Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 9 May 2013

BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL


Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

Saya nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).

Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)

Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali faz restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.

                                          Red Case (50g)
                                        Pilihan Warna :
Cherry : putih cerah
cherry pink : putih cerah & nampak pink2
roshelle : utk kulit cerah
Orange Blush : sederahan Cerah (kuning langsat)

Russet : Sederhana /natural

PRICE : 

RM55

Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5

 White Case (25g)
Pilihan Warna :
Puggy Pink : Kulit Cerah Kemerah merahan
Orange Blush : Kulit Cerah
Russet : Sederhana Cerah
PRICE : 
RM45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5


Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection

Cara Pakai :


jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)


1. basahkan sponge terlebih dahulu

2. kemudian perah
3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)


sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)


Ni link cara penggunaan bedak arab.. dia start with bedak arab color jade as concealer dulu, kemudian baru apply bedak arab color lain ikut kesesuaian kulit memasing , klu ikut video ni dia apply color orange blush

http://www.youtube.com/watch?v=PbdU7X4bcPw 


ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..






TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB


"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."


CREDIT TO KAK NOORMALA







customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!
 







PRICE :
50g =  rm58
25g = RM45
Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5

Harga Borong :
50g =  rm33 @ min 12 pcs
25g = RM25 @ min 12 pcs

* free original sponge
* free pos semenanjung

No comments:

Post a Comment