Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 27 October 2014

IZEARA 6INCH BODY SERUM : BEST SLIMMING SOLUTION 6INCH BODY SERUM

Rahsia Kurus 6 Inch Hanya 48 Jam


# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #

" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 

1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba

memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 



 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan






Apakan kandungan didalam 6 inch body serum


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.


6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.


SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM


 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.












 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 



“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa



## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …




READY STOCK....!!!


HARGA PASARAN !!!


RM 139 SM
RM 145 SS


HARGA PROMO KAMI !!!


RM 70 SM
RM 75 SS


FREE POSTAGE



100%ORIGINAL


KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.







PENGHANTARAN: 






KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

013-7674441

D TRIM ORIGINAL HARGA PROMOSI TERBAIK

D TRIM ORIGINAL HARGA PROMOSI TERBAIK


  • Bertindak secara efektif, membakar lemak lebihan, mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
  • Pengambilan produk ini harus bersama-sama dengan diet yang seimbang dan program senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
  • Dinasihatkan minum banyak air kosong dan amalkan memakan buah-buahan.
  • Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
  • Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
  • Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 100% bahan semula jadi.

Bahan Dalam D'TRIM OBESITY SOLUTION :
  • Mannitol
  • Grape Juice Powder
  • Blueberry Juice Powder
  • Inulin. Garcinia Cambogia 
  • Guarana Extract
  • Bitter Orange Extract and 
  • Alfalfa Extract




DTRIM OBESITY SOLUTION
Original 


30 biji kapsul dalam 1 botol utk 30 hari pengambilan.

1 biji sblm sarapan pagi.
If gastrik ambil 1 biji slps sarapan.
-------------------

Rumusan ekstrak dari buah2an dan tumbuhan semulajadi. Tiada kesan sampingan. Langsing dgn sihat & lawas pembuangan. Tiada cirit



KEISTIMEWAAN DTRIM:

1 - 7 Hari: -
* Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak.
* Berat badan mula turun.
* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.
* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".
* Berat badan turun dengan ketara.


Apa Yang BEST dengan D'TRIM OBESITY SOLUTIONS ?
  • Tak perlu diet
  • Tak perlu bersenam
  • Tiada cirit birit
  •  Tiada Flabby
  • Membakar lemak 3x lebih berkesan
  • Meningkatkan Metabolisme
  • Mengandungi Alfalfa dan Vit C
  • 100% Tiada kesan sampingan
  • Selamat Untuk ibu menyusu
  • Berstatus Gmp
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita
  • Memberi tenaga maksimum
  • Murah
  • Original
  • Penggunaan untuk sebulan
  • Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine..



Isi Kandungan/Berat : 30 kapsul untuk 1 bulan (350mg capsul)

Ingredients:
Mannitol, Grape Juice Powder, Blueberry Juice Powder, Inulin, Garcinia Cambogia, Guarana Extract, Bitter Orange Extract and Alfalfa Extract.


TESTIMONI :







PENYELESAIAN MASALAH KEGEMUKAN DAN LEMAK BERLEBIHAN DALAM 5 HARI!!!

✔ Bertindak secara efektif, membakar lemak lebihan, mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
✔ Pengambilan produk ini harus bersama-sama dengan diet yang seimbang dan program senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
✔ Dinasihatkan minum banyak air kosong dan amalkan memakan buah-buahan.
✔ Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
✔ Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
✔ Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 100% bahan semula jadi.

Cara Pengambilan D’Trim

Cuma ambil 1 biji sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Jangan sekali-kali mengambil 2biji. Makan macam biasa, tak perlu berdiet.
Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari lihat hasilnya. Menakjubkan!

Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein,soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul ini.
Lagi bagus jika tidak minum terus semasa tempoh mengamalkan kapsul ini.

(BAGI YG ADA GASTRIK, BOLEH AMBIL SELEPAS SARAPAN)


Peraturan & Larangan Pengambilan 
Tidak sesuai bagi golongan :
  •  Anemia
  •  Masalah Ginjal
  •  Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
  •  Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
  •  Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
  •  Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
  •  Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain 



  • READY STOCK....!!!

    HARGA PASARAN !!!

    RM 90 SM
    RM 95 SS

    HARGA PROMO KAMI !!!

    RM 50 SM
    RM 54 SS

    FREE POSTAGE


    100%ORIGINAL

    KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.




    PENGHANTARAN: 


    KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
    KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
    NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
    AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


    ☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

    013-7674441