Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 24 January 2015

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH ORIGINAL

:: HARGA ::

RM 110
*Free Postage*
30 biji kapsul/sebotol untuk 1 bulan
( Agent sah SlimRich - yakin original! )
Turun 3-5 kg dalam masa 10 hari.

SAYA NAK KURUS!!!!!

Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.


KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut 
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak


CARA PENGAMBILAN SLIMRICH

✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.

 ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik. 
Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.

✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari


Mengapa Perlu pilih SLIM RICH?
 Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR

✔  No side effect
✔  No cirit birit
 Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.

 Lulus International Certificate GMP & drug free

 100% Ingredient menggunakan herba

 Waktu period tak perlu ambil SlimRich.

TIDAK SESUAI UNTUK

✔ Ibu Mengandung
✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
✔ Anemia
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Buah Pinggang


TESTIMONI





























HARGA BORONG TERENDAH!!


Harga 
 RM110 (sm) / RM115 (ss)
free pos



(30 BIJI/BOTOL)



100%ORIGINAL


Cara Order



☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

SECRET SKIN KAWAI COLLAGEN ( SSKW)




Ready stock dgn harga promosi!!

Set Dr.Halina dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free miracle serum
RM150 (SM) / RM155 (SS)

Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water
RM170 (SM) / RM180 (SS)


Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.


3~ Cara minum:-
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)


b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Soalan yang biasa pelanggan tanya saya:

1. Macam mana nak guna miracle water dan brightening serum secret skin ni?

Brightening Serum ni, serum untuk kulit muka.
 Miracle Water ni pulak toner. 

Kalau korang beli set 1, lepas cuci muka, terus jer sapu brightening serum tu kat muka. Kalau korang beli set 2, lepas cuci muka, titiskan beberapa titis miracle water tu kat tapak tangan, pastu ratakan ke seluruh muka. Lepas tu baru pakai brightening serum tuh.

2. Bolehke saya pakai krim muka saya lepas pakai serum ni?

Boleh. Lepas pakai serum, korang boleh pakai krim muka korang. Tapi pastikan pakai serum dulu baru pakai krim muka tau. 

3. Bila nak pakai serum ni?

Saya rekomen pakai malam sebelum tidur. Tapi nak pakai siang dan malam pun boleh..tak ada masalah. Lagi bagus pakai siang dan malam, sebab lagi cepat nampak kesan dia.

Set baru ni lagi berbaloi-baloi untuk pengguna. Dengan set ni, korang dah jimat duit dah..sebab korang dah tak payah beli serum dan toner lain lagi.

 Sijil Halal


Testimoni Secret Skin White Kawaii Collagen:







Nak tahu Ori ke tak? Pastikan produk Zofea Beauty termasuk SSWKC ada label asli Zofea Beauty.



Cara Pengesahan Label Asli Zofea Beauty

Set Dr.Halina dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free miracle serum
RM150 (SM) / RM155 (SS)

Set Jihan Muse dapat:
1 jar White Maxx Extra 
1 jar sswkc (hijau)
1 free brightening serum
1 free miracle water
RM170 (SM) / RM180 (SS)

READY STOCK....!!! 



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
PENGHANTARAN PADA HARI YG SAMA BG PEMBAYARAN SEBELUM JAM 4 PTG.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
013-7674441

Sunday, 18 January 2015

Qu Puteh Murah Dan Berkesan



Ramai telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. 

Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!



Adakah anda mempunyai masalah ini: 

[✔] Susu badan kurang
[✔] Kulit kusam dangelap
[✔] Berjerawat danberjeragat
[✔] Kitaran haid x teratur 
[✔] Masalah jerawat, jeragat, parut, bintik hitam, eyebag, penuaan
[✔] Hormon tak stabil, senggugut, keputihan
[✔] Badan berjerawat / berparut
[✔] Sakit pinggang, lenguh badan, cepat penat, sakit sendi
[✔] Rambut gugur / berkelemumur / rosak
[✔] Kuku rapuh, tumit kaki pecah
[✔] Resdung & migrain yang teruk
[✔] Allergic & gastrik
[✔] Sembelit
[✔]. Masalah berat badan (tidak ideal)

Hot Selling !!!


Inilah rahsia kulit Anzalna Nasir cantik, putih & gebu. Dari tahun lepas lagi dia minum Qu Puteh ni tau. Minum secara konsisten memang lagi vasss! 

Berat serbuk Qu Puteh: 600gm 
1 botol Qu Puteh tahan untuk 2 bulan
Hanya gunakan 1 sudu teh setiap kali.


Qu Puteh Berkesan Dalam Masa 7 Hari Mengatasi Sehingga 10 Kali Keberkesanan Suntikan Botox

Qu Puteh menjadikan setiap inci tubuh anda luar dan dalam untuk sentiasa kelihatan awet muda, berseri dan bersinar bak mutiara. 

Mampu mencerahkan kulit 45% cerah dalam hanya 7 hari sahaja!



6 Manfaat Utama Qu Puteh ialah:

  • Anti penuaan & anti kedutan
  • Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan.
  • Menganjal, melembabkan, mencerahkan kulit
  • Mengurangkan selulit
  • Mengurangkan masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan

Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 


RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g



                         Qu Puteh Pek Lama                Qu Puteh Pek Baru


10 MANFAAT DAN KELEBIHAN QU PUTEH IALAH:
  1. Orang yang mengalami alahan seafood boleh ambil Qu Puteh kerana kolagen dalam Qu Puteh adalah kolagen dari sumber tumbuh-tumbuhan sahaja tiada kolagen dari seafood.
  2. Khasiat stem Cell buah-buahan yang tinggi dengan kandungan Vitamin A, B3, C, D dan E sangat baik untuk kulit dan dalaman.
  3. Kandungan stem cell yang tinggi dalam Qu Puteh mampu melindungi organ-organ dalaman badan dan menjaga kebersihan darah di dalam badan anda.
  4. Anda mampu memegang juara putih gebu dengan Qu Puteh. 
  5. Qu Puteh boleh diambil oleh pengidap resdung, diabetes dan darah tinggi dengan selamat.
  6. Insyaallah Qu Puteh boleh mengurangkan sakit lutut, sakit tumit dan sakit kaki. Cubalah..
  7. Serbuk Ajaib Qu Puteh Merupakan Formulasi Terkini Yang Menjadikan Anda Kelihatan Anggun, Menawan, Licin, Putih Dan Sudah Pastinya Anda Berkeyakinan. 
  8. Qu Puteh hanya perlu diambil 1 Sudu kecil (sudu teh) Pagi Dan Malam Setiap Hari. 
  9. Qu Puteh menjaga kecantikan luar dan dalaman anda.
  10. Lelaki dan perempuan bermula dari umur 13 tahun dan ke atas boleh mengambil Qu Puteh.

Hanya bancuh serbuk Qu Puteh dengan air masak dan minum


Cara Pengambilan Qu Puteh:
  • Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa.
  • Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong ( sebelum sarapan pagi dan makan malam)
  • Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman berkafein lain seperti teh, coke dan sebagainya.
  • Amalkan banyak minum air masak untuk kesan yang lebih berkesan dan cepat.
  • Bagi umat Islam bolehlah amalkan bismillah & berselawat ke atas nabi sebelum minum.

Apakah bentuk Qu Puteh?

Qu Puteh berbentuk serbuk yang mudah larut dalam air.
Ia berperisa epal yang sedap diminum.

Untuk menyediakannya anda boleh kacau dalam gelas atau boleh juga di shake.




3 Kandungan Utama Qu Puteh ialah:
Vitamin C
Collagen
Gluthathione

Qu Puteh Dengan 6X Stem Cell (epal, anggur, tomato, rosell dan argan) dan collagen 400000mg Telah Terbukti Berkesan!


6 Fakta Penting Produk Qu Puteh

  • Qu Puteh adalah keluaran bumiputra Islam
  • Di buat oleh pengilang berstatus GMP
  • Halal Dan Selamat
  • Qu Puteh Tidak mengandungi Gelatin
  • Selamat untuk di minum oleh ibu hamil dan menyusu
  • Qu Puteh selamat dan berkesan!





Qu Puteh Menyihatkan Anda:

  • Qu Puteh sesuai diambil oleh lelaki & perempuan sekurang-kurangya berumur 13 tahun.
  • Qu Puteh juga sesuai untuk orang yang mempunyai alahan kepada makanan laut (seafood).
  • Qu Puteh boleh meringankan penyakit resdung
  • Pengidap sakit kencing manis & darah tinggi boleh mimum Qu Puteh.
  • Sakit kaki, sakit lutut dan tumit kaki boleh dilegakan dengan pengambilan Qu Puteh ini.
  • Formula yang berbeza dengan produk lain yang terdapat di pasaran.




 Qu Puteh Sesuai Untuk Ibu Mengandung & Menyusu badan
* memberikan tenaga kpd ibu
* menambah susu badan
* menghaluskan kulit bayi dan ibu
* mengelakkan penyakit kulit bg bayi (ruam, kuning etc)
* penggunaan Qu Puteh adalah 3 bulan ke atas semasa hamil





Antaranya khasiat Qu Puteh ialah:
  • Mengurangkan masalah penuaan dan memberikan kesan awet muda.
  • Mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi.
  • Boleh mencegah berlakunya barah.
  • Memusnahkan radikal bebas
  • Menghalang dan mengelakkan regangan kulit dan kedutan
  • Menggalakkan gigi, tulang, tisu, kulit & tulang rawan tumbuh dengan sihat.
  • Melindungai kulit anda dari pancaran sinar UV yang merbahaya
  • Mencerah dan memutihkan kulit
  • Memberi keseimbangan PH pada kulit anda.
  • Membantu mencegah jerawat dan memudarkan jeragat
  • Memberikan warna kulit yang serata dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit
  • Masalah rambut gugur akan dikurangkan
  • Menguatkan sistem imunisasi (kekebalan terhadap penyakit)
  • Membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan anda
  • Menyihatkan organ dalaman kerana ia mempunyai kandungan protin dan vitamin yang tinggi.
  • Berkhasiat untuk lelaki & wanita, wanita hamil dan remaja berumur 13 tahun ke atas.


Ramai orang, lelaki dan wanita telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!


TESTIMONI QU PUTEH ORIGINAL

Photo: Yakini produk semulajadi & kaya dengan kebaikan Argan . Dapatkan Qu Puteh dengan harga PROMOSI ! 

Hotline : 0179805969 / 0169511625 (Ekin)
"GENAP SEMINGGU DENGAN QU PUTEH, ANAK DAH TEGUR"

Photo: Anda mempunyai masalah kulit berminyak?? berjerawat?? 

Cubalah Qu Puteh hari ini, anda pasti teruja merasai perubahan dalam masa seawal 3 hari seperti salah seorang customer saya ni.

Photo: Salah seorang pengguna baru Qu Puteh. Bru 4 hari guna dah nmpk kesan? Sgt awesome produk ni. Nk putih mcm customer i ni? Order skrg! Di jamin berkesan. 

To ladies and guys out there yg dh try, please share ur testimonial. Ada hadiah misteri bg yg bertuah. Hurry up guys. Bg yg nk order, feel free to call/sms /whatsapp : 017 980 5969




"Ya Allah, jujur dia ni minum tak sampai 1 botol, dah dapat results macamni tau. Kulit flawless okayy. Takde edit or camera360! Dia ni student Uni, biasalah kalau hadapi masalah kulit & dia buat keputusan bijak untuk mencuba Qu Puteh "

Photo: Alhamdulillah . Ini testimoni dari admin sendiri . Perubahan ketara kat eyebag & parut kecil .

KIRI : SEBELUM (TANPA MEKAP)
KANAN : SELEPAS (EYELINER SAHAJA)
" PARUT DAN EYE BAG HILANG, ALHAMDULILLAH...DENGAN QU PUTEH"




Dapatkan Qu Puteh Sekarang!

Harga Promosi Qu Puteh: 

RM215 (Harga biasa: RM268) untuk saiz 600g

TAHAN SEHINGGA 2 BULAN


100%ORIGINAL


Cara Order


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp

013-7674441 (azrena)