Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 26 May 2015

WOMEN LOBATA PLUS ; MURAH & ORIGINAL



D.A.L.A.M TEMPOH 15HARI !! 

Rasai perubahan Anda...


Hanya 1 produk yg lengkap untuk bantu anda : 

✔ hilangkan senggugut
✔ hilangkan keputihan & miss v berbau
✔ besarkan breast
✔ bentukkan badan
✔ naikkan punggung
✔ jaga berat badan
✔ cantikkan kulit
✔ lebatkan rambut
✔ menghilangkan jerawat dan jeragat
✔ mencerahkan kulit (terutama bhgn ketiak, celah kelangkang)


JAMU WOMEN LOBATA PLUS

RM65 (SM) RM75 (SS) 
** 30biji
**Botol pertama digunakan 15hari


✔100% dijamin Original. 
✔Produk adalah HALAL dan GMP certified. 
✔KKM NO: MAL20020339TC


Period tidak teratur?
Keputihan?
Miss V gatal2 & berbau?
Miss V longgar?
Kurang keinginan seksual?
Badan letih & lesu?


KENALI RAMUAN HERBA WOMEN LOBATA PLUS 

kesemua tumbuhan herba ini anda google anda fahami kebaikkan nya secara Global

**CHASALIC CHARTACEA RADIX 40mg
**CINNAMOMIUM INERS RADIX 40Mg
**COSCINUM BLUMEANUM 40Mg
**HEDYOTIS CAPITELLATA 40Mg
**KAEMPFERIA GALANGA 40Mg
**GONIOTHALAMUS SCORTECHIMI 40Mg
**LOPHATHERUM GRACILE 40Mg
**MORINGA OLEIFERA LEAVES 30Mg
**NEPENTHES GRACILIS RADIX 20Mg
**URENA LOBATA 20Mg


KELEBIHAN :

~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan 
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan
~ menambahkan tenaga badan
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak 
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan 
~ Sesuai untuk wanita lepas bersalin normal/ceaser 
~ menyembuhkan luka dalaman 
~ Menghilangkan jerawat 
~ sesuai bagi wanita yg sudah berkahwin dan anak dara 
~rambut kerap gugr
~selalu berasa letih & wajah tidak bermaya
~Ingin memiliki zuriat
~memberi bentuk badan yang cantik & seksi
~menegang,menganjal,memontok kan payudara/punggung

p/s:
herba 100% tulen tanpa ada campuran lain & kesan lebih aktif & terbukti berkesan
ia berperanan menstabilkan hormon wanita


MANFAAT UTAMA:
★ Tonik wanita selepas bersalin 
★ Melancarkan perjalanan haid 
★ Membantu meningkatkan kadar Vitamin C dalam tubuh yang melindungi kerosakan akibat radikal bebas dan menguatkan sendi 
★ Mengurangkan keputihan 
★ Mencantikkan kulit 
★ Melambatkan proses penuaan 
★ Anti inflamasi yang fungsinya meredakan radang 
★ Penurun tekanan rendah
★ Menyediakan nutrisi untuk mata dan otak
★ Meningkatkan metabolisme tubuh dengan kandungan badan alaminya
★ Mendorong perbaikan struktur sel dalam tubuh 
★ Meningkatkan serum alami kolestrol 
★ Menghilangkan munculnya garis-garis halus di wajah
★ Meningkatkan dan menormalisasi fungsi hati dan ginjal 
★ Mengembalikan keremajaan kulit 
★ Meningkatkan energi non gula 
★ Meningkatkan pencernaan 
★ Bertindak sebagai antioksidan 
★ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh 
★ Meningkatkan sistem peredaran darah yang sihat 
★ Melebatkan rambut


Bagi wanita yang ingin tampil seperti ‘Wanita Baru’, pengambilannya mampu memberi kepuasan serta hasil yang mengagumkan dari hujung rambut ke hujung kaki.
*********************

1. PAYUDARA & PUNGGUNG
-Mengangkat & menganjalkan payudara serta punggung yang mengendur.
-Memantap, memadat & membesarkan payudara yang pertumbuhannya terbantut.
-Membentuk payudara & punggung yang lebih seksi.
-Mengekalkan kecantikan postur payudara & anti kedut.

2. KESIHATAN & KECANTIKAN
-Membekalkan tenaga & meingkatkan kadar libido (ketahanan).
-Mencegah & mengurangkan penyakit Migrain serta "mood swing".
-Mencantik, mencerahkan kulit serta anti kedut & atasi jerawat.
-Membantu memperbaiki simptom menopaus & hot flushes.

3. KUALITI FEMININ & SENSUALITI
-Membantu atasi masalah keputihan (White Discharge).
-Melegakan masalah senggugut & Mengatur haid tidak stabil.
-Mengetat & mengecutkan otot faraj /rahim (bagi wanita lepas bersalin).
-Atasi kekeringan / berair pada keintiman.

KHASIAT KEPADA RAMBUT
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru 
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat



KHASIAT KEPADA BADAN
- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan



KHASIAT KEPADA PAYUDARA & PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih menyerlah dengan lurah yang ketara 
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.



PENGAMBIL DIGALAKKAN

. Wanita berkahwin & tidak menyusui bayi 
- Bagi mengelakkan pengecutan dan kekenduran payudara.
- Bantu mengekalkan postur tubuh menawan & sebagai penambah nutrien/khasiat bagi melambatkan proses menopause.
Wanita yang telah pun mengalami menopause.


CARA MAKAN :

SEBIJI SEHARI SELEPAS BREAKFAST... 
SATU KOTAK ADA 30 KAPSUL SO STOK TAHAN SATU BULAN...

INGIN KESAN CEPAT ATAU MASALAH DALAMAN DAN MASALAH MISS V YG KRITIKAL???

BOLEH AMIK 2 BIJI SEHARI... AMIK 2 BIJI SEHINGGA KEADAAN ANDA KEMBALI 
SIHAT DAN NORMAL, 
KEMUDIAN MAINTAIN DENGAN MAKAN 1 BIJI SEHARI SAHAJA...

WAJIB MINUM AIR KOSONG 2 KE 3 LITER SEHARI UNTUK CUCI KOTORAN DALAM BADAN ANDA,,

TIME PERIOD BOLEH AMIK..
BREASTFEEDING DILARANG SAMA SEKALI KESIAN BABY NANTI XBOLE TIDO...



----------------------------------------------------------------------------
15 FAKTA PENTING YANG ANDA HARUS TAHU MANFAAT WOMEN LOBATA PLUS
----------------------------------------------------------------------------

1- Meningkatkan kadar VItamin C secara semulajadi dengan sumber alami
2- Detox usus secara lembut membuang segala toksin yang berkumpul sepanjang jangka umur anda ...(jangan merungut kalau anda kena ke tandas)
3- Berperanan membaik pulih sistem piriod anda & HOrmon (saranan bagi wanita ingi zuriat)
4- Membantu memelihara Sistem Reproduktif iaitu rahim, kedatangan haid, kesuburan dan peranakan wanita
5- Membantu mengatasi masalah keradangan (sakit sendi/lutut/pinggang/sengal tapak kaki/tumit sakit)
6- Membantu menegangkan adan melambatkan pengenduran serta pengecutan payudara
7-Membantu menambah syahwat dan keinginan seks wanita
8-Membantu menyumbang homon alternative kepada wanita 
9-Membantu membentuk kontur badan menarik dan lekuk penuh femenine
10-Membantu menghitamkan rambut beruban & menggalakan pertumbuhan rambut
11 -Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
12-Mengatasi masalah sukar tidur
13-Menganjalkan kulit yang melendut.
14-Melambatkan proses penuaan.
15-Menambah tenaga dan kecergasan


TESTIMONI JAMU WOMEN LOBATA PLUS :


Bg sy JRM mmg betul2 berkesan.. selepas bersalin anak pertama, hormon bdn sy tidak menentu menyebabkan sy tidak dtg bulan wlupun sy tidak menyusukan anak.. malah bdn cepat letih dan lesu sepanjang hari.. tp hanya slepas 4 hari mengamalkn JRM, hormon sy kembali stabil, sy trus datang bulan tanpa rse sakit dan bdn sy merasa lbh bertenaga.. syukur pd Allah krn mempertemukan sy dgn JRM.. JRM mmg terbaik!
















JAMU WOMEN LOBATA PLUS

RM65 (SM) RM75 (SS) 
** 30biji
**Botol pertama digunakan 15hari

OPEN UNUTK BORONG JAMU WOMEN LOBATA PLUS



------------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441

Saturday, 23 May 2015

NN SERUM , SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY : KESAN SETANDING SUNTIKAN VIT C

NN SERUM , SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY : KESAN SETANDING SUNTIKAN VIT C



SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY


MUKA BERPARUT DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA??????


---------SERUM VITAMIN C--------


Sila cuba... memang berkesan

[ Tiada lagi JERAWAT ]

[ Tiada lagi JERAGAT ]

[ Tiada lagi PARUT ]

[Tiada lagi KULIT KERING/KUSAM]

Yang ada...

☆ KULIT MOISE LEMBAB2 BASAH

☆ KULIT BERSUH TANPA CELA

☆ KULIT TEG4NG DAN FRESH SEPERTI AWEK MUDA

☆KULIT CERAH DAN LEMBUT SEPERTI KAPAS

☆TONA KULIT LEBIH SEKATA


kenapa nak tahan sakit akibat cucuk vitamin c...

serum vitamin c dah cukup utk memberikan kesan maksima...

ia akan menyerap kedalam kulit dan ianya lebih baik dari menyuntik...!

percaya atau tak..

vitamin c merupakan vitamin yg tinggi peratusan nya untuk memulihkan kulit dr kusam ,jerawat dan juga parut...


Tak perlu risau!harga setanding kesan yg super duper terbaik..!!!


Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN BEAUTY


Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.

Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara. Rumusan teknologi dari France.



KELEBIHAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY:

✿ Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.

✿  Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).

 Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.

 Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.

 Menghilangkan flek hitam.

 Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.

 Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.

 Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.

 Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.

 Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).

 Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.

 Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.

 Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.



Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai jenis kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. 

Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel-sel kulit. 

Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.



Tekstur serum yang pekat - hanya dengan sekali spray sudah memadai disapu di seluruh muka anda


CARA PENGGUNAAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY:

Bersihkan muka.

Ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.

Amalkan pagi dan malam untuk kesan maksimum


**Serum Vitamin C telah dibuat & dikilangkan oleh pengilang berlesen (GMP).

**Tiada bahan kimia terlarang, selamat, halal, boleh dibawa solat dan ada KKM.

**Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & perempuan.


TESTIMONI :-










BERMINAT:-

ISI KANDUNGAN : 15ML
Tahan sehingga 2 bulan
KKM: NOT140904647K


HARGA:-

RM60 SM/ RM70 SS

FREE POS



------------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441





tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Bellezza Miracle Powder (Bedak Padat)

Bellezza Miracle Powder (Bedak Padat)

Bedak Mesra Solat , Halal dan Merawat kulit. 
.
Bedak yg boleh diguna dgn 2 cara  : kering @ basah . 
.
Didatangkan sekali dgn Bekas bercermin & Span yg berkualiti tinggi setanding dgn produk Jenama antarabangsa... 




Bellezza Miracle Powder dengan 2 tone colour :

✿ NATURAL BARBIE : utk ton natural
✿ WHITE FROZEN : utk ton putih 

Pengguna Bellezza Miracle Powder :
Natural Barbie : utk ton natural (kiri)
White Frozen : utk ton putih (kanan)



Kelebihan Bellezza Miracle Powder
✔ Sebagai Make up dan merawat kulit 
✔ Melindungi Kulit wajah anda dari sinar UV 
✔ Mempunyai SPF 
✔ Hasil makeup yang tahan lama
✔ Tidak bercapuk walaupun berpeluh. 
✔ Memberikan kesan lembapan pada kulit wajah 
✔ Mengurangkan kesan merah di wajah akibat dari sinaran UV 
✔ Berfungsi sebagai rawatan kepada masaalah Jerawat & Jeragat 
✔ Menyuburkan kulit wajah 
✔ Mempunyai kandungan Vitamin E yang tinggi 
✔ Mudah dicuci dan boleh digunakan ketika Solat 
✔ Halal 
✔ Boleh digunakan secara sapuan kering ataupun basah


sebelum make up spray kan dulu miracle water treatment, apply sikit uv cream nour ain sebagai pelembab..sebab kulit ain jenis kering. .apply sikit cc cream nour ain dan last sekali touch up dgn bellezza miracle powder untuk nmpk flawless ..hehe byk sikit step  tp kesannya superb...! Nak cuba meh pm

Ain guna code color White Frozen


Flawless n Fresh

Sekarang sgt mudah dgn Miracle powder 

Tak perlu lg ambik masa yg lama utk bersiap, tepek2 dah siappp.... 

Nak solat tak perlu susah2 nak cuci muka lama2..mudah sgt dgn Miracle powder nie sbb based dia powder shj, Senang nak cuci.. 
Mesra solat Insyaallah.. 
Yang paling best Miracle powder nie siap dgn SPF & ada Treatment utk kulit kita jgk ye..



TIP PEMAKAIAN :

Bersihkan wajah dengan cleanser. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Ratakan Miracle Powder menggunakan span BASAH pada seluruh wajah dan oleskan dengan sekata. 
► Spray MWT sebelum atau selepas atau kedua2nya sekali untuk hasil yang menakjubkan

Pilihan cara penggunaan berdasarkan citarasa pengguna dan kesesuaian wajah pengguna


TESTIMONI : 






Harga Bellezza Miracle Powder : 

☆ Harga Promosi ☆
●RM60 semenanjung 
●RM66 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM69 Semenanjung Malaysia
► RM75 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage


Harga Bellezza Water Treatment (30 ml) :
☆ Harga Promosi ☆
●RM75 semenanjung 
●RM80 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM79 Semenanjung Malaysia
► RM84 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage

DETAIL PRODUCT : Miracle water treatment

Miracle Water Treatment nie bukan shj bertindak sebagai Penyegar, Pemulihan & penjagaan kulit, melembutkan & pencerahan kulit,♥

Tp juga sebagai pelembab kulit wajah selepas kita apply makeup.. Make up akan lebih tahan lama, nampak lebih natural, tidak kering dan makeup nampak lebih kemas.. Insyaallah

Cara penggunaan yg sgt Senang & Mudah dibawa kemana shj

Berminat utk.dapatkan? Whatsapp �� 0123528090



Harga Bellezza Essential Collagen (30 sachet) :
☆ Harga Promosi ☆
●RM140 semenanjung 
●RM145 Sabah/ Sarawak 
Free Pos

Harga pasaran
► RM150 Semenanjung Malaysia
► RM160 Sabah/Serawak
Harga tidak termasuk postage

DETAIL PRODUCT : Belleza Essential Collagen



Dapatkan set BELLEZZA ESSENTIAL! 

Bellezza Essential 
Miracle water treatment 
Miracle powder 

RM299
RM265 (sm) / RM270 (ss)
Free pos

------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441



tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.