Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 29 May 2013

AURASLIM SHAKE AND LOTION SLIMMING SOLUTION


Harga Promosi Auraslim Shake
1 Jar

Harga Runcit
  RM180 SM / RM190 SS
RM160 SM / RM165 SS
Free 1 Shaker 
Free 1 Obuse Lip Tint
Free 1 pcs Slimming Soap
Free 2 pcs shieseodo mask
+ Free Postage








AURASLIM SHAKE

AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah. Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.













NAK BELI AURASLIM? first sekali, kena tahu product tu untuk ape, jgn main beli je tau..

detox. burn. slim. shape.

jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet uollsss berkesan!

4, Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.






DETOX - BURN - SLIM - SHAPE

SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA ..


BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -


1 - 7 HARI 
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan 
- detoxifikasi pembuangan toksin 
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI 
- Pembuangan air besar yg konsisten 
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah 
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS 
- sistem penghadaman lebih baik 
- badan sihat & ketahanan lebih baik 
- berat badan menurun berperingkat 
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan

NOTE : 
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ?? 
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE 

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.

PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING





Harga Runcit
  RM180 SM / RM190 SS
RM160 SM / RM165 SS
Free Shaker + Free Postage


Harga Borong Aura slim shake
5 jar/ RM115 = RM575
10 jar/ RM110 = RM1100
* free pos semenanjung
* free shaker

Konsep pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi Nano. Alternatif terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar.




Auraslim Icy Cool Shaping Gel


AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL

PACKAGING  YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN

GUANRATEED ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA


♥ 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

♥ Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited

♥ Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

♥ Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan!

♥ Provitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

♥ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais

♥ Apo eii thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap lebih banyak oksigen. bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak? mestilah xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2 dah. bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!


FUNGSI UTAMA :
+ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
+ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
+ Menurunkan berat badan
+ Membekalkan oksigen kepada kulit 
+ Mengurangkan selulit
+ Membantu masalah rekahan di tumit kaki
+ Mengempiskan perut
+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
+ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
+ Mengurangkan stretch mark
+ Tidak melekit & lebih selesa
+ Menghilangkan sel-sel kulit mati
+ Kesegaran terasa pada setiap sapuan
+ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
+ Membentuk tubuh badan ideal
+ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
+ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan
kegunaan yang konsisten.
+ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh

+ Efektif untuk mereka yang dalam pantang

Harga Runcit
Retail RM75 SM / RM80 SS
 Free Postage

Harga Borong Aura Slim Lotion
5  botol = RM275
10 botol = RM500
* free pos semenanjung

Cara Nak Order
Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp 013-7674441

No comments:

Post a Comment