Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 9 May 2013

FELLINA BODY LOTION SLIMMING SOLUTION : PASTI ORIGINAL !!!!



INCHLOSS DENGAN WAJAH BARU ,
NAMA BARU "BEAUTY LOTION"
HARGA ISTIMEWA 
1 BOTOL : RM70
2 BOTOL : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG


INCHLOSS LOTION
2KG IN A WEEK? Xpayah telan pil atau minuman? Hanya apply lotion??

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

HARGA ISTIMEWA 
1 BOTOL : RM70
2 BOTOL : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

mesti tak percayakan. ada ke losyen slimming wangi-wangi ni?




Jom korek cerita disebalik LOTION INCHLOSS ni.




TIPS 1 
Jangan picit terlalu banyak lotion. Sapuan yang terlalu banyak akan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar.

TIPS 2 
Untuk bahagian perut, picit lotion felinna inchloss sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan seperti gambarajah di bawah untuk memecahkan lemak.

TIPS 3
Untuk bahagian dagu dan pipi pula, sapukan hanya sedikit lotion felinna inchloss sudah memadai. Buat urutan ke atas seperti gambarajah di bawah.

TIPS 4

Ibu mengandung juga boleh menggunakan Felina Inchloss. 
Tetapi JANGAN sapu pada bahagian perut untuk mengelakkan bayi panas. Boleh sapu pada bahagian kaki, paha dan belakang ( sedikit sahaja). Boleh juga disapu pada bahagian bahu untuk melegakan sakit bahu dan lenguh-lenguh

TIPS 5
Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.



CARA PENGGUNAAN FELINNA INCHLOSS YANG BETUL :
1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik & bermasalah sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah jam/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

2. Sapu dua kali sehari. Lepas mandi dan sebelum tidur. Nak sapu lebih pun tak apa. At least dua kali sehari. Sebelum sapu tu korang ukur dulu ye. Esoknya korang ukur lagi. Tengok ada perubahan ke tidak.

3.Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita

** Owh ya. Kalau korang sapu tu, buat lah exercise sikit nak bagi cepat proses pembakaran lemak-lemak tepu korang tu. Jangan lah dok diam je. Kang lambat kesannya. .. exercise elok untuk kesihatan kan..

**And Lagi satu, korang tak payah nak tahan-tahan lapar makan taw. Tapi jagalah makanan tu. Jangan main bedal je. Maksud jangan tahan lapar ialah jangan tak makan pulak. Kang kalau ambil pil-pil diet korang kena tahan makan. Tak boleh makan nasi lah, kena makan sayur je lah. Ha, ni boleh makan apa saje. Tapi control lah sikit. Gituewww....

KENAPA ANDA PATUT CUBA DAN KENAPA IANYA MENJADI PILIHAN RAMAI ????:
1) LOTION yang wangi dan tidak terlalu panas malah ianya dingin dan mesra pengguna dan amat sesuai buat ibu dalam pantang.

2) Hanya sekali sapuan anda dah boleh lihat perbezaan inci anda jadi pastikan ukur sebelum guna. 

3) LOTION yang di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang selamat. 

4) Boleh di sapu pada bahagian tubuh yang hendak dikuruskan tidak kira pada lemak banyak atau sedikit. 

5) Yang pasti dengan INCHLOSS LOTION ini pengeluar sudah hantar untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di tempat yang sesuai ). 

6) Rasa berangin dan boleh di pakai sekali dengan korset atau bengkung.

7) Tidak terlalu panas hanya suam-suam tapi kita boleh rasa tindakbalas lotion.

8) Boleh hilangkan double chin (sapukan secara tipis dibahagian dagu )


Lesen KKM  Number utk produk Felinna Inchloss
Nama Pengeluar terpaksa ditutup sebagai sumber pencarian rezeki

Ni tokey a.ka. Felinna sendiri

Salam ♥ 
sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥

hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!

NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥



salam ♥ nak kurus cara mudah?

macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi slaah sendiri..dari situ i buat research until jumpa dis product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab xberani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk xbest.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan smpai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby xmeragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i xpayah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakangpinggang je..

Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HHEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥

MENGAPA FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION PERLU ADA DALAM BEG ANDA!! *Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana baunya yang wangi.
*Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba.
*Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati.
*Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana.
 *Jadi pastikan satu botol Felinna Beauty Inchloss Lotion ada di dalam beg anda.
KHASIAT FELINNA BEAUTY INCH LOST LOTION 
Aroma WangianIanya hangat dan sesuai untuk mereka yang aktif. Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan. Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti. 
APA KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI
*Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.*Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.*Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.*Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
* Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!
* Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)
* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 
*Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

*Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

RUGINYA JIKA ANDA MASIH X MEMBELI INCH LOSS LOTION..ORG LAIN SUDAH SEMAKIN KURUS...ANDA MASIH RAGU2 & MAKIN NAIKKAN BERAT BADAN..SETIAP MASALAH PASTI ADA PENYELESAIANNYA..MANA TAU INCH LOSS SESUAI DGN ANDA...CUBALAH DULU...:)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jap...Jap ..Harga Lum Ceriter lagi..

Berbaloi2 .. Murah jer

Kandungan : 180ML

HARGA ISTIMEWA 
1 BOTOL : RM70
2 BOTOL : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++




Hebat sapuan lembut ke muka membentuk wajah idaman 
"Salam sis.dling nk bg testimoni sapuan inchloss pd wjah....ermmm best sngt..ramai yg tgur apa tau..cucuk ke dagu..hoho no no...semulajadi dgn incloss..hehe tq sis...bg pluang n kpercyaan dlm berbiz sama2....dling sngt brsyukur...tggl lg dling lama sngt xjmpa sis.. 
ada kesempatan sure kita jmpa..."


sis ni, pakai FELINNA INCHLOSS selama 2bulan ++. Every day selepas mandi mesti sapu kat dagu.







ha tu dia..Ara lost almost 10kg dalam masa sebulan.Menggunakan 2 botol Inchloss.
Tak kira masa & ketika dia akan sapu kat tempat yang sepatutnya & minor diet juga diamalakn utk kesan yg secepat ini.Minimum penggunaan sehari 2-3kali.
Jom sama2 kita ikut cara Ara ni, mudah-mudahan akan berjaya..













DAH BACA..DAH TENUNG..DAH PIKIR..
APE TUNGGU LAGI..

HARGA ISTIMEWA 
1 BOTOL : RM70
2 BOTOL : RM120
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

HARGA BORONG
10 BOTOL : RM450
FREE POSLAJU SEMENANJUNG

No comments:

Post a Comment