Pages

Doa Murah Rezeki

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu

Borang Pesanan

Nama
Alamat Emel (Sila Semal Spam Box Jika Tidak Menerima Butiran Pesanan)
No. HP
Alamat Penghantaran
Senarai Pesanan (Nyatakan Item dan Kuantiti)

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 20 April 2016

PERLA KING 1,000,000 MG SERBUK MUTIARA ASLI (FREE GIFT IOPE BB CUSHION / BABIES BLINK COFFEE)




KINI FENOMENA SERBUK MUTIARA SEDANG MELANDA!! 🌸🌸 PERLA KING menggunakan serbuk mutiara dari Filipina bukan Cina tau. Paling penting, dos paling tinggi 1,000,000mg untuk keberkesanan maksimum! Kesan hebat, 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dengan PERLAKING. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Dijamin tiada racun merbahaya. 





Kami menawarkan 2 pakej untuk pelanggan2 tersayang sekalian. Anda boleh pilih :



PAKEJ A : PERLA KING  + IOPE BB CUSHION  
HARGA : RM120 SM / RM130 SS



PAKEJ B : PERLA KING + BABIES BLINK COFFEE
HARGA : RM120 SM / RM130 SS





                                                                        BERMINAT ? 
                                                  WHATAPP /TELEGRAM /SMS : 0137674441

KELEBIHAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA: 

✔ Antikedutan dan awet muda. 
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam.
 ✔ Menyembuhkan ruam dan eczema.
 ✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi.
 ✔ Mencerahkan kulit.
 ✔ Perlindungan matahari. 
 ✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru, menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit. 
✔ Menguatkan folikal rambut. 
✔ Meningkatkan daya ingatan. 
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan.
 ✔ Jerawat kecut. 
✔ Merangsang peredaran darah. 
✔ Mengurangkan tahap kolesterol.
 ✔ Menguatkan tulang dan meningkatkan kepadatan tulang.
 ✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran. 
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, Jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori.
 ✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang.

 ====================== 

✔ Tiada pantang
 ✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari 
✔ 100% asli dan selama
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan

! ====================== 
CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA

 Koyakkan sachet dan terus dimakan. Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan. 



TESTIMONI PENGGUNA PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA


























BERMINAT ?  WHATAPP /TELEGRAM /SMS : 0137674441

Monday, 4 April 2016

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS MURAH ORIGINAL PENGEDAR/AGEN/STOKIS

CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online



Nak sapuan foundation lebih nampak cantik dan sekata tak bercapuk??

Nak foundation yang tahan lama di wajah dan tak perlu nak berulangkali touch up bedak??
Anda wajib cuba CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS!! 
Tidak perlu gunakan jari untuk meratakan bedak lagi!! 
Dengan span berkualiti tinggi sapuan jadi lebih sekata!! 
Wajah nampak lebih flawless dan glowing!!



CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS ialah gabungan daripada moist cake foundation dan serum ampoule.Produk yang wajib dimiliki kerana ia adalah bedak asas dengan span berputar. Anda tidak perlu lagi menggunakan span. 

Hanya perlu oles dan ratakan di wajah untuk tampil flawless dan glowing.

---------------------------------------------------------------------------

PELEMBAP + SPF SUNBLOCK + FOUNDATION + CONCEALER + COLLAGEN = CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

---------------------------------------------------------------------------



KANDUNGAN BAHAN DALAM CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

✔ L-Glutathione
✔ Kolagen
✔ Ampoule 24 K Emas
✔ Pelindung UV SPF 50/PA +++


8 MANFAAT DALAM SATU SENTUHAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

✔ L-Glutathione membantu mencerahkan kulit
✔ Kolagen menghaluskan kulit dengan sempurna
✔ Pelindung UV SPF 50/PA+++ melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Ampoule melembapkan kulit tanpa kerengsaan
✔ Tekan dan oles. Jimat masa dan lebih bersih tanpa menggunakan jari
✔ Span NBR berputar membuat tona kulit lebih sekata dan nampak semulajadi
✔ Krim bedak asas kemasan HD memberi bentuk muka lebih jelas
✔ Mengecilkan liang pori di muka dan mengawal kelebihan minyak pada muka




KELEBIHAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

✔ Hanya perlu tekan dan oleskan
✔ FORMULASI : Moist Cake + Ampoule
✔ Tidak perlu gunakan pelembap sebelum bedak asas
✔ Tidak perlu guna jari atau tangan
✔ Hanya 2 minit untuk siapkan solekan
✔ Tidak melekit
✔ Tahan lama seharian 24 jam
✔ Roller span senang dibuka untuk dicuci
✔ Lebih rata
✔ Lebih bersih
✔ Muka licin dan glowing
✔ SPF 50/PA+++


2 PILIHAN WARNA CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

✔ No.1 Natural beige
✔ No.2 Honey beige





CARA PENGGUNAAN CHRISZEN ROLLER MOIST CREAM AMPOULE PLUS

✔ Tekan satu kali dan ia sudah cukup untuk satu pemakaian biasa
✔ Oleskan di seluruh wajah untuk tona yang lebih sekata
✔ Span NBR berputar berkualiti tinggi Span sintetik bertekstur halus dan berputar memberi kemasan yang lebih sempurna. Ia juga boleh dicuci dan ditukar ganti


TESTIMONI












BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN !!
RM 69.00 SM/RM 72.00 SS


HARGA KAMI!!
RM 65.00 SM/RM 70.00 SS
(20 GM/PC)

FREE POSTAGE


Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yang dibeli dengan harga jauh lebih murah..

LAKU KERAS !!!!

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian : 0137674441

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : SET MANDIAN MURAH DAN WANGI



CHERRY BAU YANG FRESH CHERRY BLOSSOM SET
1 SET MENGANDUNGI
Cherry Blossom Moisture Bath salt scrub 400gm 
Cherry Blossom Bath Moisten Shower cream 500ml 
Cherry Blossom Moisturizing Tender Lotion 500ml



Bagi yang masih belom mencuba...SANGAT RECOMMENDED !!!!!
Set Mandian nih memang BEST 
Sudah la bau dia Sangat Wangi... Macam mandi dengan Perfume , ditambah plak Set Mandian nih boleh Mencerahkan kulit anda lagi....
Best kan 


Set Mandian Cherry Blossom merupakan Product yang telah di import dari Korea & diperbuat dari bahan-bahan Semulajadi & Diperkaya dengan Extract Susu & Buah Buahan...


100% ORIGINAL GURLAI BRAND IMPORTED all the way from KOREA 

SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA 
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml


Senang cakap... 
Lepas nih, anda TIDAK PERLU lagi untuk membazirkan duit anda ke Spa lagi untuk membuat Whitening Treatment ....
Dengan Set Mandian Cherry Blossom anda kini boleh buat di rumah sahaja....
Jimat & Mudah kan 



KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Langsung tidak melekit
Tahan sehingga 3 bulan/set
Memberi kelembapan yg maksima
Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
Haruman yang berpanjangan & tahan lama
Memelihara Kehalusan Kulit
Menyegarkan Tubuh Badan
Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi 
Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
No Mercury
No Paraben 
Wangian ada Aromaterapi


Kalau anda nak tahu , Body Scrub sangat bagus kerana ia merupakan salah satu perawatan kulit yang dapat membuat kulit halus, membuang kotoran dan sel-sel kulit mati, membuat kulit lebih bercahaya, melancarkan pengaliran darah, serta menenangkan fikiran.


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN SCRUB DENGAN BETOL 

LANGKAH 1 :
Sebelum mengaplikasikan body scrub ke seluruh tubuh, lebih baik jika Anda mandi terlebih dahulu dengan menggunakan sabun antiseptik atau body bath untuk menghilangkan bakteri dan kuman yang menempel pada kulit tubuh.

LANGKAH 2 :
Setelah mandi, keringkan tubuh dengan tuala yang bersih

LANGKAH 3 :
Setelah badan kering dan masih dalam keadaan agak lembab, aplikasikan body scrub ke seluruh tubuh;

LANGKAH 4 :
Saat mengoleskan body scrub ke seluruh tubuh, picit-picitah dan gosokkan body scrub dengan cara memutar membentuk lingkaran;

LANGKAH 5 :
Oleskan body scrub dengan perlahan-lahan serta hindari bagian kulit yang sangat sensitif atau terdapat luka, agar Anda mendapatkan kulit halus dan bukan kulit yang teriritasi;

LANGKAH 6 :
Biarkan body scrub mengering pada tubuh lalu gosokkan body scrub secara perlahan.

LANGKAH 7 :
Selanjutnya, bersihkan sisa body scrub pada tubuh dengan sabun dan air hangat serta akhiri dengan membasuh kulit dengan air dingin;

LANGKAH 8 :
Setelah proses luluran selesai, segera keringkan tubuh Anda dengan tuala yang bersih dan lembut...

Mudah kan 
Anda dah tahu kan camana nak gunakan Scrub dengan Betol 
Lepas ini pasti kulit anda akan lebih Cantik & Halus selepas menggunakan Scrub dari Cherry Blossom nih....

Sudah la kulit Lebih Cantik , Halus malah anda juga akan lebih Relax lepas menggunakan Set Mandian Cherry Blossom 




CARA MENGGUNAKAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM : 

Basahkan bdn dgn air 30% , pastu sental badan dgn Body scrub selama 15 min sekurang-kurangnya.. Bahagian yg berdaki, ada hitam-hitam tu gosok lama-lama skit nooooo... hehe biarkan seketika. kemudian baru bilas.
Mandi seperti biasa menggunakan body wash
Selepas mandi , boleh sapu body lotion yg wangi tu

NOTED : Amalkan Selalu... Insyallah kulit anda akan semakin Cerah Berseri 


TESTIMONI PENGGUNA SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM :



















BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN!!
1 SET RM 150.00 SM/RM 155.00 SS


HARGA KAMI!!
1 SET RM 99.00 SM/RM 110.00 SS



Kami tidak bertanggungjawab atas produk tiruan yang dibeli dengan harga jauh lebih murah..

LAKU KERAS !!!!

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-7674441