Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 17 August 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


60 sachet (untuk dua bulan)
+ FREE 60 BIJI TABLET SECRET KAWAII


RM160
dan dapat percuma 

SECRET SKIN WHITE CHEWABLE TABLET
60 tablet sebotol ( utk sebulan)



best bukan?berminat?

sms/whatsapp 012-3528090



7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!
1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik 
  
fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :


• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
PERTAMA DI MALAYSIA!!
ANTI-AGING & SUN-BLOCK SUPPLEMENT 

TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII 
TESTIMONI 1
Dulu kulit sy berjerawat batu. mmg susah nak hilang. silih berganti jerawat naik. kulitsy juga gelap. tapi lepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama sebulan, sy sgt berpuas hati dgn produk ni sbb kulit dah licin, gebu. jerawat batu pun dah malu nak naek. kih kih kih. mmg suka sgt!
TESTIMONI 2
TESTIMONI 3
TESTIMONI 4
akak, sy nak bg testimoni pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni sbb sy rasa puas hati sgt dgn produk ni. skang ni sy suka tgk muka sy dlm cermin sbb kulit dah halus & putih dr dulu. parut-parut hitam kt muka bekas jerawat pun dah hilang.
Masalah ketara yg nampak sgt kt kulit sy ni ialah kulit gelap dan kasar. Lepas guna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hampir sebulan, kulit makin cerah berseri. ramai kwn2 tegur. eyebag kat mata sy pun dah makin pudar tau.
Masalah kulit sy yg ketara kat muka sbb kulit kasar, tona tak sekata, lepas tu banyak parut jerawat kt muka, hitam sekeliling mata sbb tak cukup tidur. wajah sy pun nampak tua dr usia sebenar. Lepas sy consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dlm dua bulan, rasa terkejut sbb kulit yg kasar dah jd licin. parut-parut jerawat makin hilang. wajah sy pun namak lebih muda. takde dah org panggil sy kakak lepas ni


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
60 sachet (untuk dua bulan)
+ FREE 60 BIJI TABLET SECRET KAWAII


RM160
dan dapat percuma 

SECRET SKIN WHITE CHEWABLE TABLET
60 tablet sebotol ( utk sebulan)



Cara Order

1. Buat pilihan Item

2. Isi Form Disediakan @ sms / whatsupp to 0013-7674441

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun
Maybank : 155032365560

Azrena Sahadon

5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

Wednesday, 13 August 2014

AURAWHITE BUBBLY


JENG..JENG..

NEW PRODUK DARI AURAWHITE BEAUTY!!


Sesuai untuk remaja 12 tahun – 25 tahun tau.. Yang umur lebih dari tu 

boleh minum Aurawhite Berry , Coklat or Stemcell ! Nie untuk REMAJA je tau ! 
Sesuai untuk Jejaka & Gadis-gadis Somel yang minat dengan 
KOREAN COLLAGEN. & NAK CERAH GEBU PERSIS RETIS KOREA !


Siapa tengok RINDU AWAK 200%
 mesti kenal PELAKON KECIL MOLEK SOMEL Ayda Jebat kan kan… 
Mantap gila lakonan sheollss !

 Jom Kita Bongkar Rahsia Cantik Somel dia dengan AURAWHITE BUBBLY 
yang diformulasi Khas untuk Uollss Yang fefeeling REMAJA gitu ! So Sweet !!!! 


Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER NI ye uolls !! 
COME COME LET ME EXPLAIN :
*Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT ! 
(P/S : JANGAN TELAN SATU BOTOL SUDAH )
 *Harga RM80 jer uolllss mampu milik dengan Khasiat yang super AWESOME !
 *mencerahkan kulit & melembapkan kulit 
 *meransang penghasilan kolagen untuk remaja
 *memberi tenaga
 *baik untuk daya ingatan terutama pelajar
 *atasi kulit jerawat & berminyak normally remaja tak terlepas ada 
problem kulit berminyak sebab hormone berubah apabila usia meningkat
 *di perkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, 
vitamin C,E & A.
 *kurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
 *menyerlahkan aura wajah 
 *kulit yang bersinar sinar !
 *tubuh badan yang sihat

CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY

✔ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan 
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.

✔ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan 
sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa 
perlu dibancuh dengan air.
Baca je rugi taw..huhuhu mai2 jom lah dapatkan Aurawhite Bubbly


 



Sooooo…. Baca je rugi Jom lah dapatkan Aurawhite Bubbly ! 

HARGA :
RM80/SS RM90
FREE POSTAGE

PENCARIAN AGEN/ DROPSHIP 

✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1liBzaa



CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441
@

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560 (azrena sahadon)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ

Tuesday, 12 August 2014

TWILIGHT TURTLE LAMP

TWILIGHT TURTLE LAMP

 Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh :-)





Cantik kan!!!.. anak-anak pasti suka jika bilik tidur mereka dihiasi dengan lampu yang mengeluarkan cahaya kerlipan bintang yang berwarna warni dan diikuti dengan alunan muzik dari si kura-kura yang comel ini.. Boleh digunakan sehingga 8 jam lamanya, menggunakan bateri atau boleh di cas menggunakan USB..



Fungsi Twilight Turtle :
1. Lampu tidur dengan cahaya bulan dan bintang
2. 4 warna lampu menarik biru, hijau, merah dan orange
3. 4 warna turtle - Biru, Pink, Green dan Brown..
4. 3 button - Button on/off, button pilihan warna lampu, button corak lampu dan button music
5. Soft music boleh on/off
6. Auto off selepas 45 minit
7. Guna kuasa elektrik (adaptor) atau battery AAA
Size: 30cm (L) x 19cm (W) x 10.5cm (H)






AVAILABLE COLOUR :
~ biru
~ hijau
~ kelabu
~ pink
~ coklat
TURTLE LIGHT
HARGA : 
RM35 (SM) RM39 (SS)
SEHINGGA STOK LICIN
RM45 (SM) / RM49 (SS)
* FREE POS



CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 

2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
013-7674441

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ