Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 26 December 2016

MISA SKINCARE

MISA SKINCARE 









INgin Kulit cantik gebuu halus mulus. 

Lopak dan gunung ganang di Muka lincin semulajadi..

❤ ❤ ❤ Kulit Glowing sepanjang hari ❤ ❤ 

.

.
" Dah banyak produk saya cuba tapi tak pernah ada yang sesuai dan betul2 berkesan. Saya mempunyai masalah kulit sensitif dan jerawat banyak, tapi sejak saya gunakan MISA Skincare, kulit saya bertambah CERAH dan memang GLOWING. Jerawat pulak mmg cepat sgt kecut ", Puan Zulaiha
.
.
Produk VIRAL satu Malaysia, MISA Skincare terbukti berkesan dengan beribu testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan kesan sepantas 5 hari


MISA Skincare 5 in 1 pack
✿ Day Cream
✿ Night Cream
✿ Toner
✿ Glowing Serum
✿ Cleanser



Kebaikan MISA Skincare
❤ MENCERAHKAN kulit sepantas 3 hari
❤ Menyelesaikan masalah tona kulit tidak sekata
❤ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
❤ Kulit GLOWING sepanjang hari
❤ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
❤ Mencegah whitehead
❤ Menghilangkan kedutan dan menganjalkan kulit
❤ Kulit lebih pinkish dan gebu



MISA Skincare dilengkapi dengan formula terkini bagi memastikan kulit wajah anda sentiasa dalam keadaan terbaik
✔ Alpha Arbutin
✔ Deep Sea Mineral
✔ Jeju material colagen
✔ Rose Extract
✔ Vitamin C & E
dan banyak lagi



Pakai SKINCARE APA KULIT dah jadi mcm ni 💖 💖 💖..

🌸jerawat mati & lenyap
🌸jeragat pudar dan hilang
🌸tiada lagi masalah blackhead/whitehead
🌸parut2 makin pudar


Gara2 pakai MISA Skincare..wajah yg bermasalah dah jadi putih, licin bersih & mabeless..tudiaa..pakai secara konsisten,


kulit makin MAKIN GOJESS!!! 😘😘😘









Harga Promosi 
RM90
RM80

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

SMS/WASSUP KE :- 013-7674441


PENGHANTARAN:-

KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

MOLEEK SKINCARE 4 IN 1

MOLEEK SKINCARE 4 IN 1

Nak muka bersih,halus dan mulus tanpa jerawat,jeragat dan parut??
Inilah jawapannya 

MOLEEK SKINCARE!! 


Apa yang istimewa mengenai produk ini adalah wujudnya bahan Witch Hazel Extract yang digunakan berfungsi untuk merawat sunburn dan menghalang pengelupasan di samping menegangkan kulit.

Hal ini secara tidak langsung menerangkan bahawa produk itu sendiri yang tidak menyebabkan pengelupasan kepada kulit jika memakainya berbanding dengan produk-produk kecantikan yang lain.

MOLEEK SKINCARE – Pengguna tidak perlu risau mengenai keselamatan produk ini kerana walaupun produk ini masih baru dipasarkan, pihak kami telah pun memperolehi sijil kelulusan dari pihak KKM bagi keempat-empat produk yang terkandung dalam set Moleek Skincare.

MOLEEK SKINCARE antara produk yang menggunakan banyak ingredient yang berkualiti dalam proses untuk menghasilkannya. 

Produk ini sangat membantu untuk mencapai kulit yang diidamkan kerana ia berupaya membantu bagi mengatasi masalah-masalah yang sering dihadapi oleh setiap wanita seperti - 

Masalah Kulit Kering yang mana dapat diatasi dengan kandungan Glycerin, Propylene Glycol, Caviar Extract, Jojoba Oil, Allantion dan Vitamin A yang digunakan dalam Moleek Skincare. 

Masalah Kulit Gelap yang dapat diatasi dengan kandungan Hydrogenated Castor Oil PEG40, Arbutin, Glutathione, Collagen, Bearberry Extract, Kojic Acid yang terdapat dalam Moleek Skincare yang membantu dalam proses pencerahan kulit. 

Masalah Parut-Parut yang degil akibat jerawat, jeragat dan sebagainya dapat diatasi dengan kandungan Aloe Vera Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin E yang terdapat dalam Moleek Skincare. 

Bahan 
Titanium Dioxide, Niacinamide, Vitamin C, Vitamin B3 yang terdapat dalam Moleek Skincare bertindak sebagai agen anti penuaan.


Sangat membantu dalam :
kulit bermasalah
msalah tonal x sekata
masalah jerawat
sun burn
jeragat
bntik hitam
gelap di bahagian bawah mata


 ingridient yg kita pakai semua material gred A.. original dr tumbuhan.. mcm vitamin e utk hilangkan masalah kulit & melembutkan kulit serta melicinkan.



INFO BAHAN MOLEEK KOSMETIK

Molek cleanser

1. Glycerin 
- bertindak menjadikan kulit lebih lembut
- memberi kelembapan pada kulit


2. Titanium Dioxide
-melindungi kulit daripada sinaran matahari dan pancaran radiasi unggu
- membantu mencegah proses penuaan dan serangan kanser kulit.


3. Disodium EDTA
- membantu memulihkan kerosakan pada sel kulit. 


4. Propylene Glycol 
- memberi kelembapan pada kulit
- menjadikan kulit lebih lembut


5.Triethanolamine 
- sebagai agen pelindung dan melaraskan nilai pH
- ejen penstabil untuk product


6. Fragrance
- menambahkan aroma yang menyegarkan kulit anda.


Moleek Toner

1. Witch Hazel Extract
- merawat sunburn, menghalang pengelupasan.
- menegangkan kulit
- membantu membaiki kerosakan kulit, melawan bakteria.

2. Propylene Glycol
- memberi kelembapan pada kulit
-menjadikan kulit lebih lembut.

3. Aloe Vera Extract
- kulit tampil lebih halus dan anjal
- memudarkan kesan parut
- mengekalkan kelembapan kulit


Day Cream

1. Caviar Extract 
- memberi khasiat pada kulit
- memberi kelembapan pada kulit
- Anti - penuaan

2. Arbutin
- mencerahkan dan memutihkan kulit lebih cepat dan lebih effisien
- memudarkan dan mengurangi bintik gelap
- Mencegah penggelapan kulit yang disebabkan terik matahari

3. Gluthatione 
- membuatkan kulit semakin putih dan cerah
- kulit kelihatan awet muda

4. Vitamin C
- menegangkan kulit dari lapisan dalam kulit
- bertindak sebagai agen anti penuaan.
- menegangkan dan menggebukan kulit secara semulajadi

5. Collagen
- melindungi kulit


Night Creme

1. Glycerin
- menjadikan kulit lebih lembut
- memberi kelembapan pada kulit


2. Ascorbic Acid
- melindungi kulit dari radiasi bebas
- memberi kecerahan pada kulit wajah 

3. Allantoin 
- menyihatkan kulit
- merangsang pertumbuhan sel-sel baru
- melembapkan walaupun kulit berada dalam keadaan paling kering

4. Kojic Acid
- memberi kecerahan pada kulit

5. Vitamin A
- membantu mengendalikan produksi minyak kulit wajah (sebum)
- mengandungi antioksidan yang dapat melawan radikal bebas (sinar uv)
- menguatkan jaringan kulit dan dapat memcegah jerawat.

Vitamin B3
- memerangi radang dan penuaan kulit 
- melembutkan kulit
- kulit jadi lebih halus.






TANPA MERCURY & TANPA PENGELUPASAN DIJAMIN.

Kelebihan moleek skin care boleh menghilangkan masalah...
Jeragat
Jerawat
Parut Jerawat
Kulit wajah berminyak
Tona kulit tak sekata
Kulit kusam
Kulit wajah kasar (pori2 besar)
Kulit kering

MOLEEK SKINCARE LULUS KKM !

KLIK pada gambar untuk lebh jelas


CARA PENGGUNAAN MOLEEK SKINCARE 4 IN 1 :-


TESTIMONI MOLEEK SKINCARE 4IN1 :-












HARGA  MOLEEK SKINCARE :-
RM139 SM / RM145 SS

HARGA  PROMOSI MOLEEK SKINCARE :-
RM120 SM / RM125 SS

FREE POSTAGE


Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!


SMS/WASSUP KE :- 0137674441


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.