Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 1 September 2014

SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER



SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER
HARGA : RM90 SM RM95 SS

GILA RUGI TAK CUBA! 


COLLAGEN MELETUP DALAM MULUT???? BIAR BETUL!! 

PIPI SAYA PINKY & PUTIH UOLLSSS....

MACAM TAK PECAYA MELETOP UOLLLS DALAM MULUT 

SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER ! HOT HOT HOT !!!! TERBARU
 DI PASARAN ! PERMINTAAN SEMAKIN MEMUNCAK !!

MURAH TAUUUU... RM 90 SAJEEEE.... 
LET'S POP POP POP KPOP! 
SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER 
KOREAN TECHNOLOGY

EXTRA WHITENING EFFECT


Fungsi Utama Sparkling Diva :

. Kuasa Pencerahan lebih pantas menggunakan Teknologi KOREA.
. Mudah & Praktikal hanya 1 sachet sehari.
. Hanya perlu kemam ia berperisa strawberry burst yang sangat sedap!
. Ia juga boleh di campur bersama minuman kolagen anda yang lain.
. Melembapkan & Menghaluskan kulit
. Mengurangkan rekahan pada tumit.
. Mata lebih bercahaya.
. Anti Penuaan & Anti Jerawat
. Rahsia Awet Muda 
. Melembapkan bibir
. Menguatkan kuku & Rambut
. Collagen Booster Pertama di Malaysia.

APAKAH KELAINAN SPARKLING DIVA DENGAN YANG LAIN?
Kelebihan yang ada pada SD adalah anda akan rasa flavor yang sangat unik
 dengan bahan berkualiti Gred A bila masuk mulut kemam akan ada bunyi 
pop pop iaitu dari effect fruit enzyme. Memang pelik tapi ianya unik dan sangat 
sedap !
Anda akan tertawa sendiri apabila pertama kali mencuba Sparkling Diva
ini ia dirangsang dengan kaedah kemam mengunakan lidah dan penyerapan lebih 
cepat.

JIKA SAYA MEMANG MENGAMBIL MINUMAN KOLAGEN TAKDE 
EFEK KE JIKA SAYA AMBIL SPARKLING DIVA?
Untuk pengetahuan anda Sparkling Diva adalah booster iaitu tambahan untuk 
mereka yang mengambil minuman collagen supaya ia memberi kesan lebih 
cepat.Tiada masalah sekiranya anda minum minuman kolagen jenama lain 
bergabung dengan Sparkling Diva.

APAKAH KANDUNGAN SPARKLING DIVA?
Ok Sparkling Diva mengandungi kolagen dari salmon fish yang GRED A , 
birdnest, fruit enzyme, apple stemcell phytocelltec, rye plasenta, pearl dust, 
vitamin C, vitamin E, pati sayuran, hyaluronic acid n etc. Ia membantu 
meningkatkan keanjalan kulit 50kali ganda.

SESUAI UNTUK SEMUA ATAU BAGAIMANA?
Produk Sparkling Diva ini sesuai untuk semua generasi dari remaja ke atas. 
Pek sangat mudah di bawa kemana sahaja.Pasti ramai yang akan jatuh 
cinta dengan produk ini. Rasa yang sangat sedap strawberry burst memang 
ramai akan gilakan nya.



NAK CANTIK TAK? Collagen Meletup dalam mulut?? mesti semua 
tak pernah dengar kan .. Erin Malik pun dah start consume 
Sparkling Diva produk terbaru yang Mengegarkan


=== NAK PUTIH PINKISH GLOWING === KULIT SEKATA SELURUH BADAN ===

 
RM90 Jer untuk 20 sachet paling best produk ni boleh diambil 
sebagai booster if korang ada minum minuman kolagen yang lain. 
MUDAH DI SIMPAN RINGKAS DAN SANGAT SEDAP.











BERMINAT MENCUBA?


JOM ORDER SEKARANG..


 

Harga  : 20 sachet / box

RM90 (SM) / RM94 (SS)
* free pos



************************************************************************


STATUS PRODUK :


READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..


**************************************************************


Untuk Order : 


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 


013-7674441

Mini Brow Class

Mini Brow Class


BUY 5 GET 1 FREE!!!!



Nak mekap bahagian kening tapi tak pandai? 

nak mekap kening tanpa perlu cukur/cabut??

Pakai jer Brow Class ni, senang jer guna!

Especially kpd mak andam sekalian, senang nak mekap kening pengantin yang memilih untuk tidak mencukur atau mencabut kening. Guna Brow Class ni mesti senang bentuk! Tak payah nak tertilik2 kening tu dah sama ke belum kannnn.. Tak payah nak susah payah berimaginasi kat mana nak letak line untuk kening dah. Kalau tak mak andam pun boleh beli jugak kaayyyy...

NAK UKIRAN KENING YG CANTIK DAN TERATUR ????

TADAA NI ADA UKIRAN NYA


1SET ADA 3BENTUK KENING!


Product Specs: 
• Comes complete with three different easy to use eyebrow stencils
• The soft plastic material is comfortable when pressed against skin and wont smear existing makeup
• Choose the eyebrow style that suits you most or matches the occasion best
• A great way to achieve two perfectly matching eyebrows!
• Materials: EVA
• Size: 8.5cm x 3cm
• Content: Three Stencils




 So that's how to use the brow guide. At least just draw the outline first, and then you can fill the inner part easily. :)


1
"comb eyebrow and then choose one of ur style"
2
"set the hollow part of nose to the dotted line straight and fix to the heart shape with the thumb and index finger"
3
"draw from the front to the middle and draw the rest before checking the end of brow"

Easy, right? You don't have to waste a lot of time just to achieve a clean and perfectly looking brows.

http://prumseima.blogspot.com/2014/04/etude-house-mini-brow-class-drawing.html
here is the three different looks with three different brow shapes



How To Use ??

 

BERMINAT MENCUBA?

JOM ORDER SEKARANG..


Harga  : 1 set

RM15 (SM) / RM19 (SS)
* free pos

************************************************************************

STATUS PRODUK :

READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..

**************************************************************

Untuk Order : 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

013-7674441

Tuesday, 26 August 2014

BABIES BLINK 5 IN 1

BABIES BLINK 5 IN 1


 Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 
kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam
 ia dpt mengecilkan pori2 muka,
mencerahkan
 17x ganda dari agent pemutih!!!
membantutkan naik jerawat,
matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit 
dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan ori punya:)



Latest babies blink 5 in 1.
Dengan toner. 
Extra marvelous. Extra gebusss.

Harga :
Rm120/set.

Harga Promosi :
Rm90/set.



Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)
 
Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit







 KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1


**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1-2 BULAN 
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

 





CARA PENGGUNAAN:


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air 
dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka 
sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum 
krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan
 daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.




Belian borong dialu-alukan..
Lg byk anda borong lg murah hrga yg anda akn dpt..

Sms/whatsaps

012-3528090


Testimoni:











BABIES BLINK 5 IN 1 SET
RM120 (SM) / RM125 (SS)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
(FREE POS)



CARA ORDER


1. Buat pilihan Item 


2.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 
0137674441

3. Tunggu reply dari kami

4. Buat bayaran spt dipersetujui ke akaun

Maybank : 155032365560 (AZRENA SAHADON)


5. Inform kami detail pembayaran

6. Inform kami nama, adress dan phone no utk penghantaran

7. ORDER ANDA AKAN DIPOS SECEPAT MUNGKIN

TQ