Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan



Nama




Alamat Emel
(Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)





No. HP




Alamat Penghantaran




Senarai Pesanan
(Nyatakan Item dan Kuantiti)










This online form was provided by Freedback.

Thursday, 9 May 2013

FIGURE UP SLIMMING KAPSUL TERBAIK

"xtahu nak kata ape betapa gembirabyer hati ni...lau boleh nak tiap2 hari timbang...lau timbang plak sampai du tiga kali naik sbb rasa cam xpcaya je...hehehe neway,FU mmg superb!! "

baru consume less 2 weeks dah loss 4kg.. FU mmg superb katanya. Alhamdulilah.

TERKINI : Harga yang kami tawarkan



1 BOTOL RM 70.00
2 BOTOL RM126
3 BOTOL RM156
30 pil dalam sebotol

Jika berminat, boleh order sekarang, jangan lepaskan peluang, kerana produk terhebat dan sangat larissss


JADI, CUBA DULU PRODUK FIGURE UP!

Mengapa? Berkesan ke? Ade side effect tak? Kalau stop makan badan naik mendadak tak? Boleh turun berat ke? Berapa harga? Haaaaa................. Kami memang nak bantu anda yang masih tercari2 produk kurus nih.. Siapa xnak cantik dan sihat kan?

FIGURE UP adalah produk pelangsingan:
100% herba..
Tiada SIBURTAMINE..
Tiada pantang larang semasa pengambilannya..
Tiada kesan sampingan seperti sukar tidur, resah gelisah dan sebagainya..
Halal dan di keluarkan dari kilang bertaraf GMP.

FIGURE UP membantu anda:
Menghalang pembentukan lemak..
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak..
Menurunkan berat badan..
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol..
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman..
Meningkatkan kadar metabolisma..
Membantu sistem pencernaan..

Kebanyakan WANITA & LELAKI mengalami masalah ini:
1- Berat badan bertambah selepas berkahwin..
2- Berat badan bertambah selepas melahirkan..
3- Berat badan bertambah setelah tamat sekolah / belajar.
4- Berat bertambah atas faktor terlalu banyak makan.
5- Perut buncit selepas kahwin..Itu normal sebab perut sentiasa d jaga rapi..

CARI JALAN PENYELESAIAN???
1-Makan ubat kurus yg MAHAL. Dengan harapan, lagi mahal ubat, lagi cepat kurus..
2- Excersice..Bagus juga tp lambat sangat berat nak turun.Last2 mula nak GIVE UP..
3-Pergi pusat kecantikan..Jalani sesi pelangsingan.. Hurm, mesti la beratus n beribu pun ada jgak kan..
4- Control makan la...x payah makan nasi.. Selama mana mampu bertahan? Kita ni mmg jenis tekak makan nasi..
5- Makan ubat kurus tp segala jenis benda xleh makan.Kena control kaw2..Baik control sendri je..
6. Lastly, APE NI SEMUA AKU TRY AND BUAT TP BERAT X TURUN2 PUN?!! Lantak lah badan aku cmni pun. Redha jela..

TAPI ANDA HARUS INGAT!
1-Berat anda mempengaruhi KESIHATAN anda..
2-Berat anda mempengaruhi KEYAKINAN diri anda.
3-Berat anda mempengaruhi PENAMPILAN diri anda.
4-Berat anda mempengaruhi PERGERAKAN anda.
5.Berat anda juga mengundang pelbagai jenis penyakit KRONIK.



Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :

* Ada LAB TEST

* BEBAS SIBUTRAMINE

* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)


So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP. 










CARA MAKAN FIGURE UP


- Ambil 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air kosong

- tidak perlu diet
- amalkan minum air kosong secukupnya bagi membuang toksin supaya mudah serap khasiat figure up

- untuk kesan lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul Figure Up.

* HALAL
* 100 Herba
* Boleh diambil ketika haid
* Ibu yang menyusui bayi boleh amalkan figure up (usia anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan
* jika rasa pening - itu normal untuk permulaan sebab kekurangan glukosa- figure up sedang bekerja keras membakar lemak, jadi makan gula-gula


PERTANYAAAN TENTANG FIGURE UP????

1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?
   - Boleh bagi bayi 7 bulan ke atas

2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up tak?
   - Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL

3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu   
   dijarakkan selepas mengambil figure up ?
   - Biasa ye 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3
     jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-
     baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen
     bertindak ketika kita tidur

4. Apa pantang larang figure up ?
   - Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit
     kepala.

5. Cara pengambilan figure up.?
    - Ambil sebiji kapsul figure up sebelum sarapan pagi.
      Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.

6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?
   - TIDAK perlu... penurunan akan lebih lamabt kalau kita sendiri
     menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan
     membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal
     kenyang dan bertenaga.

7. Ada kesan sampingan tak ?
   - Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up
     adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara
     mengatasinya :- hisap gula-gula ataupun minum sedikit air
     manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa
    dalam badan semasa proses pembakaran lemak.Tidak semua orang mengalaminya.

8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?
   - Tidak .. sebabnya figure up membantu anda mengurangkan
     selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure
    up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan anda.


CARA/KESAN PEMBAKARAN LEMAK DENGAN FIGURE UP


SHARING IS CARING...

a) Kencing kerap/Buang air besar (sesetengah org sahaja )
- proses detox sedang berjalan. Biasa dalam 1 week, insyaallah back to normal
- Najis bertoksin...tukar warna../ berminyak2..

b) Peluh lencun / macam mandi... hiihihihi..
- Proses detox, burn fat, up metabolisme sedang berjalan .. ikut tahap toksin dlm setiap individu...
note..PENTING....
* lagi LENCUN..lagi BERPELUH...LAGI2 laaaa RAJIN MINUM AIR ok... utk TOPUP semula air yg keluar dr TUBUH anda..!!!

c) Berkahak( pengalaman sendiri tapi sekejap saja..)
- Susah untuk pastikan kenapa kahak kuar banyak bg sesetengah org. Kemungkinan tindak balas ekstrak roselle. Roselle sememangnya diketahui umum amat baik utk selsema, kahak. Maybe clean abis segala kahak tu. 

d) Pening ( pengalaman sendiri masa berrFU minggu pertama)
Sel body tengah aktif sekarang. Tanda anda tidak mengambil air mencukupi...WAJIB 3ltr sehari...lebih sangat digalakkan

e) Haus terlampau sampai rasa kering tekak ( errmmmm ni pun pengalaman sendiri...tapi sekarang after 2 bulan back to normal.. cuma kdg2 termissss air.. caranya dimana pun anda berada...botol air sentiasa disisi..hihihihiii.... mula2 x biasa tapi lama2 ok...)
-Sel body tengah aktif, detox menyebabkan berlaku penyingkiran air dari badan ... mmg kena cover air 3-4 liter sehari. selepas sebulan dua berrr...FU, tahap haus tu back to normal. 

f) Rasa loya/muntah
- Tanda banyak angin dalam badan. Angin=gas toksin...jgn skip waktu makan anda...
- makan seperti biasa...cuma pilihlaaa makanan yg seimbang...
INGAT...jangan HENTAM makan sebab dah berrFIGURE UP....



TIPS MAKAN FIGURE UP

- Makan setengah jam sebelum breakfast.
 -Banyakkan minum air putih.lebih kurang 3liter sehari. MESTI!
 - Amalkan buah serat tinggi, epal hijau, tembikai..
- dinner awal skit..sebelum 7malam ye..
-kalau rasa x lapar sepanjang hari, jgn x makan langsung.. makan sedikit, nnt perut masuk angin..bila perut masuk angin, anda pening, loya, nk muntah, perut xsedap.. so, makan..  ;)
- kalau nk turun cepat lg, exercise la.. tp biasanye, x exercise pun boleh turun..


So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.

- kesan penurunan berat badan bergntung individu jg.. lemak dlm badan ni lain2.. pemakanan dan gaya hidup kita jg tentu nya bbeza.. so far dlm 2 minggu biasa nya ada penurunan walau x banyak.

- air bersih penting utk menyahtoksin serta melancarkan perjalanan bahan aktif figure up..
sakit bahu (lenguh2 sendi) atau sakit kepala, kering tekak (haus) mungkin di alami segelintir pengguna.. ia adalah kesan awal tindakbalas..

-sebarang ubat/supplement lain TIDAK BOLEH di ambil bersama atau dalam selang masa yang singkat. Jika ambil ubat/supplement lain pastikan jarak masa ia lbh dr 5-6 jam kmudian.

-sekali lagi diingatkan, sebarang produk pelangsingan, memang TIDAK BOLEH diambil oleh mereka yang mempunyai penyakit kronik, darah tinggi, sakit jantung dll, termasuk jg ibu hamil atau baru sj bersalin dan menyusui bayi..

HARGA FIGURE UP

1 BOTOL RM 30.00
free pos semenanjung
30 pil dalam sebotol

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment