Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 6 August 2016

JUS SENGAT DARA : TEMAN ANDA SEMASA BERPANTANG

JUS SENGAT DARA : TEMAN ANDA SEMASA BERPANTANG

JUS SENGAT DARA➔ Runsing mencari supplemen sesuai ketika berpantang?
➔ Risau jamu yang tidak sesuai jejaskan susu badan dan buat bayi panas?



Jus Sengat Dara..Pasti Menyegattt!!

Minuman Herba Terbaik Dari Wanita Untuk Wanita…
Kerana Kami Sangat Memahami 
Cantik Di Luar, Sihat Di Dalam

JUS SENGAT DARA 
direka khas untuk wanita yang mempunyai masalah
KETIDAKSEIMBANGAN HORMON dan tekanan perasaan seperti STRESS.


KHASIAT JUS SENGAT DARA:-


[✔] Menstabilkan hormon
[✔] Memberi tenaga dalaman yang luar biasa
[✔] Menghilangkan stress
[✔] Menguatkan rahim (kepada yang selalu keguguran dan rahim jatuh)
[✔] Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
[✔] Mengecutkan peranakan
[✔] Memberi rasa ghairah kepada isteri yang ‘kurang berselera’
[✔] Memantapkan vagina wanita
[✔] Vagina Lebih ‘grip’ dan tidak kering
[✔] Menegangkan payudara (lebih anjal)
[✔] Mencerahkan dan menghaluskan kulit (Serbuk Mutiara)
[✔] Menaikkan seri wajah
[✔] Mengurangkan sakit senggugut
[✔] Memperbetulkan kitaran haid
[✔] Mengurangkan keputihan
[✔] Melancarkan perjalanan darah
[✔] Meningkatkan imunisasi badan
[✔] Membantu mengangkat punggung
[✔] Menghilangkan lesu dan sakit badan
[✔] Melegakan sakit tumit dan sendi




CARA PENGAMBILAN JUS SENGAT DARA :-

Rasa JUS SENGAT DARA ini: Rasa Delima 100%


Q & A JUS SENGAT DARA :-



Siapakah yang boleh mengambil Jus Sengat Dara?
Wanita dan Lelaki yang berusia dari umur 17 tahun dan ke atas.


Adakah boleh diambil semasa period?
Boleh diambil semasa period untuk melawaskan darah kotor keluar. Namun demikian, jika ‘flow’nya terlebih laju daripada kebiasaan, sebaiknya berhenti mengambil Jus Sengat Dara dan disambung semula selepas period.


Adakah selamat digunakan?
Selamat digunakan kerana Jus Sengat Dara menggunakan bahan-bahan yang semuanya berasaskan herba dan kuantiti yang dibenarkan dan tidak ada bahan kimia.


Bolehkah ibu mengandung menggunakan JUS SENGAT DARA?
Tidak. ianya menggunakan herba.


Berapa ml JUS SENGAT DARA?
Isi kandungan 260ml. Namun demikian, disebabkan kesilapan semasa design kotak dan label, diletakkan kuantitinya hanya 160ml. Setiap botol adalah penggunaan untuk 2 minggu.


Bagaimanakah cara pengambilannya?
Ambil 2 sudu besar dan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan. Sebelum makan, baca Bismillah dan Selawat Nabi (Muhammad SAW) dan niatkan untuk masalah yang dihadapi.


Apakah bahan yang terdapat dalam JUS SENGAT DARA?
Terdapat 14 jenis bahan herba yang selamat untuk digunakan. Bahan-bahan tersebut adalah seperti Delima, Madu, Habatussauda, Zafaran, Kacip fatimah, Kunyit, Mas Cotek, Goji, Serbuk Mutiara, Black Cohosh, Lobata, Mirifica, Manjakani dan Akar Serapat


Adakah boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusukan anak?
Ibu menyusu digalakkan untuk mengambil Jus Sengat Dara ini untuk memperbanyakkan susu ibu. Namun demikian, jika berlaku ketidakserasian kepada bayi, pengambilan boleh diselang selikan atau kurangkan dos pengambilan dari 2 sudu kepada 1 sudu


Adakah JUS SENGAT DARA berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia?
Ya. No rujukan surat kami 050814/07/331. 


Adakah Jus Sengat Dara halal?
Ya, Jus Sengat Dara halal digunakan. Ianya hanya mengandungi herba-herba dari tumbuh-tumbuhan.


Boleh ambil dengan supplement lain?
Boleh TAPI sebaiknya jarakkan pengambilan kepada 2-3 jam.


Apakah pantang larang Jus Sengat Dara?
TIADA. Tetapi untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan, pantang larang seperti tidak minum air batu, kurangkan minum kafein dan makan makanan yang berkhasiat perlulah diamalkan.


Apakah kesan buruk JUS SENGAT DARA?
Tidak ada kesan buruk apabila mengambil Jus Sengat Dara. Namun demikian, berikutan maklumbalas yang kami terima pengguna Jus sengat Dara mereka merasakan muka kemerah-merahan, rasa lebih segar dan muda jelita, meningkatkan aliran darah dalam tubuh, kembali ghairah (mahu bermanja2 dengan suami), meningkatkan respon stimulasi seksual kepada Miss V, membantu membersihkan rahim dengan mengeluarkan keputihan (biasanya untuk permulaan, keputihan akan keluar banyak dahulu. Ini disebabkan Jus Sengat Dara bertindak untuk cuci rahim wanita), payudara menegang dan berdenyut seperti anak dara datang haid.


Kenapa rasa pening semasa meminum JUS SENGAT DARA?
Ianya bergantung kepada individu. Rasa pening ini adalah disebabkan tindak balas yang positif dimana pengaliran darah dalam badan berjalan lancar dan disebabkan toksin yang banyak dalam badan. Ianya berlaku hanya sementara waktu sahaja.




TESTIMONI JUS SENGAT DARA :-






Jadi, KENAPA MASIH TAKUT untuk amalkan Jus Sengat Dara sebaik sahaja bersalin.
Jus ini amat sesuai untuk di amalkan.
Banyak sangat kelebihan yang boleh di dapati darinya.
Harga MAMPU MILIK, BERKESAN dan yang penting SELAMAT untuk digunakan.




BERMINAT:-


HARGA JUS SENGAT DARA :-
RM41.90 SM / RM47.90 SS
+POSTAGE RM6 SM/ RM9 SS
(260ml)


SMS/WASSUP KE :- 013-7674441

PENGHANTARAN:-



KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN : GEBU TANPA SUNTIKAN

TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN : GEBU TANPA SUNTIKAN

TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN


Malu dengan wajah sendiri hanya kerana PARUT jerawat ?
Nak kesan PUTIH, tanpa perlu ambil injection ? 


#Tahukah anda.. 1 sachet TERRAROSSA bersamaan 1 Suntikan
Kenapa perlu ambil risiko jika ada pilihan jalan yang lebih selamat.


Sesuai untuk semua masalah kulit
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Serlah kecantikan luar & dalam
Mencergaskan tubuh badan
Anti kanser, anti tumor, anti virus
Hanya bahan premium sahaja
Menstabilkan hormon
Hilangkan "mata panda"
Selamat untuk IBU Hamil, tengah pantang,menyusu


"KOYAK dan KEMAM"

TERRAROSSA bertindak dengan lebih pantas lagi kerana terdapat teknologi nano (molekul yang sangat halus) yang memudahkan ia diserap bersama enzim air liur terus ke dalam urat saraf di bawah lidah. Ini mengurangkan proses penyerapan berbanding produk yang memerlukan kita shake minum dan menelan pil.
menyerap tanpa melalui 4 proses seperti pencernaan, penghadaman, penyerapan dan perkumuhan.


BONGKAR KHASIAT BERI 

Beri Acai
Ia bukan sahaja antioksidan, ianya juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A,B1 dan E.

Beri Biru ( Blueberry)
Penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentangkan serserviks/payu dara, perlindungan system jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.

Dengan TERRAROSSA apa lagi sis boleh dapat adalah :

1) Melembutkan gebu melicin kulit badan
2) Memutihkan muka masa singkat
3) Menghilangkan Jerawat 
4) Menghapuskan Jeragat
5) Memudarkan parut merah chickenpox lama 
6) Menghilangkan lebam bawah mata.

Cara guna Mudah je..kemam2 je.. boleh dibawa kemana saja.

SIAPA YANG MEMERLUKAN?

1. Orang yang mementingkan kesihatan. 
2. Orang yang sentiasa sibuk
3. Orang yang syg kepada keluarga
4. Orang yang mahukan ku.lit yang cantik dan aw.et m.uda 
5. Orang yang lemah dan berpenyakit seperti :


TERRA ROSSA F'EIGHT RICH

✿ Gout 
✿ Diabetes
✿ Darah Tinggi
✿ Lemah Tenaga Batin
✿ Anemia
✿ Kulit Sensitif
✿ Sistem Penghadaman lemah
✿ Demam Selsema
✿ Mudah Letih
✿ Tekanan atau Stress
✿ Masalah Prostate
✿ Kolestrol Tinggi
✿ Badan Lemah
✿ Sakit Sendi & Saraf


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN :-

Memudarkan parut
Memutihkan & mem"pinkishkan" kulit satu badan
Menghilangkan rasa penat dan lesu badan
Mensekatakan tona kulit
Mencegah kolestrol
Menguatkan kuku & rambut
Merawat masalah lekuk di muka
Padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral 
semulajadi serta Vitamin A,B1 dan E.
Anti penuaan
Mencegah penyakit kencing manis 
Menentangkan serserviks/payu dara
Perlindungan system jantung
Peningkatan selera makan
Peningkatan daya ingatan
Menyokong saluran darah
Mengelak daripada jangkitan saluran air kencing 
Pengurangan kolestrol dalam badan.




BAHAN KANDUNGAN TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN :-
Kolagen, Ekstrak Strawberry, Blueberry, Raspberry, Delima,Manggis, Madu, Vitamin C dan Serbuk Mutiara.


TERRAROSSA FRUITY collogen bukan supplement dibawah akta ubat yang perlu ada MAL. Terrarossa dibawah akta supplement pemakanan 
dengan itu terrarossa dibawah akta pendaftaran nutrition fact sahaja .
Harap penjelasan ini jelas dan tidak mengelirukan. 



CARA PENGAMBILAN TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN :-- 

Koyak sachet dan tuang serbuk ke bawah lidah. Kemam. Amal 1 sachet pagi sebelum sarapan dan 1 sachet malam sebelum tidur (sewaktu perut kosong).
- Banyakkan minum air masak / mineral.



TESTIMONI TERRAROSSA FRUITY COLLAGEN :-





BERMINAT :-
ISI KANDUNGAN : 6g x 30 SACHET / BOX


HARGA TERRAROSA :-

1 kotak RM65
2 kotak RM100
FREE POSTAGE 


SMS/WASSUP KE :- 013-7674441


PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

JEMAIMA WHITENING PILLS - BOOSTER KECANTIKAN SEMULAJADI

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!




Apa itu Jemaima Whitening Pills?


Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 



Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..


7 HARI JERAWAT HILANG!


Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat


Khasiat Jemaima Whitening Pills


- Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
- Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
- Membantu mencegah penyakit alzheimer
- Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa





JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!


"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."


BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ Vitamin c
♠ Collagen sisik ikan merah
♠ Astaxanthin


Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?


✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 
✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat



Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!


Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
❤ Kulit makin putih
❤ Jerawat beransur hilang
❤ Kulit menjadi sihat
❤ Menambahkan tenaga

Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah


Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.

Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??

Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya

Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls... Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!




Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”

Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan


Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna


Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.


Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.


Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit


Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat

Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)


Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww...Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 


Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!





"BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM"


"Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!"

Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!


ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN

Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.


Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!

Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!


Kenapa? 
Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!




Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~


JEMAIMA WHITENING PILLS
KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!


✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya

✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..

✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C - yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.

✔SELAMAT - Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga

✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.

✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana


Anda Kini…

✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan

TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!


Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM





CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS

♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
♥ Boleh diambil semasa period


- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

Tips mengambil Jemaima Whitening Pills
Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.



TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS





























HARGA ASAL
RM120 

HARGA PROMO
RM100 




 Fast Respond 
#Whatsapp013-7674441


PENGHANTARAN



KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN 
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.