Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 28 September 2014

BUST UP express


PENING DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE ASET "P" TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA ?

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.

NAK HABAQ MAI..

KAMI ADA PRODUK BOLEH BANTU MASALAH ANDA !!


 BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!



✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..

✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan

✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL

  
MANFAAT PRODUK BUX

* Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.

TESTIMONI 







  





































BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN
RM 150.00 SM/ RM 155.00 SS

HARGA KAMI!!
RM 140.00 SM/ RM 145.00 SS

FREE POSTAGE

100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.


PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

013-7674441

Tuesday, 23 September 2014

DEWY GOGEN

 Dewy Gogen sesuai utk yg ada masalah kulit rosak akibat salah pemakaian produk, kulit berjerawat teruk, jeragat tebal, kulit kusam. Sesuai utk yg nak kulit glowing.


DEWY GOGEN

RM59 (SM) / RM64 (SS)



KEBAIKAN GOGEN!!!!

 ☞ Memudarkan kesan Stretch Mark
☞ Mencerahkan kulit yang kusam agar wajah lebih berseri
☞ Mengurangkan sakit sendi ☞Memperbaiki tekstur kulit menjadi lebih halus dan menjadikan kulit lebih cerah
☞ Menguatkan kulit kepala, folikel rambut dan kuku
☞ Meningkatkan keanjalan, kelembutan dan keanjalan kulit
☞ Membantu parut untuk pudar dengan cepat
☞ Melembapkan kulit yang kering
☞ Mengurangkan minyak di muka
☞ Mengurangkan pigmentasi untuk kulit yang lebih sekata dan berseri.
☞ Memberikan perlindungan antioksidan anti-penuaan
☞ Memperbaiki warna kulit dan tekstur kulit
☞ Mengurangkan penampilan garis halus, kedut dan masalah open pores
☞ Penambahbaikan kepada masalah disekitar mata seperti lingkaran gelap,eye bag
☞ Menggalakkan pertumbuhan semula tisu untuk menyembuhkan kulit yang cedera


"Gogen Collagen Makanan tambahan,tiada kesan sampingan

√ Ada kelulusan KKM
√ Perubahan dapat dirasai seawal 7 hari pengunaan





CARA PENGAMBILAN DEWY GOGEN : 


mix dalam apa - apa minuman sejuk atau panas spt coffee, jus, choco, teh.. Boleh juga mix dalam krim kecantikan dan body lotion

Sebotol jika ambil 1 scoop sehari tahan dalam 20hari.



Produk supplement keluaran dewy ada 2 jenis ye uols...
1. Dewy sakura (extra whitening)
2. Gogen collagen


so utk yg masih confius nak try yg mana cer baca sampai habis.

1. Dewy sakura khas utk pencerahan kulit. Jenis serbuk, cara makan senang sgt..terus kemam saja. Rasa beri campuran. Fokus utama utk pencerahan kulit. Zila bakarin makan dewy sakura.

2. Gogen collagen pula fokus pada merawat pelbagai masalah kulit,dan nk bagi kulit glowing mowing.

Jenis serbuk, yg gogen ni takde perisa jd uols kena mix dlm minuman favourite uols mcm coffee, tea, juice, cocoa, ice blended, shake dan mcm2 lagi. Marsha milan makan gogen collagen.


Harga
Dewy sakura sem rm65 / ss rm70
Gogen sem rm59 / ss rm64




HARGA PASARAN DEWY GOGEN

RM 59 SM
RM 64 SS

FREE POSTAGE

100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.


PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

013-7674441