum membuat pesanan.

(maximum bagi pinggang 39" waist)

**Saiz pinggang : 56 – 98 cm (22inch – 39inch)

**Ada 4 zip ikut keselesaan

**Dari paras dada ke bawah hanya 10 inci (26cm)

**Tak labuh cam bengkung kain

**Tidak gatal

**Tidak Licin

RM35 semenanjung
RM40 sabah / sarawak

..FREE POSLAJU ..

READY STOCK!!!


 Nak Order ?
isi form kat atas
@
sms / whatsupp 0137674441

No comments:

Post a Comment