Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 3 February 2016

FERYAL MIRACLE REJUV

FERYAL MIRACLE REJUV


Masalah rambut gugur?

Maklumlah dengan factor persekitaran sekarang ni, agak mudah kita mendapat masalah berkaitan rambut seperti, rambut gugur, rambut kusam, kulit kepala gatal, kutu, rambut berbau dan memacam lagi lah.

Lepas tu takkan nak biarkan je? 



FERYAL MIRACLE REJUV rawatan rambut gugur

Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Kesannya boleh dirasai dengan hanya SEKALI SPRAY sahaja!

Feryal Miracle Rejuv ini berfungsi membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.

Feryal Miracle Rejuv meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut dan juga berfungsi untuk menghilangkan stress. 


Bagaimana Feryal Miracle Rejuv Mampu Membuatkan Rambut & Kulit Kepala Anda Jadi Sihat?
Feryal Miracle Rejuv adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, Jojoba Oil & Argan Oil.

ΑRGΑΝ ΟΙL
Μеmbаntu mеnguаtkаn аkаr rаmbut, mеmbеrі khаѕіаt dаn mеmulіhkаn kulіt kераlа уаng rоѕаk, dаn mеnуіhаtkаn rаmbut.

ЈΟЈΟΒΑ ΟΙL :
Μеmbаntu mеrаngѕаng реrtumbuhаn rаmbut bаru, mеnуubur dаn mеnghіtаmkаn rаmbut dаn mеlеmbаbkаn dеngаn mеnуіhаtkаn rаmbut dаrі аkаr hіnggа kе huјung.

ASSENTIAL OIL :
Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.


SIAPA YANG PERLU FERYAL MIRACLE REJUV INI?

Lelaki & Wanita tidak kira tua atau muda yang mempunyai masalah seperti berikut :-
➔ Masalah Rambut GUGUR.
➔ Gatal Kulit Kepala.
➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
➔ Kepala Banyak Kutu.
➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
➔ Kulit kepala BERMINYAK.
➔ Belahan rambut semakin luas.
➔ Rambut Kusut dan Bercabang.

INFO PRODUK FERYAL MIRACLE REJUV :-
✔ Lelaki dan perempuan boleh guna.
✔ Halal & ada KMM No. (NOT140502941K).
✔ Kesan dalam 1 minggu.
✔ Boleh pakai solat.
✔ 1 botol 100ml tahan 80 hari.
✔ Mudah dibawa bersama ke mana-mana saja.

KELEBIHAN LAIN FERYAL MIRACLE REJUV :-
✔ ️Menyejukkan Kepala & Rambut.
✔ Menghapuskan Kelemumur.
✔ Memperbaiki Rambut Bercabang.
✔ Rambut Berbau Harum 24jam.
✔ Pertumbuhan rambut Baru.
✔ Melembutkan Rambut.
✔ ️Melegakan Sakit kepala & Migraien.
✔ Memberi Kesegaran berpanjangan.

MASALAH LAIN YANG BOLEH DIATASI OLEH FERYAL MIRACLE REJUV :-
✔ Rambut GUGUR
✔ Gatal Kepala cam nak kikis
✔ Rambut Berlopong-Lopong
✔ Kepala Berlopak
✔ Kelemumur Berkilo-kilo
✔ Nipis bahagian dahi dah nak jadi macam huruf (M)

CARA MENGGUNAKAN FERYAL MIRACLE:-
Hаnуа ѕрrау dі kulіt kераlа dаn bіаrkаn beberapa jam atau seharian.

**FΕRΥΑL MIRACLE REJUV dijamin ΤIDΑΚ ΒΕRΜΙΝΥΑΚ wаlаuрun mеngunаkаn ΑRGΑΝ Oil dan Jojoba Oil.
**Selesa dipakai dan mudah diserap oleh akar rambut dan juga kulit kepala.



Q & A FERYAL MIRACLE REJUV:-

BILA KESAN AWAL BOLEH DIRASAI?
Tindakbalas setiap individu adalah berbeza-beza. Tetapi yang pasti anda akan rasa kesannya serta-merta selepas spray pada rambut atau kulit kepala.

ADAKAH FERYAL MIRACLE REJUV INI SELAMAT & HALAL?
Ya! Feryal Miracle Rejuv ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utama adalah Argan Oil & Jojoba Oil. Anda boleh guna feryal Miracle Rejuv ini tanpa ragu-ragu!




BAGAIMANA PULA DENGAN PAKAI HIJAB BAGI (KAUM HAWA) DAN KOPIAH/ SERBAN (KAUM ADAM)? ADAKAH IA BERKESAN?

Feryal Miracle Rejuv dirumus khas untuk wanita yang berhijab dan juga lelaki yang berkopiah/ berserban bagi memastikan berhijab/ berkopiah/ berserban dalam keadaan selesa dan lebih berkeyakinan tanpa perlu risau pasal masalah rambut lagi.


Feryal Miracle Rejuv juga dicipta khas dari ARGAN OIL untuk LELAKI dan WANITA ketika berhijab/ berkopiah/ berserban, cuaca PANAS, MIGRAINE, KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR dan KULIT KEPALA SENSITIF.


TESTIMONI FERYAL MIRACLE REJUV :-




BERMINAT:-

KANDUNGAN :
100 ML/ BOTOL

HARGA PASARAN :
RM130.00

HARGA PROMOSI :-
RM85 SM / RM90 SS
FREE POS

LAKU KERAS !!!!

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

V ASIA MATERNITY SET


MATERNITY SET adalah set bersalkin moden yang lenkap untuk para ibu mementingkan keselesaan kemudahan ketika berpantang. Ia merupakan setbersalin yang diproses daripada herba tradisional secara semulajadi dan turun-termurun serta dipresentasi kepada para ibu dalam bentuk produk yangmesra pengguna. Setiap Set Mengandungi 9 barang (bengkung untuk ibu dijual berasingan)

1.  Jus Jamu Moden Ladies Collagen
2.  Losyen Herba Cantik Semula
3.  Losyen Herba Sejuk Dingin
4.  Minyak Herba Ibu & Anak
5.  Sabun Pencerah Harum Gebu
6.  Pembersih Wanita Sireh Manjakani
7.  Rendaman Mahkota
8.  Tungku Moden Berherba & Sarung Berherba Tungku Moden
9.  Barut Moden Si Comel

=================================================================================
1.  Jus Jamu Moden Ladies Collagen : Difomulasi daripada herba terbaik wanita yang membantu untuk menambah tenaga, meningkatkan kecegersan, menaikan seri wajah, mencantikan kulit dan mengembalikan kedudukan asal. Baik untuk
dalaman & lenguh badan.
Cara Penggunaan: Diambil mulai hari pertama sehingga habis pantang 1-2 sudu plastik setiap kali pemgambilan pagi dan malam sebelum tidur. Boleh diteruskan selepas habis pantang bagi kecantikan dalaman dan luaran wanita.
=================================================================================
2. Losyen Herba Cantik Semula: Difomulasikan daripada 7 jenis herba yang membantu memberi kesan hangat dan mengembalikan badan ke bentuk asal. Sesuai disapu pada perut, pinggul, lengan seta bahagian badan yang berlemak dan
mengeleber.
Cara Penggunaan:  Sapu rata dan urut secara perlahan-lahan sehingga maresap sebelum memakai BENGKUNG MODEN SI ANGGUN. Pada peringakt awal, sapukan sedikit sahaja bagi menyesuaikan kesan hangat.
=================================================================================
3.  Losyen Herba Sejuk Dingin: Difomulasi daripada herba yang menberi kesan dingin yang amat selesa untuk menyejuk dan menyegarkan bahagian mata, dahi, kepala, lengan dan badan.
Cara Penggunaan: Sapu, rata dan urut secara pelahan sehingga meresap selepas penggunaan LOSYEN HERBA CANTIK SEMULA.
=================================================================================
4.  Minyak Herba Ibu & Anak: Difomulasi daripada rumusan herba semulajadi yang baik untuk mengekalkan kesegaran ibu dan bayi serta melincinkan dan melihara kecantikan kulit.
Cara Penggunaan: Sapu di bahagian perut, dada, belakang, badan, betis, lutut, siku, pergelangan tangan dan tapak kaki bayi selepas mandi. Sesuai juga untuk kegunaan ibu.
=================================================================================
5.  Sabun Pencerah Harum Gebu: Difomulasi daripada herba terpilih bersama Habbatul Sauda yang digunakan untuk membersih .Memberi keadan hangat menganjal, mengharum dan mengawet muda kulit badan.
Cara Penggunaan: Buihkan dengan pekat, lumur dan ratakan ke seluruh badan setiap kali mandian. Biarkan seketika dan bilas hingga bersih.
=================================================================================
6.  Pembersih Wanita Sireh Manjakani: Sesuai digunakan untuk membersihkan pada bahagian keintiman wanita agar kekal sihat, segar dan selesa sepanjang hari.
Cara Penggunaan: Goncang dan picit buih pada tapak tangan, kemudian ratakan pada bahagian vagina. BIarkan seketika dan bilas sehingga bersih. Untuk kesan optimum, boleh digunakan sehingga 2 kali setiap cucian.
=================================================================================
7.  Rendaman Mahkota: Merupakan rendaman herba yang dirumus khas dengan bahan herba yang tinggi. Memberi rasa selesa myaman dan segar selepas digunakan. Penggunaannya juga membentuk membersih secara mendalam dan menyingkir kotoran seperti lendir dan luka. Ia boleh digunakan dengan cara cebok, tangkas atau rendaman.
Cara Penggunaan: Rendamkan ke dalam air panas atau suam. Biarkan seketika dan sedia untuk digunakan samada secara rendaman, tangas atau cebokan mengikut keselesaan. Untuk mendapatkan larutan pekat, rebus satu uncang ke dalam 1 liter air selama 15-20 minit dan biarkan sehingga suam sebelum guna.
=================================================================================
8.  Tungku Moden Berherba & Sarung Berherba Tungku Moden: Dengan inovasi didatangkan sarung berherba lebih berkesan dan efektif untuk melegakan ketidakselesaan dan mesra pengguna. Tungku ini adalah dari jenis getah yang bermutu tinggi. Ia mempunyai saiz yang besar sesuai untuk ditungku pada badan atau pada kawasan yang diingini. Penggunaannya boleh membantu melancarkan peredaran darah, melegakan kesakitan, mengekalkan kehangatan dan membuang lebihan angin dalam badan.
Cara Penggunaan: Lipatkan bahagian kanan dan kiri tungku kehadapan sehingga bercantum. Kemudian masukan tungku ke dalam sarung herba yang disediakan. Masukan air panas sebanyak 2 liter ke dalam tungku. GUnakan permukaan yang berherba untuk dituam pada badan.
=================================================================================
9.  Barut Moden Si Comel : BARUT MODEN SI COMEL diperbuat daripada kain kapas untuk keselesan bayi. Sifatnya yang lembut dan agak sejuk sangat sesuai digunakan untuk bayi yang baru lahir. Lebih terletak elok dan kemas pada perut bayi. Kain kapas membantu menjaga kesihatan kulit bayi, melindung kulit bayi daripada kerengsaan disebabkan sentuhan atau geselan. Selain itu kain kapas mudah menyerap peluh dan sesuai dipakai ketika cuaca panas dan membantu tubuh bayi ketika hangat.
=================================================================================

BERMINAT:-

HARGA PASARAN :
RM200

HARGA PROMOSI :-
RM170 SM / RM180 SS
FREE POS


PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

SET SOLEKAN 5 in1 V ASIA

SET SOLEKAN 5 in1 V ASIA 


SET SOLEKAN RINGKAS 5 in 1 V Asia

Solekan Ringkas, Lengkap dan Padat

Tampil Muda, Anggun & Glamour

Wajah ‘TRANSFORM” Cantik Dalam Masa Singkat
Mengandungi 5 produk asas paling penting

⋙Gold Beauty Foundation
⋙24K Bedak Ratu
⋙Celak Maharani
⋙Lebat Lentik Maskara
⋙24K Magic Lipstik

SET SOLEKAN RINGKAS V Asia Make Up Kit yang dikira lengkap dan ringkas. Ramai wanita kalut nak bersiap tapi dengan set ni wajah terus “transform” cantik dalam masa singkat.
PERCUMA: Travel Bag dan Span Muka


SET SOLEKAN RINGKAS 5 in 1

LANGKAH PENGGUNAAN ;
LANGKAH 1

⋙Gunakan GOLD BEAUTY FOUNDATION. Padat tapi Lembut, mudah di sapu dan diratakan. Jeragat dan Jerawat kecil mudah hilang sebab foundation ni merawat kulit semasa penggunaan.

LANGKAH 2

⋙Gunakan 24K BEDAK RATU. Bedak yang sangat halus. Wajah Nampak rata dan lebih gebu. Warna yang natural dan membantu menyerap lebihan minyak.

LANGKAH 3

⋙Gunakan MAHARANI EYELINER. Celak berbentuk Gel, Dakwat basah hitam dan Pekat. Tidak Mudah Meleleh, senang nak ukir dan tahan lama.

LANGKAH 4

⋙Gunakan LEBAT LENTIK MASCARA. Bulu mata jadi Panjang, Lebat dan Lentik.

LANGKAH 5

⋙Akhir Sekali Gunakan 24K MAGIC LIPSTIK. Lipstik Hebat, bibir Nampak Merah semulajadi. Natural, bertindak mengikut warna darah dan suhu badan. Sapukan sedikit di pipi dan ratakan dengan jari. Terus Nampak naik dan wajah lebih terletak.

PERCUMA: Travel Bag dan Span Muka


HARGA : 
RM 65.00
PERCUMA: Travel Bag dan Span Muka
FREE postage




PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

Monday, 11 January 2016

STAY NATURAL MUD FACE :HARGA MURAH ORIGINAL

STAY NATURAL MUD FACE
HARGA MURAH ORIGINAL


PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


Mud Face Masker Muka

MASKER MUKA DARI LUMPUR!

Jom berspa kat umah je dengan stay natural "mud face".

Bukan sebarang masker ye..

Produk penjagaan kulit wajah 3in1

3IN1 : MASKER - SCRUB - CLEANSER

Beli produk ni sangat la bagus sebab berkesan dan jimat!

Sejak pakai mud face ni laki kita asyik belai² je muka katanya lembut best! haha..tak caya try le dulu.


STAY NATURAL MUD FACE


STAY NATURAL MUD FACE


PENGENALAN MENGENAI APA ITU
STAY NATURAL MUD FACE


Stay Natural Mud Face ialah masker lumpur yang di datangkan khas 
dari Swiss.Ia ialah produk kecantikan yg dirumus khas dari bahan utamanya
iaitu LUMPUR. Banyak sgt kelebihan lumpur dalam mengekalkan kecantikan 
kita. Mud Face Mask ini mengandungi Kolagen, Apple Stemcell, Gluta, 
Charcoal dan Scrub yang amat bermanfaat kepada kulit wajah anda.


Kandungan aktif semulajadi iaitu “lumpur” dapat membantu kulit menjadi 
lebih sihat dan bertenaga. Ia juga berfungsi dengan menyental kulit untuk
lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. Amalkan 
pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/
KELULUSAN KKM STAY
NATURAL MUD FACE

Membantu mengatasi masalah kulit berminyak
Menanggalkan sel-sel kulit mati
Membantu meremajakan kulit
Mencerahkan kulit wajah yang kusam
Membantu mengurangkan jerawat
Mengencangkan kulit wajah
Menghilangkan black/white head
Mengecilkan pori wajah


KEBAIKAN STAY NATURAL MUD FACE

1- Dagu jadi runcing
2- No more double chin
3- Blackhead hilang serta merta 
4- Jerawat terus kecut
5- Parut jerawat cepat hilang
6- Kulit lebih cerah sekata
7- Kulit lebih lembut

*results may vary


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
STAY NATURAL MUD FACE
Kolagen
Apple Stemcell
Gluta
Charcoal


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
STAY NATURAL MUD FACE

Bersihkan wajah anda dan biarkan kering. Kemudian oleskan Stay Natural 
Mud Face ke seluruh wajah dan biarkan kering ( 20-30minit). Apabila kering 
cuci mask seperti biasa dan lapkan wajah anda dengan tuala kering.



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ)
STAY NATURAL MUD FACE 

TIPS:- Cuci mask anda sebolehnya dengan air suam kemudian akhiri 
dengan bilasan air ais atau golekkan ais kiub pada wajah anda. 
Lap dan keringkan dengan tuala bersih.


Testimoni Berkesan Mud Face






 
LAKU KERAS !!!!

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441