Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 25 July 2016

GLOW GLOWING FOUNDATION BEAUTY SKIN : GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT

GLOW GLOWING FOUNDATION BEAUTY SKIN : GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT

GLOW GLOWING FOUNDATION BY DARA ANGGUN

Atas permintaan ramai, Dara Anggun mengelurkan Foundation Glow Glowing Terbaru

Tidak berminyak, Tidak Melekit mahupun bercapuk
SPF 25/PA +++
Sesuai utuk Jeragat ,Jerawat & Kulit Normal.


*Long Lasting
*Effect Glowing Berganda
* SPF25 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya


CARA PENGGUNAAN FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN :-
1) Cuci muka dari Kotoran/Minyak.
2) Boleh gunakan span untuk ratakan foundation di wajah

3) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


TESTIMONI FOUNDATION GLOW GLOWING :-




BERMINAT :-
14g (tahan sehingga 2-3 bulan bergantung kepada penggunaan)


FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN :-
RM60 SM / RM70 SS
FREE POS


SMS/WASSUP KE :- 013-7674441


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

I'M SEXYLADY LOTION : ORIGINAL

I'M SEXYLADY LOTION : TAMPIL SEXY, MENAWAN DAN MENGGODA

I AM SEXYLADY LOTION

Serius mula-mula akak zila memang tak percaya dengan ayat ni..
“gosok-gosok ja dah kurus????”


Tapi…tiba-tiba….Alamakkkkk!!!!!!! Macamana ni
“dagu dah tak berlapis”
“lengan dah kecik”
“berat lak dah turun 2hari 3kg”


Nasib ada sexylady lotion ni kalau tak,makin mengajah jawapnya……
Akak suka sexylady ni sebabbbbbbb……..
‪#‎terpaksakurus‬
Hakak benci ‪#‎ubat‬..So SexyLady lotion penyelamat sebab mudah. Gosok-gosok ja
TAK payah penat-penat diet…ko relex-relax ja..Buat keja suri rumah…macam biasa,,arini ko gemuk tengok2 esok ko dah kurus…..
TAK melekit..Sangat unik…
TAK panas oii.Mint-mint ja. TAK da la rosak kulit nanti

Cepat bakar lemak inci pon cepat turun

Lotion bukan sebarang lotion..
Pertama di Malaysia! Tiada lg yg seumpamanya..
SEXYLADY nama di beri..
Sebab siapa-siapa yang cuba...In Shaa Allah mampu jadi seksi.
√ kulit putih
√ lemak hilang
√ selulit tiada
√ wajah runcing
√ parut pudar
√ inci berkurang serta merta ( paling cepat sepantas 1 minit; customer kami dah buktikan)
√ bau wangi
√ daki tanggal
√ tidak panas dan tak pijarkan kulit
√ Wanita mengandung dan dalam pantang BOLEH guna
√ lelaki perempuan boleh guna

APAKAH KELEBIHAN UTAMA I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-
*Membakar lemak.
*Menurunkan berat badan.
*Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
*Meruncingkan wajah.
*Menegangkan kulit anti anging.
*Memutihkan kulit hari demi hari.
*Memudarkan parut.
*Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
*Menghilangkan buncit serta boroi.
*Membuang angin dalam badan.
*Mengeluarkan daki dengan cepat.
*Mencantikan serta menghaluskan kulit.

KEISTIMEWAAN I AM SEXYLADY WHITENING AND BURN FAT LOTION :-
-Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
-Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
-Tak panas.

-Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas.

i am sexylady lation warna hijau adalah gluta dan agen pembakar lemak


SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXYLADY LOTION :-
●Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. 
●Tak perlu penat-penat telan suplment dah. 
●Tiada risiko penyakit masa hadapan.
●100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
●TIADA bahan KIMIA.
●HALAL dan BUATAN MALAYSIA.
●Lulus KKM.



CARA MENGGUNAKAN I AM SEXYLADY LOTION :-


(berasaskan bahan organik so mungkin sesetengah kulit tak sesuai.So cuba dalam kadarr sikit ja dulu k)


SOALAN LAZIM DAN PELIK I AM SEXYLADY LOTION :-

1. Boleh gosok I am SexyLady Lotion kat breast tak?
Tujuan nak kecikkan sikit aset
Boleh sebb ramai sangat gosok kat situ sebab nak kurangkn saiz bra.


2. Boleh pakai kat muka tak ?
I’m SexyLady Lotion khas untuk lemak-lemak sahaja..Means kena gosok kat rahang muka ja,untuk buang lemak lebihan..Untuk bagi runcing wajah
Tapi adah sesetengah customers sapu kat muka juga untuk bagi nampak kesan putih cerah...Ikut kulit masing-masing


3. Boleh tak jadikan ubat jerawat ?
Boleh ler sangat-sangat,.Sebab I’m SexyLady Lotion ada kayu manis. Ramai yang dah try..Cer amik secalit then tempek kat jerawat sebelum tidur. Insyallah bangun pagi esok jerawat dah kecut!


4. Jika sakit perut nak guna sapu kat perut boleh tak ?
Boleh sebab untuk hilang sembelit dan pecah lemak..Bila sapu ja terus terkentut kentut


5. Kalau nak lancarkan period boleh tak ?
Boleh gosok kerap kerap sikit insyallah darah jalan dengan lebih lancar...Ada contoh seorang customer dah 7bulan priod tak datang.Tengok2 lepas guna I’m SexyLady Lotion terus period dating semula.


6. Nak bagi lekat baby lepas guna I’m SexyLady Lotion boleh tak ?
Yang ni kuasa allah....Kalau ada rezeki Alhamdulillah. Tapi taksalah mncuba kan..Sebab ada testimoni customer yang dah Berjaya


7. Boleh bagi kurus dalam masa seminggu tak ?
Boleh ler sangat2 beribu testimoni. Tak percaya cerrskodeng wall seller2 yang jual...Jangan kata seminggu sekali guna ja pon ramai yang dah lost inci


8. Boleh ramping tak ?
Lagi laaa boleh..Gosok I’m SexyLady Lotion banyak2..Pagi..Then pakai gedel ka apa2 ka..Terus kemas umah..Confirm badan makin selim river


9. Boleh putih tak?
Memang untuk putih sebab I’m SexyLady Lotion ada gluta pencerah gosok2 ja dah cerah sambil buang daki


10. Dah guba sebotol tapi belum kurus. Kenapa ?
1st of all...kena tengok dulu diri sendiri..kenalpasti anda gemok jenis apa? Gemok air, angin atau daging. Dah kenalpasti...baru leh buat next step..fikir logik jerr...kalau lemak bertahun2 duk dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet..then try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg...itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa...teruskan jer gosok sexy lady...InsyaAllah..berhasil jugak nanti..lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair u ollssss...

11. I am SexyLady lotion ni memang warna hijau ke?
Ya. itu adalah bahan gluta dan bahan bakar lemak 


AWASSS...Ada yang fake. Dapatkan dari agen yang sah. Jangan nak murah..tapi merana badan.. Jom kenal pasti ori dan fake i'm sexy lady.

jaga-jaga tau!!


TESTIMONI I AM SEXYLADY LOTION :-












BERMINAT :-
HARGA ASAL I AM SEXYLADY LOTION :-
RM95 SM/ RM100 SS

HARGA PROMOSI:-
RM75 SM/ RM85 SS
FREE POSTAGE

KANDUNGAN :
150 ml (penggunaan sebulan)


SMS/WASSUP/TELEGRAM KE :- 013-7674441

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Sunday, 10 July 2016

SELAMAT HARI RAYA !!



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI KAMI 




                                                             WE ARE NOW OPEN !!!

SEMUA PELANGGAN YANG DIHARGAI ,
 KAMI TELAH MULA BEROPERASI PADA 11/07/2016 
LET'S PLACE YOUR ORDER!!!!
KAMI MULA POS HARI INI !!!!!

HAPPY SHOPPING =)

Wednesday, 8 June 2016

TATI SKINCARE MURAH ORIGINAL

TATI SKINCARE MURAH ORIGINAL


- Sudah mencuba pelbagai produk tapi belum serasi dengan kulit?
- Wajah tampak kusam, berjerawat dan tampak tua dari usia?
- Jeragat, bintik hitam serta pori2 kulit terbuka buat wajah tidak bermaya?
- Dapatkan produk TATI SKINCARE NATURAL HERBS WITH ALPHA ARBUTIN hari ini!
- Solusi penjagaan wajah yang berkesan dan mengujakan hanya dalam 7 hari!
- Tiada penggelupasan dan bebas kimia berbahaya, pastinya terbaik untuk kulit wajah anda!!


APA ITU ALPHA ARBUTIN YANG MENJADI FENOMENA KINI ?

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.

Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.

Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.


KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi




SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :

1. CLEANSER : NOT150200978K
2. DAY CREAM : NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM : NOT150200977K
4. NIGHT CREAM : NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM : NOT150200974K


CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE :
- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream



TATI GLOW WHITE COLLAGEN SERUM


- Kekalkan keremajaan wajah yang cerah sekata dan awet muda!
- Tati Glow White Collagen Serum memastikan kulit muka anda sihat bermaya sepanjang hari!

The power of serum! The best serum ever. 
Hakak dah pernah pakai serum harga rm300 lebih, pun tak berjaya memuaskan hatiku. 
Tp serum ni, malasla nak cite. Mmg best giler u. Habis pudar semua parut jerawat 20 tahun lepas. Parut luka di hati akibat putus cinta, hakak tak masuk campur k .haha!



KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE COLLAGEN SERUM :
- Bertindak sebagai vitamin yang membekalkan nutrisi untuk kulit
- Membantu proses pemulihan kulit wajah yang rosak
- Mempercepatkan proses pencerahan sehingga 3x ganda
- Menghilangkan jerawat dan parut serta tompok2 jeragat
- Mengurangkan kedutan dan garis halus pada wajah
- Menghalang proses melanin yang boleh mengakibatkan jeragat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Menegang juga menghaluskan kulit
- Menjadikan kulit lebih lembut dan berseri-seri
- Kulit muka akan kelihatan awet muda seawal 7 hari 



KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE COLLAGEN TONER :

- Merupakan penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat selain membersihkan sisa kotoran yang masih ada selepas wajah dicuci.
- Mengandungi Ekstrak Betik dan Alpha Arbuntin yang bertindak menghalang bakteria penyebab jerawat selain mencerah, memudarkan parut dan jeragat, menganjal serta menegangkan kulit.
- Ia turut membantu mengecilkan pori, melembapkan kulit juga berkesan menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis halus, seterusnya menjadikan wajah tampil lebih glowing dan pinkish.

** Sapu Tati Glow White Collagen Toner pada kulit secara lembut selepas wajah dibersihkan dengan  Tati Cleanser sebelum sapuan lain2 krim. Guna 2x sehari, siang dan malam.
** Isi kandungan : 30 ml / botol

** Mulakan pemakaian Tati Glow White Collagen Serum selepas 2 minggu penggunaan set asas Tati Skincare  5in1
** Pada masa ini sel2 kulit mati telah disingkirkan dan kulit sudah bersedia menyerap khasiat serum pada kadar optimum
** Bersihkan wajah dengan Tati Cleanser, diikuti pemakaian Tati Toner (bagi mereka yang menggunakan toner), kemudian baru sapu Tati Glow White Collagen Serum. Selepas itu sapu Tati Night Cream dan Tati Treatment Cream.
** Penggunaan di waktu malam memastikan kulit terawat dengan sempurna tanpa gangguan semasa kita tidur. Rasai perbezaannya dari hari ke hari setiap kali bangun pagi!
** Isi kandungan : 20 ml / botol



cleanser 60ml RM20
cleanser 120ml RM35

sunblock 5g RM25
day cream 5g  RM25
treatment 5g  RM25
night cream 5g  RM25

sunblock 10g RM45
day cream 10g RM45
treatment 10g RM45
night cream 10g RM45
toner 30ml RM45
serum 20ml RM65

harga tidak termasuk kos postage =)


SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :

1. CLEANSER 60 ml
2. DAY CREAM 5g
3. SUNBLOCK CREAM 5g
4. NIGHT CREAM 5g
5. TREATMENT CREAM 5g
RM100 SM / RM105 SS
*FREE POSTAGE*













TATI SET 5 IN 1
BUKAN RM120 
BUKAN RM110 


TAPI HANYA :
RM100 SM / RM105 SS
** harga termasuk kos pos laju


Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yg dibeli dengan hg jauh lagi murah..
CONFIRM ORIGINAL : Dapatkan dari PERMATA BEAUTY

------------------------------------------------------------


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441 (Azrena)




tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu